Ухвала
від 11.09.2023 по справі 465/7367/22
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 465/7367/22 Головуючий у 1 інстанції: Мартьянова С.М.

Провадження № 22-ц/811/1971/23 Доповідач в 2-й інстанції: Копняк С. М.

У Х В А Л А

про призначення справи до розгляду в апеляційному суді

11 вересня 2023 року Львівський апеляційнийсуд ускладі колегіїсуддів судовоїпалати зрозгляду цивільнихсправ:Копняк С.М.(суддя-доповідач),Бойко С.М.,Ніткевича А.В.,вирішуючи питанняпризначення справизапозовом ОСОБА_1 до товариства з додатковою відповідальністю «Страхова Компанія «Мотор - Гарант», ОСОБА_2 про відшкодування збитків завданих у результаті ДТП,

В С Т А Н О В И В:

ухвалою Львівського апеляційного суду від 12 липня 2023 року відкрито апеляційне провадження у справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , яка підписана адвокатом Приступою Левом Любомировичем на рішення Франківського районного суду м. Львова від 06 червня 2023 року.

Витребувано із Франківського районного суду м. Львова матеріали цивільної справи № 465/7367/22.

Надіслано учасникам справи копію апеляційної скарги та доданих до неї документів, роз`яснено їм право подати відзив на апеляційну скаргу.

17 липня 2023 року матеріали цивільної справи № 465/7367/22 надійшли до Львівського апеляційного суду.

24 липня 2023 року надійшов відзив товариства з додатковою відповідальністю «Страхова Компанія «Мотор - Гарант» на апеляційну скаргу ОСОБА_1 , яка підписана адвокатом Приступою Левом Любомировичем на рішення Франківського районного суду м. Львова від 06 червня 2023 року.

Відповідно до статті 366 ЦПК України після проведення підготовчих дій суддя-доповідач доповідає про них колегії суддів, яка вирішує питання про проведення додаткових підготовчих дій у разі необхідності та призначення справи до розгляду.

Про дату, час та місце розгляду повідомляються учасники справи, якщо справа відповідно до цього Кодексу розглядається з їх повідомленням.

Розгляд справ у суді апеляційної інстанції здійснюється в судовому засіданні з повідомленням учасників справи, крім випадків, передбачених статтею 369 цього Кодексу (частина третя статті 368 ЦПК України).

Згідно з частиною першою статті 369 ЦПК України апеляційні скарги на рішення суду у справах з ціною позову менше ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, крім тих, які не підлягають розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, розглядаються судом апеляційної інстанції без повідомлення учасників справи.

Частиною третьою статті 3 ЦПК України передбачено, що провадження у цивільних справах здійснюється відповідно до законів, чинних на час вчинення окремих процесуальних дій, розгляду і вирішення справи.

Враховуючи,що усправі,яка переглядаєтьсяціна позовуменше старозмірів прожитковогомінімуму дляпрацездатних осіб, справа розглядатиметься в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи за наявними у ній матеріалами (у письмовому провадженні), а копія судового рішення буде надіслана у порядку, передбаченому частиною п`ятою статті 272 ЦПК України.

Згідно з частиною першою статті 7 ЦПК України розгляд справ у судах проводиться усно і відкрито, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Такий випадок передбачено у частині тринадцятій статті 7 ЦПК України, згідно з якою розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

Ураховуючи, що згідно з частиною першою статті 8 ЦПК України ніхто не може бути позбавлений права на інформацію про дату, час і місце розгляду своєї справи, колегія суддів інформує учасників справи про те, що зазначена інформація оприлюднюється на офіційному веб-порталі судової влади України в порядку, визначеному Положенням про автоматизовану систему документообігу суду.

Підготовка справи до розгляду проведена у повному обсязі, визначеному статтею 365 ЦПК України, апеляційний розгляд справи забезпечено. Підстави проводити додаткові підготовчі дії відсутні. Клопотань сторін, пов`язаних із забезпеченням апеляційного розгляду справи, до суду не надходило.

Заслухавши доповідь судді - доповідача та визнавши підготовку справи до апеляційного розгляду завершеною, керуючись статтями 260, 261, 365, 366, 369, 381 ЦПК України, Львівський апеляційний суд,

У Х В А Л И В:

проведення підготовчих дій по справі закінчити.

Призначити справу до розгляду у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи.

Інформацію про дату розгляду справи оприлюднити на офіційному веб-порталі судової влади України та на сайті Львівського апеляційного суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання, в касаційному порядку оскарженню не підлягає.

Судді: С.М. Копняк

С.М. Бойко

А.В. Ніткевич

Дата ухвалення рішення11.09.2023
Оприлюднено13.09.2023
Номер документу113376473
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування збитків завданих у результаті ДТП

Судовий реєстр по справі —465/7367/22

Постанова від 30.10.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 15.09.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Рішення від 06.06.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 23.01.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 23.12.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні