Ухвала
від 02.08.2023 по справі 589/3924/21
ШОСТКИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 589/3924/21

Провадження № 2/589/148/23

УХВАЛА

про витребування доказів

02 серпня 2023 року Шосткинський міськрайонний суд Сумської області у складі:

головуючого судді Лєвши С.Л.,

з участю секретаря судового засідання Новик О.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в м. Шостка в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Виконавчого комітета Шосткинської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Сумська філія Акціонерного товариства «Укртелеком»,

- про виключення квартири із складу службових,-

ВСТАНОВИВ:

02 серпня 2023 року проведено підготовче засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітета Шосткинської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Сумська філія Акціонерного товариства «Укртелеком», про виключення квартири із складу службових.

02 серпня 2023 року в підготовче засідання позивач ОСОБА_1 та її представник адвокат Корж В.В. не з`явилися про дату, час та місце його проведення повідомлені. Представник позивача адвокат Корж В.В. надав заяву, в якій просить провести підготовче засідання за його відсутності та відсутності позивача. Крім цього, просить витребувати із Державного архіву Сумської області рішення Виконкому Шосткинської міської ради депутатів трудящих №112 від 30.03.1977 року (видача Ордеру 632 на право заселення площі в службовому приміщенні виданого на ім`я ОСОБА_2 ). (а.с.47)

Представник відповідача Виконавчого комітету Шосткинської міської ради в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений, надав заяву, в якій просить провести розгляд справи за його відсутності, при вирішенні питання покладається на розсуд суду. (а.с.48)

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Сумської філії Акціонерного товариства «Укртелеком» в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений. (а.с.30)

Вивчивши клопотання про витребування доказів, заяви учасників справи, суд прийшов до наступних висновків.

Відповідно до ст. 84 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом та у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Дослідивши матеріали справи, приймаючи до уваги характер виниклого суперечення, та з огляду на важливість зазначеної інформації для розгляду справи, суд, вважає необхідним клопотання задовольнити та витребувати із Державного архіву Сумської області рішення Виконкому Шосткинської Міської ради депутатів трудящих №112 від 30.03.1977 року (видача Ордеру 632 на право заселення площі в службовому приміщенні виданого на ім`я ОСОБА_2 ).

У зв`язку з викладеним вище, суд вважає за необхідне підготовче засідання відкласти.

Дата підготовчого засідання визначається з урахуванням завантаженості судді та графіку судових засідань, у справах призначених до розгляду раніше, а також відпустки судді.

На підставі викладеного, керуючись ст. 84, 258-260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача - адвоката Коржа В`ячеслава Васильовича - задовольнити.

Відкласти підготовче засідання у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Виконавчого комітета Шосткинської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Сумська філія Акціонерного товариства «Укртелеком», про виключення квартири із складу службових, на 24 жовтня 2023 року на 14 год. 15 хв.

Витребувати з Державного архіву Сумської області (40000, місто Суми, вулиця Садова, будинок 49) рішення Виконкому Шосткинської Міської ради депутатів трудящих №112 від 30.03.1977 року (видача Ордеру 632 на право заселення площі в службовому приміщенні виданого на ім`я ОСОБА_2 ).

Вказану інформацію надати для огляду до 16 жовтня 2023 року.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом зокрема, ст. 382 Кримінального кодексу України.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати суду докази (ст.84 Цивільного процесуального кодекса України).

Продовження підготовчого засідання відбудеться в залі судових засідань Шосткинського міськрайонного суду Сумської області за адресою: 41100, м. Шостка, вул. Свободи, 63.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Шосткинського міськрайонного суду

Сумської області С.Л.Лєвша

СудШосткинський міськрайонний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення02.08.2023
Оприлюднено12.09.2023
Номер документу113339879
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про спонукання виконати або припинити певні дії

Судовий реєстр по справі —589/3924/21

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 01.10.2021

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні