Ухвала
від 26.09.2023 по справі 465/6250/21
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/6250/21

2/465/944/23

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

26.09.2023 року м. Львів

Суддя Франківський районний суд м. Львова Ванівський Ю. М. розглянувши клопотання представника позивча ОСОБА_1 - адвоката Швед Анастасії Олександрівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_1 , подану представником адвокатом Шкред Анастасією Олександрівною до фізичної особи-підприємця ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро-Рент», фізичної особи підприємця ОСОБА_3 та Повного товариства «Ев.ро.ломбарб «Ев.ро.фінанси ЛТД і компанія» про визнання договору недійсним, виселення, стягнення коштів за безпідставне користування майном, стягнення збитків та моральної шкоди, -

в с т а н о в и в :

В провадженні Франківського районного суду м. Львова перебуває на розгляді позовна заява ОСОБА_1 , подану представником адвокатом Шкред Анастасією Олександрівною до фізичної особи-підприємця ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро-Рент», фізичної особи підприємця ОСОБА_3 та Повного товариства «Ев.ро.ломбарб «Ев.ро.фінанси ЛТД і компанія» про визнання договору недійсним, виселення, стягнення коштів за безпідставне користування майном, стягнення збитків та моральної шкоди.

На адресу суду від представника позивача надійшло клопотанням про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, оскільки вона проживає та здійснює діяльність на території м. Києва.

Заяву про проведення розгляду справи в режимі відеоконференції, слід розглянути в порядку письмового провадження за ч. 13 ст. 7 ЦПК України та без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису, як це передбачено ч. 2 ст. 247 ЦПК України.

Відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

За таких обставин, оскільки представник відповідача звернувся до суду із клопотанням про участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції через систему «EASYCON», з метою забезпечення участі усіх учасників справи у судовому розгляді, такий розгляд справи слід проводити в режимі відеоконференції через систему «EASYCON».

Керуючисьст.ст. 212, 260 ЦПК України, суд -

у х в а л и в :

Клопотання представника позивча ОСОБА_1 - адвоката Швед Анастасії Олександрівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_1 ,подану представником адвокатомШкред АнастасієюОлександрівною дофізичної особи-підприємця ОСОБА_2 ,Товариства зобмеженою відповідальністю«Євро-Рент»,фізичної особи підприємця ОСОБА_3 таПовного товариства«Ев.ро.ломбарб«Ев.ро.фінансиЛТД ікомпанія» провизнання договорунедійсним,виселення,стягнення коштівза безпідставнекористування майном,стягнення збитківта моральноїшкоди задоволити.

Розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , подану представником адвокатом Шкред Анастасією Олександрівною до фізичної особи-підприємця ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро-Рент», фізичної особи підприємця ОСОБА_3 та Повного товариства «Ев.ро.ломбарб «Ев.ро.фінанси ЛТД і компанія» про визнання договору недійсним, виселення, стягнення коштів за безпідставне користування майном, стягнення збитків та моральної шкоди, 26 вересня 2023 року о 10 год. 00 хв. здійснити у формі дистанційного судового провадження шляхом проведення судового засідання в режимі відеоконференції через систему «EASYCON».

Роз`яснити, що відповідно до ч. 5 ст.212ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «easycon.com.ua» за веб-посиланням https://easycon.com.ua згідно із наказом Державної судової адміністрації України від 08 квітня 2020 року № 169 «Про затвердження порядку роботи з технічними засобами відеоконференції зв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду».

Копію ухвали негайно надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ванівський Ю. М.

Дата ухвалення рішення26.09.2023
Оприлюднено28.09.2023
Номер документу113739239
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору недійсним, виселення, стягнення коштів за безпідставне користування майном, стягнення збитків та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —465/6250/21

Постанова від 12.12.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні