Рішення
від 28.09.2023 по справі 755/13364/22
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/13364/22

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

"28" вересня 2023 р. Дніпровський районний суд м. Києва у складі:

головуючої судді - Марфіної Н.В.,

за участі секретаря - Булгакової Є.І.,

представника позивача - Короті Р.О.,

представника відповідача ТОВ «Інвестиційний Будинок» - Грицай С.М.,

представника третьої особи ТОВ «ФК «Ред Пойнт Фінанс» - Сорокопуд М.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного виконавця Виконавчого округу м. Києва Бережного Ярослава Вікторовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиційний Будинок», Державного підприємства «СЕТАМ», треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Ред Пойнт Фінанс», Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Журавська Мирослава Адамівна, про визнання недійсними електронних торгів та протоколу, що їх оформлює, визнання недійсними та скасування акту про реалізацію предмета іпотеки і свідоцтва про придбання нерухомого майна, витребування майна з чужого незаконного володіння, -

у с т а н о в и в :

Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

У задоволенні позову ОСОБА_1 до Приватного виконавця Виконавчого округу м. Києва Бережного Ярослава Вікторовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиційний Будинок», Державного підприємства «СЕТАМ», треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Ред Пойнт Фінанс», Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Журавська Мирослава Адамівна, про визнання недійсними електронних торгів та протоколу, що їх оформлює, визнання недійсними та скасування акту про реалізацію предмета іпотеки і свідоцтва про придбання нерухомого майна, витребування майна з чужого незаконного володіння - відмовити.

Застосовані ухвалою суду від 26.12.2022 року заходи забезпечення позову у вигляді накладення арешту на квартиру АДРЕСА_1 , що належить на праві приватної власності Товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційний Будинок» на підставі свідоцтва про придбання майна з прилюдних торгів №45 від 16.02.2022 року - скасувати.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов`язки, мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю або частково шляхом подання апеляційної скарги на рішення суду до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Повний текст рішення суду буде складений протягом десяти днів з дня закінчення розгляду справи.

Учасники справи:

Позивач - ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 );

Відповідач - Приватний виконавець Виконавчого округу міста Києва Бережний Ярослав Вікторович (м. Київ, пров. Козловського Івана, 4, офіс 1);

Відповідач - Товариство з обмеженою відповідальністю «Інвестиційний Будинок» (м. Київ, вул. Урлівська, 8а, кв. 8, код ЄДРПОУ 44240896);

Відповідач - Державне підприємство «СЕТАМ» (м. Київ, вул. Стрілецька, 4-6, код ЄДРПОУ 39958500);

Третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Ред Пойнт Фінанс» (м. Київ, вул. Анрі Барбюса, 5в, офіс 146, код ЄДРПОУ 40918342);

Третя особа - Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Журавська Мирослава Адамівна(м. Київ, вул. Павла Чубинського, 10, прим. 58).

Суддя -

Дата ухвалення рішення28.09.2023
Оприлюднено02.10.2023
Номер документу113830853
СудочинствоЦивільне
Сутьпридбання нерухомого майна, витребування майна з чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —755/13364/22

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кирилюк Галина Миколаївна

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кирилюк Галина Миколаївна

Постанова від 20.02.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кирилюк Галина Миколаївна

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кирилюк Галина Миколаївна

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кирилюк Галина Миколаївна

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кирилюк Галина Миколаївна

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кирилюк Галина Миколаївна

Рішення від 28.09.2023

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марфіна Н. В.

Рішення від 28.09.2023

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марфіна Н. В.

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марфіна Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні