Ухвала
від 11.09.2023 по справі 754/8877/23
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2/754/4020/23

Справа № 754/8877/23

У Х В А Л А

Іменем України

11 вересня 2023 року суддя Деснянського районного суду м. Києва Панченко О.М., перевіривши матеріали цивільної справи за позовної заяви ОСОБА_1 до Держави Україна в особі Державного агентства України з питань кіно, керівник Кудерчук Марина Миколаївна, Держави Україна в особі Міністра Кабінету Міністрів України Немчінова Олега Миколайовича, Держави Україна в особі Комісії з питань вищого корпксу державної служби, треті особи: держава в особі Верховної Ради України в особі Підкомітету у сфері кінематографу та реклами, Держава України в особі Верховної Ради України в особі Комітету гуманітарної та інформаційної політики, Держава Україна в особі Територіального управління бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, Держава Україна в особі Національного агентства України з питань державної служби, Держава Україна в особі Міністерства культури та інформаційної політики України, Держава Україна в особі Головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області, Національна спілка кінематографістів України в особі голови Янчука Олександра Спиридоновича, Всеукраїнська громадська організація «Шлях українців», Громадська організація «Гільдія кінемотаграфістів Одеси», Держава Україна в особі Державної аудиторської служби України, Держава Україна в особі Рахункової палати України, Держава Україна в особі Національного агентства з питань запобігання корупції, Держава Україна в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України, Держава України в особі Державної казначейської служби України про стягнення сум відшкодування за заподіяну шкоду внаслідок вчинення протиправного діяння посадовою особою групи "А" та службовою особою органу державної влади, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до суду із позовною заявою про стягнення сум відшкодування за заподіяну шкоду внаслідок вчинення протиправного діяння посадовою особою групи "А" та службовою особою органу державної влади.

Ухвалою суду від 04.07.2023 вказану позовну заяву залишено без руху та встановлено строк для усунення недоліків п`ять днів з дня отримання копії ухвали.

На зазначену позивачем адресу - 04.07.2023 було направлено копію вищезазначеної ухвали.

Згідно довідки про причини повернення/досилання лист було повернуто на адресу суду 21.08.2023 за закінченням терміну зберігання.

Таким чином, станом на 11.09.2023 позивачем вимоги ухвали суду виконано не було.

Частиною 3 ст. 185 ЦПК України визначено, якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 цього Кодексу, сплатить суму судового збору, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Оскільки позивачем не виконано вимоги ухвали від 04.07.2023, позовна заява ОСОБА_1 вважається неподаною та підлягає поверненню позивачу на підставі ч. 3 ст. 185 ЦПК України.

При цьому, слід роз`яснити, що повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви, відповідно до ч. 7 ст. 185 ЦПК України.

На підставі викладеного та керуючись ст. 185 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Держави Україна в особі Державного агентства України з питань кіно, керівник Кудерчук Марина Миколаївна, Держави Україна в особі Міністра Кабінету Міністрів України Немчінова Олега Миколайовича, Держави Україна в особі Комісії з питань вищого корпксу державної служби, треті особи: держава в особі Верховної Ради України в особі Підкомітету у сфері кінематографу та реклами, Держава України в особі Верховної Ради України в особі Комітету гуманітарної та інформаційної політики, Держава Україна в особі Територіального управління бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, Держава Україна в особі Національного агентства України з питань державної служби, Держава Україна в особі Міністерства культури та інформаційної політики України, Держава Україна в особі Головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області, Національна спілка кінематографістів України в особі голови Янчука Олександра Спиридоновича, Всеукраїнська громадська організація «Шлях українців», Громадська організація «Гільдія кінемотаграфістів Одеси», Держава Україна в особі Державної аудиторської служби України, Держава Україна в особі Рахункової палати України, Держава Україна в особі Національного агентства з питань запобігання корупції, Держава Україна в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України, Держава України в особі Державної казначейської служби України про стягнення сум відшкодування за заподіяну шкоду внаслідок вчинення протиправного діяння посадовою особою групи "А" та службовою особою органу державної влади- визнати неподаною та повернути позивачу.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя: Оксана Панченко

Дата ухвалення рішення11.09.2023
Оприлюднено12.09.2023
Номер документу113360409
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення сум відшкодування за заподіяну шкоду внаслідок вчинення протиправного діяння посадовою особою групи "А" та службовою особою органу державної влади

Судовий реєстр по справі —754/8877/23

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Панченко О. М.

Ухвала від 04.07.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Панченко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні