Ухвала
від 25.09.2023 по справі 761/10067/22
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/10067/22

Провадження № 2/761/3860/2023

УХВАЛА

25 вересня 2023 року Шевченківський районний суд м.Києва у складі:

головуючого судді: Савицького О.А.,

при секретарі: Габунії Н.Г.,

розглядаючи у підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», Первинної профспілкової організації Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Відокремлений підрозділ «Управління справами» Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», про визнання неправомірним та скасування спільного рішення роботодавця і профспілкового комітету, зобов`язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

08.06.2022 р. ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», Первинної профспілкової організації ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: ВП «Управління справами» ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», про визнання неправомірним та скасування спільного рішення роботодавця і профспілкового комітету, зобов`язання вчинити дії.

Ухвалою від 05.07.2022 р. відкрито провадження у справі, розгляд якої вирішено проводити у порядку загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Судом в підготовчому судовому засіданні було поставлено на обговорення питання щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник позивача в підготовчому судовому засіданні вважав можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Інші особи, які беруть участь у справі, в підготовче судове засідання не з`явились, своїх представників до суду не направили, про дату, час і місце судового розгляду повідомлялись належним чином у встановленому законом порядку.

Під час підготовчого засідання остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу.

Також визначено обставини справи, які підлягають встановленню та порядок розгляду справи.

За викладених обставин, з врахуванням думки учасників справи, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 197, 198, 200, 259-261, 353 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», Первинної профспілкової організації Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Відокремлений підрозділ «Управління справами» Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», про визнання неправомірним та скасування спільного рішення роботодавця і профспілкового комітету, зобов`язання вчинити дії.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 20 листопада 2023 року о 13 годині 30 хвилин у приміщенні Шевченківського районного суду м.Києва, що знаходиться за адресою: м.Київ, вул.Дегтярівська, 31-А, кабінет № 310.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення25.09.2023
Оприлюднено26.09.2023
Номер документу113688700
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання неправомірним та скасування спільного рішення роботодавця і профспілкового комітету, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —761/10067/22

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 04.07.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 09.06.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні