Ухвала
від 20.09.2010 по справі 2а-7205/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

20 вересня 2010 року Справа № 2а-7205/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Артоуз О.О., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

за позовною заявою: Товарис тва з обмеженою відповідальн істю

«Компа нія «Євронафта»

до: Державн ої податкової інспекції у Ор джонікідзевському районі

м. Запор іжжя

про: визнанн я дій протиправними

та виконання вимог ст.ст. 105, 10 6 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

16 вересня 2010 року Товариств о з обмеженою відповідальніс тю «Компанія «Євронафта» зве рнулось до Запорізького окру жного адміністративного суд у з адміністративним позовом до Державної податкової інс пекції у Орджонікідзевськом у районі м. Запоріжжя щодо виз нання дій службових осіб под аткової інспекції щодо відмо ви у прийняти податкової зві тності з податку на додану ва ртість за червень 2010 року прот иправними.

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких відпо відач є суб' єктом владних п овноважень. Зазначений спір згідно із ст.17 КАС України нал ежить до юрисдикції адмініст ративних судів та має розгля датися у порядку адміністрат ивного судочинства.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий строк зв ернення до суду, передбачени й ст. 99 КАС України.

Таким чином подана позовна заява відповідає вимогам за кону, підсудна даному адміні стративному суду, підстави д ля її повернення, залишення б ез розгляду чи відмови у відк ритті провадження у справі в ідсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 105, 106, 107, 110, 160, 165 КА С України, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадженн я у справі №2а-7205/10/0870 за позовом Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Компанія «Єврон афта» до Державної податково ї інспекції у Орджонікідзевс ькому районі м. Запоріжжя про визнання дій протиправними .

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 05 жовтня 2010 року, яке від будеться за адресою: м. Запорі жжя, вул. Кремлівська, 65-в в залі судового засідання № 19, о 10 год . 00 хв. Справа розглядатиметьс я одноособово суддею Артоуз Олесею Олександрівною.

3. Зобов' язати позивача под ати до судового засідання: пи сьмові нормативно та докумен тально обґрунтовані пояснен ня по суті спору; всі матеріал и, які можуть бути використан і як докази у справі; належним чином засвідчені копії доку ментів, що будуть подані та до даних до позову документів н адати у справу, оригінали - д ля огляду. Також надати позов ну заяву в електронному вигл яді.

4. Запропонувати відповідач ам у разі невизнання адмініс тративного позову подати суд у до 04.10.2010: у разі невизнання адм іністративного позову подат и суду до судового засідання письмові заперечення проти позову та докази на обґрунту вання цих заперечень; письмо ві пояснення з приводу обста вин, викладених у позові; всі м атеріали, які можуть бути вик ористані як докази у справі; н алежно засвідчені копії доку ментів, що будуть подані нада ти у справу, оригінали - для о гляду. Також надати заперече ння на позов в електронному в игляді.

5. В судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві. Явку в судове засіданн я представників сторін визна ти обов'язковою.

6. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві, відповідачу копію позовн ої заяви та додані до неї доку менти.

7. Роз' яснити відповідачу, що відповідно до п. 5 ч.5 ст. 107 КАС України у разі неподання від повідачем у визначений судом строк всіх матеріалів, що бул и або мали бути взяті ним до ув аги при прийнятті рішення, вч иненні дії, допущенні бездія льності, суд виносить рішенн я на підставі наявних доказі в.

8. Ухвала оскарженню не підл ягає та набирає законної сил и з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

< Текст > < Дата попередньог о судового засідання (дата) (АД М) > 05 жовтня 2010 року < Текст > 10:00 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.09.2010
Оприлюднено28.09.2010
Номер документу11320626
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-7205/10/0870

Постанова від 11.10.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 20.09.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні