Ухвала
від 03.10.2023 по справі 507/1751/23
ЛЮБАШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 507/1751/23

Провадження № 2/507/418/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"03" жовтня 2023 р. Суддя Любашівського районного суду Одеської області Дармакука Т.П., розглянувши матеріали справи за позовом ОСОБА_1 до Білгород-Дністровського коледжу природокористування, будівництва та комп`ютерних технологій про поновлення на роботі,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до Любашівського районного суду Одеської області з позовною заявою до Білгород-Дністровського коледжу природокористування, будівництва та комп`ютерних технологій про поновлення на роботі.

Вирішуючи питання відкриття провадження у справі суддя встановив наступне:

Відповідно до ч.2 ст. 27 ЦПК України позови до юридичних осіб пред`являються в суд, за їхнім місцезнаходженням згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань.

В позовній заяві зазначено, що місцезнаходження відповідача: вул.Калініна, 47-В м.Білгород-Дністровський, Одеська область.

Згідно відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань місцезнаходження Білгород-Дністровського коледжу природокористування, будівництва та комп`ютерних технологій зазначено м.Білгород-Дністровський, вул..Першотравнева, 53.

Згідно з ч. 2 ст. 28 ЦПК України позови, що виникають з трудових відносин можуть пред`являтися також за зареєстрованим місцем проживання чи перебування позивача.

Як вбачається з матеріалів позовної заяви зареєстроване місце проживання позивача: АДРЕСА_1 , що підтверджується також відомостями із Єдиного державного демографічного реєстру.

За вказаних обставин суд вважає, що дана справа не підсудна Любашівському районному суду Одеської області.

Згідно з ч. 9 ст. 187 ЦПК України якщо за результатами отриманої судом інформації буде встановлено, що справа не підсудна цьому суду, суд надсилає справу за підсудністю в порядку, встановленому статтею 31 цього Кодексу.

Відповідно до вимог п. 1 ч. 1 ст. 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Згідно ст. 32 ЦПК України спори між судами про підсудність не допускаються. Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 31 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Враховуючи, що зареєстроване місце проживання позивача та місцезнаходження відповідача в м.Білгород-Дністровський, справу слід передати до Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області, якому підсудна справа.

Керуючись ст.,ст. 31, 260, 261 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 доБілгород-Дністровського коледжу природокористування,будівництва такомп`ютерних технологійпро поновленняна роботі передати за територіальною підсудністю до Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області.

Справу передати після закінчення строку на оскарження ухвали, а в разі подання апеляційної скарги після залишення її без задоволення.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її оголошення шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Суддя: Т.П. Дармакука

СудЛюбашівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення03.10.2023
Оприлюднено04.10.2023
Номер документу113871881
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —507/1751/23

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Братків І. І.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Братків І. І.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Братків І. І.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Братків І. І.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Шевчук Ю. В.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Любашівський районний суд Одеської області

Дармакука Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні