Ухвала
від 08.09.2023 по справі 756/8029/23
ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

08.09.2023 Справа № 756/8029/23

Унікальний № 756/8029/23

Провадження № 2/756/3869/23

У Х В А Л А

08 вересня 2023 року суддя Оболонського районного суду міста Києва Яценко Н.О., розглянувши в порядку спрощеного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Київська офсетна фабрика», про стягнення заборгованості із виплати заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку із порушенням строків її виплати, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Оболонського районного суду м. Києва перебуває вищезазначена цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Київська офсетна фабрика», про стягнення заборгованості із виплати заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку із порушенням строків її виплати.

Ухвалою судді Оболонського районного суду м. Києва від 04 липня 2023 року прийнято позовну заяву ОСОБА_1 до Державного підприємства «Київська офсетна фабрика», про стягнення заборгованості із виплати заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку із порушенням строків її виплати та відкрито спрощене позовне провадження в даній справі. Цією ж ухвалою суд ухвалив провести розгляд справи без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

08 вересня 2023 р. від сторін до суду надійшла заява про затвердження мирової угоди.

Вивчивши матеріали цивільної справи, суд вважає за необхідне вирішити питання про перехід від спрощеного провадження без виклику сторін до спрощеного провадження з викликом сторін.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Таким чином, з урахуванням приписів ч.5 ст.279 ЦПК України, зважаючи на надходження від сторін заяви про затвердження мирової угоди, суд вважає за необхіднепровести перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження без повідомлення (виклику) до розгляду справи в порядку спрощеного провадження з викликом сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст. 279 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Подальший розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Київська офсетна фабрика», про стягнення заборгованості із виплати заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку із порушенням строків її виплати, проводити в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Судове засідання у даній справі призначити о 15 год. 30 хв. 20 вересня 2023 року, про що повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо руху справи №756/8029/23 за веб-адресою: http://ob.ki.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : Н.О. Яценко

Дата ухвалення рішення08.09.2023
Оприлюднено12.09.2023
Номер документу113325832
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості із виплати заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку із порушенням строків її виплати

Судовий реєстр по справі —756/8029/23

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Яценко Н. О.

Ухвала від 08.09.2023

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Яценко Н. О.

Ухвала від 04.07.2023

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Яценко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні