Ухвала
від 05.09.2023 по справі 537/2510/23
КРЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

Провадження № 2-о/537/86/2023

Справа № 537/2510/23

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05.09.2023 року Крюківський районний суд міста Кременчука Полтавської області в складі головуючого судді Хіневич В.І., за участі секретаря судового засідання Бакай М.С., заявника ОСОБА_1 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Кременчуці заяву ОСОБА_1 , за участю заінтересованої особи: Департаменту «Центр надання адміністративних послуг», про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

встановив:

В проваджені суду на розгляді перебуває заява ОСОБА_1 , за участю заінтересованої особи: Департаменту «Центр надання адміністративних послуг», про встановлення факту належності правовстановлюючого документу.

Від заінтересованої особи Департаменту «Центр надання адміністративних послуг» надійшов лист згідно якого вказали, що в своєму штаті ЦНАП не має державних реєстраторів, що мають повноваження на вчинення реєстраційних дій. Відповідно до завдань, покладених на Департамент «Центр надання адміністративних послуг» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області та в межах визначених Законом України «Про адміністративні послуги» повноважень, ЦНАП організовує надання адміністративних послуг шляхом взаємодії з суб`єктами надання адміністративних послуг. Органом, що здійснює реєстрацію набуття, зміни або припинення речових прав на нерухоме майно, обтяження таких прав шляхом внесення відповідних записів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, є Департамент державної реєстрації Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області (39600, м. Кременчук, вул. Ігоря Сердюка, 27).

Справу прохали розглядати справу без участі представника Департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

В судовому засіданні заявник з огляду на означений лист, вирішуючи питання про заміну заінтересованої особи на Департамент державної реєстрації Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області поклався на розсуд суду.

Згідно ч. 3 ст. 294 Цивільного процесуального кодексу України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

З огляду вказане, суд вважає за необхідне замінити заінтересовану особу Департамент «Центр надання адміністративних послуг» на Департамент державної реєстрації Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, оскільки рішення у даній справі може вплинути на їх права та обов`язки.

Керуючись ст. 294 Цивільного процесуального кодексу України, суддя

постановив:

Замінити заінтересовану особу у даній справі Департамент «Центр надання адміністративних послуг», на належну - Департамент державної реєстрації Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області (39600, м. Кременчук, вул. Ігоря Сердюка, 27), в якості.

Заінтересованій особі направити копію заяви, копію ухвали про відкриття провадження та копію даної ухвали.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: kr.pl.court.gov.ua/sud1615/

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. І. Хіневич

Дата ухвалення рішення05.09.2023
Оприлюднено07.09.2023
Номер документу113233749
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності правовстановлюючого документу

Судовий реєстр по справі —537/2510/23

Рішення від 28.09.2023

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

ХІНЕВИЧ В. І.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

ХІНЕВИЧ В. І.

Ухвала від 28.06.2023

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

ХІНЕВИЧ В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні