Ухвала
від 06.09.2023 по справі 670/288/23
ВІНЬКОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Справа № 670/288/23

Провадження № 2/670/126/23

УХВАЛА

06 вересня 2023 року смт. Віньківці

Суддя Віньковецького районного суду Хмельницької області Мамаєв В.А. розглянувши клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів у справі за позовом акціонерного товариства «Таскомбанк» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором

В С Т А Н О В И В :

У провадженні суду знаходиться справа за позовом акціонерного товариства «Таскомбанк» до ОСОБА_1 (про стягнення заборгованості за кредитним договором.

06.09.2023 року на адресу суду від представника відповідача ОСОБА_2 надійшло клопотання про проведення судових засідань у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Згідно з ч. ч. 1, 3 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Враховуючи, що представником позивача у справі заявлено клопотання про проведення судового засідань у режимі відеоконференції, то суд відповідно до ст. 212 ЦПК України вважає за необхідне здійснити судове провадження у режимі відеоконференції.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання задовольнити.

Судові засідання у цивільній справі за позовом акціонерного товариства «Таскомбанк» до ОСОБА_1 (про стягнення заборгованості за кредитним договором проводити у режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів та електронного підпису представника відповідача ОСОБА_2.

Копію ухвали направити представнику відповідача ОСОБА_2 для відома на електрону адресу ІНФОРМАЦІЯ_1

Роз`яснити представнику відповідача ОСОБА_2., що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя В.А.Мамаєв

Дата ухвалення рішення06.09.2023
Оприлюднено12.09.2023
Номер документу113340072
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за кредитним договором

Судовий реєстр по справі —670/288/23

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

Рішення від 26.12.2023

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

Рішення від 21.12.2023

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

Ухвала від 13.06.2023

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

Ухвала від 08.05.2023

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні