Ухвала
від 03.10.2023 по справі 718/2290/23
КІЦМАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 718/2290/23

Провадження №2/718/457/23

У Х В А Л А

про заочний розгляд справи

"03" жовтня 2023 р. м.Кіцмань Чернівецька область

Кіцманський районний суд Чернівецької області у складі: головуючої судді Масюк Л.О., при секретарі Харабара А.О.., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Кіцмань цивільну справу за позовом Керівника Чернівецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоровя України до ОСОБА_1 , третя особа: Обласне комунальне некомерційне підприємство «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» про відшкодування витрат на стаціонарне лікування внаслідок вчинення кримінального правопорушення,-

ВСТАНОВИВ:

Керівник Чернівецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоровя України звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 , третя Обласне комунальне некомерційне підприємство «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» про відшкодування витрат на стаціонарне лікування внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Керівник Чернівецької окружної прокуратури Шевчук П.В. та представник Національної служби здоровя України в судове засідання не з`явилися, однак подали заяви про розгляд справи за їх відсутності. Позов підтримують в повному обсязі, не заперечують щодо винесення заочного рішення по справі.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не зявився, будучи належним чином повідомленим про дату, час та місце слухання справи, що підтверджується рекомендованим повідомленням, яке міститься в матеріалх справи та оголошенням, яке розміщене на офіційному веб сайті Судова влада. Заяв чи клопотань про відкладення розгляду справи від нього не надходило. Відзиву на позов відповідач не подав.

Представник третьоїособи ОКНП «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» Грушко О. в судове засідання не зявився, однак скерував на адресу суду заяву, у якій просив провести розгляд справи без участі представника ОКНП «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги», позовні вимоги підтримує в повному обсязі.

Відповідно до ч.2ст.247 ЦПК Українив зв`язку з неявкою учасників справи фіксація судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалась.

Відповідно до ч. 4 ст. 223ЦПК Україниу разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

Згідност.280 ЦПК Українисуд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування таких умов: 1)відповідач належним чином повідомлений про дату,час і місце судового асідання;2) відповідач не з`явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; 3) відповідач не подав відзив; 4) позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Враховуючи вищезазначене, суд вважає за можливе слухати справу у відсутності учасників справи, провести заочний розгляд справи, оскільки відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце слухання справи, не подав заяви про слухання справи за його відсутності та про відкладення судового розгляду, також ним не було подано відзиву на позовну заяву, беручи до уваги те, що позивач не заперечує проти проведення по справі заочного розгляду.

За таких обставин, вважаю, що наявні підстави для заочного розгляду справи.

Відповідно дост.281 ЦПК Українипро заочний розгляд справи суд постановляє ухвалу.

Керуючись ст.ст.258-260,280,281 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

У справі за позовом Керівника Чернівецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоровя України до ОСОБА_1 , третя особа: Обласне комунальне некомерційне підприємство «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» про відшкодування витрат на стаціонарне лікування внаслідок вчинення кримінального правопорушення - провести заочний розгляд.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає.

Суддя Кіцманського

районного суду: Л.О.Масюк

Дата ухвалення рішення03.10.2023
Оприлюднено04.10.2023
Номер документу113879226
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на стаціонарне лікування внаслідок вчинення кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —718/2290/23

Рішення від 03.10.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

Ухвала від 13.09.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні