Ухвала
від 05.02.2009 по справі 2/148-08-3118
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/148-08-3118

          

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

"05" лютого 2009 р.                                                                                  Справа № 2/148-08-3118

За заявою Балтської міжрайонної державної податкової інспекції Одеської області

про визнання банкрутом товариства з обмеженою відповідальністю „Балта Хліб” (код ЄДРПОУ 31165269).

про визнання банкрутом

Суддя                                                                                Бахарєв Б.О.

Представники сторін:

Від кредиторів: Одеське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності –Андрєєва О. В. (довіреність).

Від боржника: не з'явився;          

Від розпорядника майна: Кіріязова М. В. (довіреність).

Суть спору: про визнання банкрутом

Балтська міжрайонна державна податкова інспекція Одеської області звернулась в господарський суд Одеської області з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Балта Хліб” у зв'язку з неможливістю останнього погасити заборгованість в сумі 229638, 11 грн.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 28.07.2008 р. порушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Балта Хліб” введено мораторій на задоволення вимог кредиторів, введено процедуру розпорядження майном, розпорядником майна призначено арбітражного керуючого Деркач Світлану Олександрівну (ліцензія серії АБ № 158379 від 13.11.2006 р.).

Ухвалою господарського суду Одеської області від 07.10.2008 р. Балтська міжрайонна державна податкова інспекція Одеської області визнана кредитором ТОВ "Балта Хліб", зобов'язано кредитора у десятиденний строк подати до офіційних друкованих органів оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Балта Хліб", яке опубліковане у газеті “Урядовий кур'єр” № 206 від 04.11.2008р.

Протягом тридцяти днів з дня опублікування оголошення до господарського суду Одеської області з заявою про визнання кредитором в порядку ст. 14 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” звернулась Виконавча дирекція Одеського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з грошовими вимогами до боржника на суму                      4338, 11 грн.

Розпорядник майна боржника надав суду реєстр вимог кредиторів товариства з обмеженою відповідальністю „Балта Хліб”, та звернувся з клопотанням про його затвердження.

Розглянувши в попередньому засіданні матеріали справи, реєстр вимог кредиторів, суд встановив, що реєстр складений у відповідності з Законом України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, вимоги кредиторів, які звернулись до суду протягом тридцяти днів з дня опублікування оголошення в порядку  ст. 14 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” включені до Реєстру та повністю підтверджені матеріалами справи, визнані розпорядником майна та підлягають затвердженню.

Керуючись ст.ст. 14, 15 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

1.          Затвердити реєстр кредиторів товариства з обмеженою відповідальністю „Балта Хліб” у розмірах вимог до боржника з вказівкою черговості задоволення вимог:

ІІ черга.

- Виконавча дирекція Одеського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з грошовими вимогами до боржника на суму                      4338, 11 грн.

ІІІ черга.

- Балтська міжрайонна державна податкова інспекція Одеської області визнана кредитором ТОВ "Балта Хліб" з грошовими вимогами до боржника на суму 211 615, 11 грн.

VІ черга.

- Балтська міжрайонна державна податкова інспекція Одеської області визнана кредитором ТОВ "Балта Хліб" з грошовими вимогами до боржника на суму 18 022, 86 грн.

2. Вимоги конкурсних кредиторів, що заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, - не розглядаються і вважаються погашеними згідно п. 2 ст. 14 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

3.   Вважати цю ухвалу такою, що є підставою для визначення кількості голосів, які належать кожному кредиторові при прийнятті рішення на зборах кредиторів, як пропорційно сумі їх  вимог, включених до реєстру вимог кредиторів, кратній тисячі гривень, згідно п.4 ст.16 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

4. Зобов'язати розпорядника майна товариства з обмеженою відповідальністю „Балта Хліб” організувати проведення зборів кредиторів та засідання комітету кредиторів у відповідності зі ст. 16 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, на якому вирішити питання відносно подальшого розгляду справи (ліквідація, мирова угода, санація), відповідні протоколи зборів кредиторів та комітету кредиторів надати суду.

               

             Примірник ухвали надіслати сторонам, розпоряднику майна.

Суддя                                                                                 Бахарєв Б.О.

  

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення05.02.2009
Оприлюднено22.08.2009
Номер документу4392544
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/148-08-3118

Ухвала від 15.12.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 28.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 08.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 12.01.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Постанова від 19.05.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 27.07.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 05.02.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні