Ухвала
від 11.09.2023 по справі 207/1198/21
БАГЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

№ 207/1198/21

№ 1-в/207/78/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 вересня 2023 року Баглійський районний суд м. Дніпродзержинска Дніпропетровскої області у складі головуючого судді ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора Кам`янської окружної прокуратури ОСОБА_3 , представника Південного районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області ОСОБА_4 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Кам`янське клопотання начальника Південного районного відділу філії державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області про звільнення від призначеного судом покарання по закінченню строку випробування ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,

В С Т А Н О В И В :

За вироком Баглійського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 02 серпня 2022 року ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , був засуджений за ч. 3 ст. 185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування призначеного покарання з іспитовим строком 1 рік, за умови, що він в період іспитового строку не скоїть нового злочину та виконає обов`язки, передбачені ст. 76 КК України: повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи, навчання; періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

11 серпня 2023 року начальник Південного районного відділу філії державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області ОСОБА_6 звернувся до суду з клопотанням, в якому просить звільнити від відбування призначеного судом покарання ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , по закінченню строку випробування.

Представник Південного районного відділу філії державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області ОСОБА_4 в судовому засіданні подання підтримала та просить задовольнити, надала довідку, з якої вбачається, що ОСОБА_5 в період іспитового строку нового кримінального правопорушення не скоїв.

Прокурор ОСОБА_3 в судовому засіданні підтримав клопотання, просив звільнити від відбування призначеного судом покарання ОСОБА_5 , по закінченню строку випробування.

Засуджений про час та місце розгляду справи належним чином повідомлений. Неявка належним чином повідомлених учасників процесу не перешкоджає розгляду питання по суті (ч.4 ст.539 КПК України).

Виходячи з викладеного, суд вважає, що подання начальника Південного районного відділу філії державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області про звільнення від призначеного судом покарання, у вигляді позбавлення волі, ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , по закінченню строку випробування, підлягає задоволенню, оскільки в період іспитового строку він нового кримінального правопорушення не скоїв відповідно довідки ОСК-Ф1, наданої представником органу пробації, обов`язки, покладені на нього вироком суду виконав, іспитовий строк, встановлений вироком суду, закінчився.

На підставі викладеного, керуючись ч. 1 ст. 78 КК України, ст. 537, ст. 539 КПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Подання начальника Південного районного відділу філії державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області про звільнення від призначеного судом покарання ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , по закінченню строку випробування - задовольнити.

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , звільнити від покарання, призначеного за вироком Баглійського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області області від 02 серпня 2022 року, по закінченню строку випробування.

Ухвалу може бути оскаржено до Дніпровського апеляційного суду через Баглійський районний суд м. Дніпродзержинська шляхом подання апеляційної скарги протягом семи днів з дня її оголошення.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення11.09.2023
Оприлюднено21.09.2023
Номер документу113572807
СудочинствоКримінальне
Сутьзвільнення від призначеного судом покарання по закінченню строку випробування ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1

Судовий реєстр по справі —207/1198/21

Ухвала від 11.09.2023

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 02.08.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Вирок від 02.08.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 26.07.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 13.07.2021

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 20.05.2021

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 26.04.2021

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні