Ухвала
від 02.10.2023 по справі 285/5502/23
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 285/5502/23

провадження № 2/0285/1127/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

02 жовтня 2023 року м. Звягель

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

в складі: головуючого-судді Мозгового В.Б.

за участю секретаря судового засідання Горбатюк І.О.

розглянувши впідготовчому судовомузасіданні цивільнусправу запозовомВиконавчого комітету Ярунської сільської ради в інтересах малолітньої дитини ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач Виконавчий комітет Ярунської сільської ради звернувся до суду з позовною заявою в інтересах малолітньої дитини ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Ухвалою Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області від 06.09.2023 року провадження у зазначеній справі було відкрито, та справу призначено до підготовчого засідання.

Представник позивача у підготовче судове засідання не з`явилась, однак від неї надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання без її участі, справу просить призначити до судового розгляду по суті.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явилась, про час та місце розгляду справи повідомлялась належним чином.

Третя особа у підготовче судове засідання також не з`явилась, про час та місце розгляду справи повідомлялась належним чином.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст.189,197,198,200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити до розгляду цивільну справу за позовом Виконавчого комітету Ярунської сільської ради в інтересах малолітньої дитини ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 16 жовтня 2023 року на 09 год. 40 хв.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Головуючий

Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено04.10.2023
Номер документу113876279
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —285/5502/23

Рішення від 30.10.2023

Цивільне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Мозговий В. Б.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Мозговий В. Б.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Мозговий В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні