Ухвала
від 15.12.2009 по справі 2/148-08-3118
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТУ ЛІ КВІДАТОРА

ТА ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

"15" грудня 2009 р. Спра ва № 2/148-08-3118

За заявою Балтської міжра йонної державної податкової інспекції Одеської області

про визнання банкрутом то вариства з обмеженою відпові дальністю „Балта Хліб” (код Є ДРПОУ 31165269).

Суддя Бах арєв Б.О.

Представники сторін:

Від кредиторів: Одеськ е обласне відділення фонду с оціального страхування з тим часової втрати працездатнос ті - Терешенкова Ю. В. (довірен ість);

Ліквідатор: арбітражний керуючий Колмикова Т. О. (ліце нзія, постанова);.

Суть спору: про визнання ба нкрутом

Балтська міжрайонна дер жавна податкова інспекція Од еської області звернулась в господарський суд Одеської о бласті з заявою про порушенн я провадження у справі про ба нкрутство товариства з обмеж еною відповідальністю „Балт а Хліб” у зв' язку з неможлив істю останнього погасити заб оргованість в сумі 229638, 11 грн.

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 28.07.2008 р. порушено провадження у спра ві про банкрутство товариств а з обмеженою відповідальніс тю „Балта Хліб” введено мора торій на задоволення вимог к редиторів, введено процедуру розпорядження майном, розпо рядником майна призначено ар бітражного керуючого Деркач Світлану Олександрівну (ліц ензія серії НОМЕР_1 від 13.11.20 06 р.).

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 07.10.2008 р. Балтська міжрайонна державн а податкова інспекція Одеськ ої області визнана кредиторо м ТОВ "Балта Хліб", зобов' язан о кредитора у десятиденний с трок подати до офіційних дру кованих органів оголошення п ро порушення провадження у с праві про банкрутство Товари ства з обмеженою відповідаль ністю "Балта Хліб", яке опублік оване у газеті “Урядовий кур ' єр” № 206 від 04.11.2008р.

Протягом тридцяти днів з д ня опублікування оголошення до господарського суду Одес ької області з заявою про виз нання кредитором в порядку с т. 14 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом” звернулась Вико навча дирекція Одеського обл асного відділення Фонду соці ального страхування з тимчас ової втрати працездатності з грошовими вимогами до боржн ика на суму 4338, 11 грн .

Ухвалою суду від 18.11.2008 р. затве рджено реєстр вимог кредитор ів, до складу якого увійшли: Ви конавча дирекція Одеського о бласного відділення Фонду со ціального страхування з тимч асової втрати працездатност і з грошовими вимогами до бор жника на суму 4338, 11 грн. (ІІ черга ), - Балтська міжрайонна держа вна податкова інспекція Одес ької області визнана кредито ром ТОВ "Балта Хліб" з грошовим и вимогами до боржника на сум у 211 615, 11 грн. (ІІІ черга), Балтська міжрайонна державна податко ва інспекція Одеської област і визнана кредитором ТОВ "Бал та Хліб" з грошовими вимогами до боржника на суму 18 022, 86 грн. (VІ черга). Зобов' язано розпоря дника майна Товариства з обм еженою відповідальністю "Бал та Хліб" організувати провед ення зборів кредиторів та за сідання комітету кредиторів у відповідності зі ст. 16 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, на якому вирішити питання ві дносно подальшого розгляду с прави (ліквідація, мирова уго да, санація), відповідні прото коли зборів кредиторів та ко мітету кредиторів надати суд у

Постановою господарсько го суду Одеської області від 19.05.2009р. боржника визнано банкру том, відкрито відносно нього ліквідаційну процедуру, при значено ліквідатором банкру та арбітражного керуючого Ко лмикову Тетяну Олександрівн у (ліцензія серії НОМЕР_2 в ід 10.11.2008р.), який зобов' язаний п ровести ліквідаційні заходи , передбачені Законом Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом”, надати су ду ліквідаційний баланс та з віт ліквідатора на затвердже ння.

На виконання постанови су ду від 19.05.2009р. за результатами р оботи ліквідатором надано су ду звіт ліквідатора та лікві даційний баланс банкрута з п ідтверджуючими документами , які свідчать про завершення ліквідаційної процедури, а т акож про відсутність у банкр ута майна, грошових коштів, тр анспортних засобів та інших активів для задоволення вимо г кредиторів.

Заперечень кредиторів від носно затвердження звіту лік відатора, а також скарг на дії ліквідатора до господарсько го суду не надійшло.

Згідно п. 5 ст. 31 Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” вимоги, за явлені після закінчення стро ку, встановленого для їх пода ння, не розглядаються і вважа ються погашеними.

Згідно п. 6 ст. 31 Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеним и.

За таких обставин, суд керую чись ст.32, п. 6 ст. 40 Закону Україн и „Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” затверджу є звіт ліквідатора та ліквід аційний баланс банкрута і лі квідує товариство з обмежено ю відповідальністю "Балта Хл іб", припиняє та виключає з Єди ного державного реєстру юрид ичних осіб та фізичних осіб в ідповідно до ст. 39 Закону Укра їни „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців”.

Керуючись п. 6 ст. 40 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, с т. 86 ГПК України суд, -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт лі квідатора та ліквідаційний б аланс товариства з обмеженою відповідальністю "Балта Хлі б" (66100, Одеська обл., м. Балта, вул. Косовського, 201. код ЄДРПОУ 31165269).

2. Ліквідувати та припи нити юридичну особу товарист во з обмеженою відповідальні стю "Балта Хліб", виключити йог о з Єдиного державного реєст ру підприємств та організаці й України.

3. Вимоги, які не задово лені за недостатністю майна вважати погашеними.

4. Зобов' язати ліквід атора провести заходи щодо л іквідації підприємства, забе зпечити збереженість архівн их документів банкрута і, за п огодженням із спеціально упо вноваженим центральним орга ном виконавчої влади у сфері архівної справи і діловодст ва або уповноваженою ним арх івною установою, визначити м ісце подальшого їх зберіганн я у відповідності з ч.2 ст.34 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, про що повідомити суд.

5. Повноваження ліквід атора припинити.

6. Провадження у справі при пинити.

7. Копію ухвали надіслати : ліквідатору, кредиторам, дер жавному органу з питань банк рутства, державному реєстрат ору.

Суддя Бахарєв Б.О.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення15.12.2009
Оприлюднено30.09.2010
Номер документу11358385
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/148-08-3118

Ухвала від 15.12.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 28.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 08.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 12.01.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Постанова від 19.05.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 27.07.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 05.02.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні