Ухвала
від 19.09.2023 по справі 295/5208/19
БОГУНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа №295/5208/19

Категорія 2

2/295/341/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

19.09.2023 року м. Житомир

Богунський районний суд м. Житомира в складі:

головуючого судді Перекупка І.Г.

при секретарі судового засідання Конончук Ю.О.

за участю позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника відповідача АТ «ПУМБ» - Пустушенка Б.Ю.

представника третьої особи ТОВ «ЙАС ТІМ» - Шахрая В.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції в м. Житомирі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Перший Акціонерний Міжнародний Банк», Приватного підприємства «Ріелт Сервіс ЮА», треті особи без самостійних вимог: Державний реєстратор прав на нерухоме майно приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Осипенко Дмитро Олегович, приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Сєтак Віктор Ярославович, Товариство з обмеженою відповідальністю «АЙС ТІМ», Товариство з обмеженою відповідальністю «ІСІДА СОЛЮШН» про відсутність права, визнання неправомірним (протиправним) рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, витребування з володіння майна, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Богунського районного суду м. Житомира перебуває позовна заява ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Перший Акціонерний Міжнародний Банк», Приватного підприємства «Ріелт Сервіс ЮА», треті особи без самостійних вимог: Державний реєстратор прав на нерухоме майно приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Осипенко Дмитро Олегович, приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Сєтак Віктор Ярославович, Товариство з обмеженою відповідальністю «АЙС ТІМ», Товариство з обмеженою відповідальністю «ІСІДА СОЛЮШН» про відсутність права, визнання неправомірним (протиправним) рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, витребування з володіння майна.

Ухвалою судді Богунського районного суду м. Житомира від 09.04.2019 справу прийнято до розгляду та відкрито спрощене позовне провадження з повідомленням сторін.

Ухвалою судді Богунського районного суду м. Житомира від 04.06.2020 залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог Товариство з обмеженою відповідальністю «АЙС ТІМ».

Ухвалою судді Богунського районного суду м. Житомира від 30.11.2020 замінено третю особу Товариство з обмеженою відповідальністю "Юбіпартнер факторинг" на йогоправонаступника Товариство з обмеженою відповідальністю "ІСІДА СОЛЮШН".

Ухвалою судді Богунського районного суду м. Житомира від 03.03.2023 здійснено перехід з розгляду в порядку спрощеного провадження цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Державного реєстратора прав на нерухоме майно приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Осипенка Дмитра Олеговича, Публічного акціонерного товариства «Перший Український Міжнародний Банк», треті особи Товариство з обмеженою відповідальністю «АЙС ТІМ», Товариство з обмеженою відповідальністю "ІСІДА СОЛЮШН" про відсутність права, визнання неправомірним (протиправним) та скасування рішення про державну реєстрацію права власності на нежиле приміщення - в розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Ухвалою судді Богунського районного суду м. Житомира від 19.09.2023 справу прийнято до розгляду судом заяву представника ОСОБА_1 адвоката Посікіри Романа Романовича про зміну предмета позову по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Перший Акціонерний Міжнародний Банк», Приватного підприємства «Ріелт Сервіс ЮА», треті особи без самостійних вимог: Державний реєстратор прав на нерухоме майно приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Осипенко Дмитро Олегович, приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Сєтак Віктор Ярославович, Товариство з обмеженою відповідальністю «АЙС ТІМ», Товариство з обмеженою відповідальністю «ІСІДА СОЛЮШН» про відсутність права, визнання неправомірним (протиправним) рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, витребування з володіння майна.

В підготовчому засіданні 19.09.2023 представник ОСОБА_1 адвокат Посікіра Р.Р. просив закрити підготовче засідання та призначити розгляд справи по суті.

Представник АТ «ПУМБ» - Пустушенко Б.Ю. щодо закриття підготовчого засідання та призначення розгляду справи по суті поклався на розсуд суду.

Заслухавши думку сторін, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі не встановлено.

Відповідно до ч. 2 ст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні виконані дії та вирішені питання, передбачені ч. 2ст. 197ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197-198, п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Перший Акціонерний Міжнародний Банк», Приватного підприємства «Ріелт Сервіс ЮА», треті особи без самостійних вимог: Державний реєстратор прав на нерухоме майно приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Осипенко Дмитро Олегович, приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Сєтак Віктор Ярославович, Товариство з обмеженою відповідальністю «АЙС ТІМ», Товариство з обмеженою відповідальністю «ІСІДА СОЛЮШН» про відсутність права, визнання неправомірним (протиправним) рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, витребування з володіння майна та призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.Г.Перекупка

Дата ухвалення рішення19.09.2023
Оприлюднено26.09.2023
Номер документу113672055
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію прав та їх обтяжень, витребування з володіння майна

Судовий реєстр по справі —295/5208/19

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 03.03.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 16.02.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні