Ухвала
від 14.09.2023 по справі 905/857/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

14.09.2023 Справа № 905/857/19

Суддя Говорун О.В.

Кредитор - Товариство з обмеженою відповідальністю "Логітекс сістемс".

Боржник - Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу".

Розпорядник майна Мензаренко Юрій Миколайович.

Про банкрутство Приватного акціонерного товариства "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу".

Кредитори:

Комунальне підприємство "Компанія "Вода Донбасу" в особі Єнакієвського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства КП "Компанія "Вода Донбасу".

Комунальне підприємство "Компанія "Вода Донбасу" в особі Кіровського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства КП "Компанія "Вода Донбасу".

Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Октябрська ЦЗФ".

Головне управління ДПС у Донецькій області Державної податкової служби України.

Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Трейдінг".

Акціонерне товариство "ДТЕК Донецькі електромережі".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Корум Україна".

Приватне акціонерне товариство "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Корум Репеїр".

Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Високовольтні мережі".

Акціонерне товариство "ДТЕК Дніпроенерго".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Моспінське вуглепереробне підприємство".

Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Свердловантрацит".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-проектний Центр ДТЕК".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Александр-И".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Електроналадка".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Мединський і К".

Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Східенерго".

Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Метінвест-СМЦ".

Акціонерне товариство "Українська залізниця" в особі регіональної філії "Придніпровська залізниця".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціалізована компанія "Енгергосервіс".

Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Енерго".

Добропільське об`єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Коксообладнання".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Промислова група Укрфільтрсервіс".

Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Ровенькиантрацит".

Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Добропільська ЦЗФ".

Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Першотравенський ремонтно-механічний завод".

Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Сервіс".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Покровський завод залізобетонних виробів".

Товариство з обмеженою відповідальністю "ДЕТ-ЮА".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Донбаська насосна компанія".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Ханзен Україна".

Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Літвиненко О.В.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Алтіус".

Товариство з обмеженою відповідальністю "Торгівельно-промислова компанія "НАК".

Офіс Великих платників податків державної фіскальної служби України.

Товариство з додатковою відповідальністю "Шахта "Білозерська".

Товариство з обмеженою відповідальністю "ТПК Укрсплав".

Державне підприємство "Придніпровська залізниця".

Головне управлінням ДПС у Запорізькій області Державної податкової служби України".

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 20.07.2020 у справі №905/857/19 відкрито провадження у справі про банкрутство Приватного акціонерного товариства "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу".

До суду від кредиторів ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", ТОВ "ДТЕК Східенерго", ТОВ "ДТЕК Високовольтні мережі" та розпорядника майна Мензаренко Юрія Миколайовича надійшли клопотання про продовження строку процедури розпорядження майном ПрАТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" до закінчення шостого місяця після припинення чи скасування воєнного стану на території України; продовження строку проведення попереднього засідання суду по даній справі до закінчення шостого місяця після припинення чи скасування воєнного стану на території України, продовження строку дії мораторію на задоволення вимог кредиторів у справі №905/857/19 до закінчення шостого місяця після припинення чи скасування воєнного стану на території України. Мензаренко Ю.М. також просив продовжити строк проведення розпорядником майна інвентаризації майна та строк подання до господарського суду результатів проведення інвентаризації майна боржника.

Згідно з ухвалою суду від 14.08.2023, призначено заяви кредиторів - ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", ТОВ "ДТЕК Східенерго", ТОВ "ДТЕК Високовольтні мережі" та розпорядника майна Мензаренко Юрія Миколайовича до розгляду в судовому засіданні на 14.09.2023 о 12:30 год.

До суду від кредиторів ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", ТОВ "ДТЕК Східенерго", ТОВ "ДТЕК Високовольтні мережі" та розпорядника майна Мензаренко Юрія Миколайовича надійшли заяви про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та програмного забезпечення, що забезпечує проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв`язку "EasyCon".

Відповідно до ч.ч.1-3, 5 ст.197 Господарського процесуального кодексу України (далі - ГПК України), учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів). Ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Враховуючи вищенаведене, перевіривши наявність технічної можливості проведення судового засідання в режимі відеоконференції у Господарському суді Донецької області, керуючись ст. 197, ст.234 ГПК України, господарський суд

У Х В А Л И В:

Клопотання кредиторів ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", ТОВ "ДТЕК Східенерго", ТОВ "ДТЕК Високовольтні мережі" та розпорядника майна Мензаренко Юрія Миколайовича про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів та програмного забезпечення, що забезпечує проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв`язку "EasyCon" (vkz.court.gov.ua) задовольнити.

Забезпечити проведення судового засідання о 12:30 год. 14.09.2023 в режимі відеоконференції в Господарському суді Донецької області (зал № 104).

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

У випадку оголошення повітряної тривоги (загрози артилерійського обстрілу) в м.Харків до або під час судового засідання, судове засідання буде розпочате або продовжено після скасування повітряної тривоги (загрози артилерійського обстрілу).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Говорун

Дата ухвалення рішення14.09.2023
Оприлюднено18.09.2023
Номер документу113462016
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство Приватного акціонерного товариства "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу". Кредитори: Комунальне підприємство "Компанія "Вода Донбасу" в особі Єнакієвського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства КП "Компанія "Вода Донбасу". Комунальне підприємство "Компанія "Вода Донбасу" в особі Кіровського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства КП "Компанія "Вода Донбасу". Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Октябрська ЦЗФ". Головне управління ДПС у Донецькій області Державної податкової служби України. Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Трейдінг". Акціонерне товариство "ДТЕК Донецькі електромережі". Товариство з обмеженою відповідальністю "Корум Україна". Приватне акціонерне товариство "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля". Товариство з обмеженою відповідальністю "Корум Репеїр". Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Високовольтні мережі". Акціонерне товариство "ДТЕК Дніпроенерго". Товариство з обмеженою відповідальністю "Моспінське вуглепереробне підприємство". Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Свердловантрацит". Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-проектний Центр ДТЕК". Товариство з обмеженою відповідальністю "Александр-И". Товариство з обмеженою відповідальністю "Електроналадка". Товариство з обмеженою відповідальністю "Мединський і К". Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Східенерго". Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК". Товариство з обмеженою відповідальністю "Метінвест-СМЦ". Акціонерне товариство "Українська залізниця" в особі регіональної філії "Придніпровська залізниця". Товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціалізована компанія "Енгергосервіс". Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Енерго". Добропільське об`єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області. Товариство з обмеженою відповідальністю "Коксообладнання". Товариство з обмеженою відповідальністю "Промислова група Укрфільтрсервіс". Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Ровенькиантрацит". Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Добропільська ЦЗФ". Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля". Товариство з обмеженою відповідальністю "Першотравенський ремонтно-механічний завод". Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Сервіс". Товариство з обмеженою відповідальністю "Покровський завод залізобетонних виробів". Товариство з обмеженою відповідальністю "ДЕТ-ЮА". Товариство з обмеженою відповідальністю "Донбаська насосна компанія". Товариство з обмеженою відповідальністю "Ханзен Україна". Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Літвиненко О.В. Товариство з обмеженою відповідальністю "Алтіус". Товариство з обмеженою відповідальністю "Торгівельно-промислова компанія "НАК". Офіс Великих платників податків державної фіскальної служби України. Товариство з додатковою відповідальністю "Шахта "Білозерська". Товариство з обмеженою відповідальністю "ТПК Укрсплав". Державне підприємство "Придніпровська залізниця". Головне управлінням ДПС у Запорізькій області Державної податкової служби України

Судовий реєстр по справі —905/857/19

Ухвала від 10.11.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Говорун Олександр Володимирович

Ухвала від 14.09.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Говорун Олександр Володимирович

Ухвала від 22.09.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Говорун Олександр Володимирович

Ухвала від 14.09.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Говорун Олександр Володимирович

Ухвала від 14.08.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Говорун Олександр Володимирович

Ухвала від 09.05.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Говорун Олександр Володимирович

Постанова від 26.10.2022

Господарське

Велика палата Верховного Суду

Ткач Ігор Васильович

Ухвала від 07.09.2022

Господарське

Велика палата Верховного Суду

Ткач Ігор Васильович

Ухвала від 02.08.2022

Господарське

Велика палата Верховного Суду

Ткач Ігор Васильович

Постанова від 29.06.2022

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Пєсков В.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні