Ухвала
від 13.09.2023 по справі 718/2290/23
КІЦМАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа718/2290/23

Провадження №2/718/457/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

13 вересня 2023 року м.Кіцмань Чернівецька область

Кіцманський районний суд Чернівецької області у складі: головуючої судді Масюк Л.О., секретаря Харабара А.О.., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Кіцмань цивільну справу за позовом Керівника Чернівецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоровя України (м.Київ вул..С.Бандери, 19) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа: Обласне комунальне некомерційне підприємство «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» (м.Чернівці вул..Фастівська, 2) про відшкодування витрат на стаціонарне лікування внаслідок вчинення кримінального правопорушення,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Кіцманського районного суду Чернівецької області перебуває цивільна справа за позовом Керівника Чернівецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоровя України (м.Київ вул..С.Бандери, 19) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа: Обласне комунальне некомерційне підприємство «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» (м.Чернівці вул..Фастівська, 2) про відшкодування витрат на стаціонарне лікування внаслідок вчинення кримінального правопорушення,-

Прокурор Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури Григорцова Н.С. в підготовче судове засідання не з`явилася, однак подала заяву про розгляд підготовчого судового засідання за її відсутності, не заперечує щодо призначення справи до розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не зявився, однак на адресу суду повернувся конверт з відміткою, за закінченням терміну зберігання. Також відповідач повідомлявся про розгляд справи через оголошення, яке розміщене на офіційному веб сайті Судова влада. Будь яких заяв чи клопотань про відкладення розгляду справи до суду від нього не надходило.

Представник третьоїособи Обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» в підготовче судове засідання не зявився, будучи належним чином повідомленим про дату, час та місце слухання справи, що підтверджується матеріалами справи.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, виходячи із наступного.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, позивач від позову не відмовився, відповідач позову не визнав, будь-яких клопотань сторони до суду не надали, а тому справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом Керівника Чернівецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоровя України (м.Київ вул..С.Бандери, 19) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа: Обласне комунальне некомерційне підприємство «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» (м.Чернівці вул..Фастівська, 2) про відшкодування витрат на стаціонарне лікування внаслідок вчинення кримінального правопорушення, та призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 11:00 годину 03 жовтня 2023 року в приміщенні Кіцманського районного суду Чернівецької області за адресою: вул. Незалежності, 48, м. Кіцмань, Чернівецької області.

В судове засідання викликати сторони по справі.

Відповідача ОСОБА_1 викликати через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за веб-адресою: https://km.cv.court.gov.ua/sud2406/pres-centr/1/.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі інтернет за веб-адресою сторінки: http://court.gov.ua/sud2406.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя Кіцманського

районного суду: Масюк Л.О.

Дата ухвалення рішення13.09.2023
Оприлюднено14.09.2023
Номер документу113417053
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на стаціонарне лікування внаслідок вчинення кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —718/2290/23

Рішення від 03.10.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

Ухвала від 13.09.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні