Ухвала
від 11.09.2023 по справі 391/587/23
КОМПАНІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КОМПАНІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 391/587/23

Провадження № 2-а/391/5/23

У Х В А Л А

про витребування доказів

11.09.2023 р. селище Компаніївка

Компаніївський районний суд Кіровоградської області в складі головуючого судді Ревякіної О.В., розглянувши в порядку письмового провадження матеріали адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою судді від 02.08.2023 року відкрито провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області про скасування постанови від 15.07.2023 серії БАД № 167050 про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване не в автоматичному режимі, витребувано у відповідача оригінал постанови про накладення адміністративного стягнення та відеозапис з фіксацією подій вчинення ОСОБА_1 адміністративного правопорушення, встановлено строк надання доказів до 25.08.2023 року.

Станом на 11.09.2023 вимоги ухвали суду не виконані, витребувані докази не надано, причини неможливості надання доказів не повідомлено.

Відповідно до частини 4 статті 9КАС України суд вживає визначені законом заходи, необхідні для з`ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

За правилами статті 80КАС України про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи суд постановляє ухвалу.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У випадку неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, визначені цим Кодексом.

З метою повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи, реалізуючи принцип офіційного з`ясування всіх обставин у справі суд вважає за необхідне повторно витребувати у Кропивницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Кіровоградській області оригінал постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксованого не в автоматичному режимі серії БАД № 167050, складеної 15.07.2023 інспектором РПП СПД № 1 (смт.Компаніївка) відділення поліції № 2 (м. Кропивницький) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області поліцейським Мельником Максимом Миколайовичем стосовно ОСОБА_1 та запис з відеореєстратора службового автомобіля та нагрудної камери поліцейського з фіксацією подій вчинення ОСОБА_1 адміністративного правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 126 КУпАП та розгляду справи про вказане адміністративне правопорушення.

Керуючись статтями 9, 72, 80, 248 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Витребувати з Кропивницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Кіровоградській області (вулиця Вокзальна,58,м.Кропивницький,Кіровоградська область,25000) оригінал постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксованого не в автоматичному режимі серії БАД № 167050, складеної 15.07.2023 інспектором РПП СПД № 1 (смт.Компаніївка) відділення поліції № 2 (м. Кропивницький) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області поліцейським Мельником Максимом Миколайовичем відносно ОСОБА_1 та запис з відеореєстратора службового автомобіля та нагрудної камери поліцейського з фіксацією подій вчинення ОСОБА_1 адміністративного правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 126 КУпАП та розгляду справи про вказане адміністративне правопорушення.

Роз`яснити працівникам Кропивницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Кіровоградській області, що будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У випадку неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, визначені КАС України.

Витребувані докази надати суду протягом п`яти днів з дня отримання копії даної ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Ревякіна

Дата ухвалення рішення11.09.2023
Оприлюднено12.09.2023
Номер документу113348754
СудочинствоАдміністративне
Сутьадміністративне правопорушення

Судовий реєстр по справі —391/587/23

Рішення від 09.10.2023

Адміністративне

Компаніївський районний суд Кіровоградської області

Ревякіна О. В.

Ухвала від 11.09.2023

Адміністративне

Компаніївський районний суд Кіровоградської області

Ревякіна О. В.

Ухвала від 02.08.2023

Адміністративне

Компаніївський районний суд Кіровоградської області

Ревякіна О. В.

Ухвала від 27.07.2023

Адміністративне

Компаніївський районний суд Кіровоградської області

Ревякіна О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні