Ухвала
від 21.09.2010 по справі 2а-7229/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

21 вересня 2010 року                                                    Справа №  2а-7229/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Стрельнікова Наталя Вікторівна, розглянувши матеріали адміністративного

позову:          Прокурора Шевченківського району м. Запоріжжя діючого в інтересах держави, в особі Управління Пенсійного фонду України в Шевченківському районі м. Запоріжжя, м. Запоріжжя

до:           Приватного підприємства «Греді», м. Запоріжжя

про:           стягнення суми недоїмки по сплаті страхових внесків, фінансових санкцій та пені,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Прокурора Шевченківського району м. Запоріжжя діючого в інтересах держави, в особі Управління Пенсійного фонду України в Шевченківському районі м. Запоріжжя до Приватного підприємства «Греді», в якому прокурор просить суд стягнути з відповідача на користь УПФУ в Шевченківському районі м. Запоріжжя суму недоїмки по сплаті страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування за період з 21.07.2008 по 22.09.2008 у розмірі 1548 грн. 80 коп., суму фінансових санкцій у розмірі 1515 грн. 67 коп. та пені – 1314 грн. 92 коп.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Адміністративний позов подано з додержанням  вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України.

В процесі підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

В ході підготовчого провадження по справі були проведені такі підготовчі дії: з’ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено факти, які  необхідно встановити для вирішення спору тощо.

На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження  і  призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121  КАС України суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Запорізькому окружному адміністративному суді  за адміністративним позовом Прокурора Шевченківського району м. Запоріжжя діючого в інтересах держави, в особі Управління Пенсійного фонду України в Шевченківському районі м. Запоріжжя про стягнення суми недоїмки по сплаті страхових внесків, фінансових санкцій та пені.

Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на    < Дата попереднього судового засідання (дата) (АДМ) >       04 жовтня 2010 року     об   10:00    яке буде проводитися суддею Стрельніковою Н.В. одноособово, в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65 в.

Зобов’язати сторони надати в судове засідання довіреності на представників, всі наявні документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. Належним чином засвідчені копії витребуваних документів –  у справу, оригінали – суду для огляду. Позивачу надати у судове засідання оновлену довідку ЄДРПОУ та розрахунок стану заборгованості відповідача. Відповідачу у разі невизнання адміністративного позову надати письмові заперечення на позов та їх нормативно-документальне обґрунтування.

Копії ухвали про відкриття провадження надіслати особам, які беруть участь у справі  разом з інформацією про їхні процесуальні права  і обов’язки.

Відповідачу запропонувати надати письмові заперечення проти позову з посиланням на докази, якими  вони обґрунтовуються до 04.10.2010.

Роз’яснити сторонам положення ч. 3 ст. 122 КАС України відповідно до якого особа, яка бере участь у справі, має право заявити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                           Н.В. Стрельнікова

 

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.09.2010
Оприлюднено28.09.2010
Номер документу11320649
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-7229/10/0870

Ухвала від 13.11.2019

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Ухвала від 01.02.2018

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Постанова від 18.10.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Ухвала від 21.09.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні