Ухвала
від 07.09.2023 по справі 917/814/16
КАСАЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВЕРХОВНОГО СУДУ

УХВАЛА

07 вересня 2023 року

м. Київ

cправа № 917/814/16

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного господарського суду:

Погребняка В.Я. - головуючого, Васьковського О.В., Огородніка К.М.

за участю секретаря судового засідання Громак В.О.

учасники справи:

АТ"Державний експортно-імпортний банк України" - Візіренко Ж.С. (поза межами приміщення суду (не приєдналась до судового засідання),

АТ "Київмедпрепарат"- Задорожня Л.Г. -адвокат,

ПАТ "Гемопласт" - Джас І.В. - адвокат,

ТОВ ?Міжрегіональна транспортна компанія? - Джас І. В. - адвокат,

ТОВ ?Міжгалузева Машинобудівна корпорація" - Джас І. В. - адвокат,

ТОВ ?Фінансова компанія ?Фінтакт? Джас І. В. - адвокат,

Арбітражний керуючий Кізленко В. А. (особисто)

ОСОБА_1 - Конопля А. М. - адвокат,

(OOO PKP ALPHATEX LTD): Шишлов О. М. - адвокат,

розглянувши матеріали касаційних скарг арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича,

Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт",

Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай",

Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація",

Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія",

Товариства з обмеженою відповідальністю "Нові промислові технології",

Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт",

Приватного акціонерного товариства "Кременчукм`ясо"

на постанову Північного апеляційного господарського суду

від 10.05.2023

у складі колегії суддів: Доманської М. Л. (головуючої), Отрюха Б. В., Пантелієнка В. О.

у справі за заявою Публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України"

до Приватного акціонерного товариства "АвтоКраз"

про банкрутство

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду перебуває справа № 917/814/16 за касаційними скаргами арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт", Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія", Товариства з обмеженою відповідальністю "Нові промислові технології", Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт", Приватного акціонерного товариства "Кременчукм`ясо" на постанову Північного апеляційного господарського суду від 10.05.2023.

Ухвалами Верховного Суду об`єднано в одне касаційне провадження касаційні скарги арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича та Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт", Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія", Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт", датою проведення судового засідання визначено 07.09.2023.

Ухвалою Верховного Суду від 31.07.2023 касаційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю "Нові промислові технології" залишено без руху, у відповідності з положенням статті 292 Господарського процесуального кодексу України, надано строк на усунення недоліків протягом десяти днів з дня вручення ухвали.

Ухвалою Верховного Суду від 01.08.2023 касаційну скаргу Приватного акціонерного товариства "Кременчукм`ясо" залишено без руху, у відповідності з положенням статті 292 Господарського процесуального кодексу України, надано строк на усунення недоліків протягом десяти днів з дня вручення ухвали.

У зв`язку з обранням судді Банаська О.О. суддею Великої Палати Верховного Суду автоматизованою системою документообігу суду для розгляду справи №917/814/16 визначено колегію суддів Верховного Суду у складі Погребняк В.Я. - головуючий, Огороднік К.М., Васьковський О.В., що підтверджується протоколом повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями та протоколами передачі судової справи раніше визначеному складу суду від 23.08.2023.

Ухвалами Касаційного господарського суду від 28.08.2023 прийнято справу №917/814/16 Господарського суду Дніпропетровської області за касаційними скаргами арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт", Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія", Товариства з обмеженою відповідальністю "Нові промислові технології", Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт", Приватного акціонерного товариства "Кременчукм`ясо" на постанову Північного апеляційного господарського суду від 10.05.2023 до провадження.

05.09.2023 на адресу Касаційного господарського суду надійшли касаційні скарги Приватного акціонерного товариства "Зовнішньоторговельна фірма "КрАЗ" та Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім АвтоКраз".

В судовому засіданні 07.09.2023, колегія суддів з`ясувавши думку уповноважених представників учасників справи, дійшла висновку про відкладення розгляду касаційних скарг.

Відповідно до ч. 1 ст. 216 Господарського процесуального кодексу України суд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених частиною другою статті 202 цього Кодексу.

Керуючись ст. ст. 120, 121, 202, 216, 234, ст. 235, 314 Господарського процесуального кодексу України, Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду,

У Х В А Л И В:

1. Відкласти розгляд касаційних скарг арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт", Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія", Товариства з обмеженою відповідальністю "Нові промислові технології", Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт", Приватного акціонерного товариства "Кременчукм`ясо" на постанову Північного апеляційного господарського суду від 10.05.2023 у справі № 917/814/16.

2. Повідомити учасників справи, що розгляд касаційних скарг відбудеться 16 жовтня 2023 року о 14:30 у приміщенні Касаційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. О. Копиленка, 6 в залі судових засідань №330.

3. Забезпечити участь представника АТ "Державний експортно-імпортний банк України" - Візіренко Ж.С. в судовому засіданні у справі №917/814/16, призначеному на 16.10.2023 року о 14:30 в режимі відеоконференції відповідно до Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів) затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 17.08.2021.

4. Відповідно до статті 197 ГПК України підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України, тому учасникам справи слід надіслати на електронну адресу документи, що посвідчують особу, скріплені електронним цифровим підписом, а у разі відсутності такого підпису надіслати скановані копії документів та пред`явити їх оригінали під час засідання.

5. Роз`яснити учасникам справи, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції вони зобов`язані зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до початку судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи; очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

6. Попередити учасників справи, що відповідно до частини п`ятої статті 197 ГПК України, пункту 5 розділу І Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

7. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://supreme.court.gov.ua/supreme/.

Головуючий В.Я. Погребняк

Судді О.В. Васьковський

К.М. Огороднік

Дата ухвалення рішення07.09.2023
Оприлюднено12.09.2023
Номер документу113357372
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —917/814/16

Ухвала від 13.05.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 03.05.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 02.05.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Копитова О.С.

Ухвала від 30.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Поляков Б.М.

Ухвала від 30.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Рішення від 08.04.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 07.03.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Копитова О.С.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні