Ухвала
від 26.03.2012 по справі 0870/2624/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

26 березня 2012 року Справа № 0870/2624/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Авдєєв М.П., перевіривши матеріали адміністративного позову Управління Пенсійного фонду України в Вільнянському районі Запорізької області

до Публічного акціонерного товариства «Янцівський гранітний кар`єр»

про відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій призначених на пільгових умовах,

ВСТАНОВИВ:

21.03.2012 Управління Пенсійного фонду України в Вільнянському районі Запорізької області звернулось до Запорізького окружного адміністративного суду із позовом до Публічного акціонерного товариства «Янцівський гранітний кар`єр», у якому просить стягнути з відповідача витрати на виплату та доставку пенсій призначених на пільгових умовах у розмірі 1711 грн. 66 коп.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб`єктом владних повноважень.

Зазначений спір, згідно із ст. 17 КАС України, належить до компетенції адміністративних судів і має розглядатись у порядку адміністративного судочинства та відповідно до ч. 2 ст. 18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

Адміністративний позов подано в межах строку звернення до адміністративного суду, встановленого ст. 99 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження у справі та залишення позовної заяви без розгляду відсутні.

Під час підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчити підготовче провадження, відкрити провадження в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Ураховуючи наведене, керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі №0870/2624/12 за позовом Управління Пенсійного фонду України в Вільнянському районі Запорізької області до Публічного акціонерного товариства «Янцівський гранітний кар`єр» про відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій призначених на пільгових умовах.

2. Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 18 квітня 2012року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в о 10 год. 50 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Авдєєвим Максимом Петровичем.

3. До початку судового засідання подати:

позивачу належним чином оформлена довіреність на представника; нормативні підстави для стягнення з відповідача заявленої суми; докладний і документально підтверджений розрахунок суми позову з посиланням на періоди виникнення заборгованості; докладний і документально підтверджений акт звірки (з ініціативи позивача) на день судового засідання; документи щодо повної/часткової сплати заборгованості відповідачем; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали суду для огляду. Позов в електронному вигляді.

відповідачу у разі невизнання адміністративного позову подати до 17 квітня 2012 року письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; документи, які посвідчують правовий статус (свідоцтво про державну реєстрацію); належним чином оформлена довіреність на представника; документи щодо повної/часткової сплати заборгованості; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали суду для огляду.

4. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом із витягом про їх процесуальні права та обов`язки.

5. У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. У разі неможливості прибути у судове засідання сторін, або їх представників, пропонуємо подати клопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя М.П. Авдєєв

18 квітня 2012 року 10:50

Дата ухвалення рішення26.03.2012
Оприлюднено20.09.2023
Номер документу113540377
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідшкодування витрат на виплату та доставку пенсій призначених на пільгових умовах

Судовий реєстр по справі —0870/2624/12

Ухвала від 26.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Авдєєв Максим Петрович

Постанова від 25.04.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Авдєєв Максим Петрович

Ухвала від 18.04.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Авдєєв Максим Петрович

Ухвала від 22.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Авдєєв Максим Петрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні