Ухвала
від 26.09.2023 по справі 185/9237/23
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 185/9237/23

Провадження № 2/185/3097/23

26 вересня 2023 року м. Павлоград

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Шаповалової І.С.,

за участю секретаря судового засідання Величко А.О.,

з участю прокурора Наджотова О.О.

розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі судуу містіПавлограді цивільнусправу запозовом заступника керівника Сватівської окружної прокуратури Луганської області Марченка Д.Я. в інтересах держави в особі: Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма Слобожанська", про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області знаходиться вищевказана цивільна справа.

Враховуючи виконання судом вимог, визначених ч.2 ст.197 ЦПК України, відсутність підстав для відкладення підготовчого судового засідання, визначених частиною 2ст. 198 ЦПК України, суд доходить наступного висновку.

Судом, відповідно до передбачених частиною 1статті 189 ЦПК Українизавдань підготовчого провадження, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, зібрання відповідних доказів, визначено порядок розгляду справи.

Провівши підготовче засідання, з`ясувавши питання та виконавши вимогист. 197 ЦПК України, суд вважає, що за результатами підготовчого засідання необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 81, 84,189,197,200 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовом заступника керівника Сватівської окружної прокуратури Луганської області Марченка Д.Я. в інтересах держави в особі: Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма Слобожанська", про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації.

Цивільну справуза позовом заступника керівника Сватівської окружної прокуратури Луганської області Марченка Д.Я. в інтересах держави в особі: Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма Слобожанська", про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження на 26 вересня 2023 року о 13:40 годині.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляції на рішення в наданій справі.

Суддя І.С.Шаповалова

Дата ухвалення рішення26.09.2023
Оприлюднено27.09.2023
Номер документу113707724
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації

Судовий реєстр по справі —185/9237/23

Рішення від 03.10.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Рішення від 03.10.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 04.08.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 26.07.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні