Ухвала
від 07.09.2023 по справі 380/18725/23
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

07 вересня 2023 рокусправа №380/18725/23Суддя Львівського окружного адміністративного суду Кухар Н.А., розглянувши матеріали позовної заяви Львівського фахового коледжу будівництва, архітектури і дизайну до Виконавчого комітету Львівської міської ради про упорядкування адреси,-

в с т а н о в и в:

До Львівського окружного адміністративного суду звернувся Львівський фаховий коледж будівництва, архітектури і дизайну (79008, м. Львів, вул. Пекарська,14) з позовом до Виконавчого комітету Львівської міської ради (79008, м. Львів, пл. Ринок, 1), в якому просить суд:

- ухвалити рішення про упорядкування адреси, присвоєння літери об`єкту, закріпленого нерухомого державного майна за позивачем на праві оперативного управління, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 42.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями визначено головуючого суддю Кухар Н.А.

Ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від 10 серпня 2023 року позовну заяву залишено без руху та надано позивачу час для усунення недоліків позовної заяви шляхом подання до суду уточненої позовної заяви.

Ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від 24 серпня 2023 року продовжено Львівському фаховому коледжу будівництва, архітектури і дизайну строк для усунення недоліків позовної заяви до 04.09.2023 року, шляхом подання до суду позовної заяви в новій редакції та її копії відповідно до кількості учасників справи.

Вище вказану ухвалу було надіслано представнику позивача Хамардюк Й.О. в його електронний кабінет 24.08.2023 року, що підтверджується довідкою про доставку електронного листа.

У строк встановлений судом, позивачем не усунуто недоліки позовної заяви.

Відповідно до п.1 ч.4 ст.169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо: позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи без розгляду не пізніше п`яти днів з дня її надходження або з дня закінчення строку на усунення недоліків.

Про повернення позовної заяви суд постановляє ухвалу. Копія ухвали про залишення позовної заяви без руху або про повернення позовної заяви надсилається особі, яка подала позовну заяву, не пізніше наступного дня після її постановлення. (ч.5,6 ст.169 Кодексу).

Повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

З огляду на те, що у встановлений строк недоліки позовної заяви не усунуто, її слід повернути позивачу.

Керуючись ст.ст. 169, 171, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

у х в а л и в:

Позовну заяву Львівського фахового коледжу будівництва, архітектури і дизайну до Виконавчого комітету Львівської міської ради про упорядкування адреси - повернути позивачу.

Копію ухвали про повернення позовної заяви не пізніше наступного дня після її постановлення надіслати позивачу разом із позовною заявою та доданими до неї документами.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя Кухар Наталія Андріївна

Дата ухвалення рішення07.09.2023
Оприлюднено11.09.2023
Номер документу113303460
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу регулюванню містобудівної діяльності та землекористування, зокрема у сфері містобудування; архітектурної діяльності

Судовий реєстр по справі —380/18725/23

Ухвала від 11.09.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кухар Наталія Андріївна

Ухвала від 07.09.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кухар Наталія Андріївна

Ухвала від 24.08.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кухар Наталія Андріївна

Ухвала від 10.08.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кухар Наталія Андріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні