Ухвала
від 04.10.2023 по справі 233/2391/23
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/2391/23

У Х В А Л А

04 жовтня 2023 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області у складі: головуючого судді Каліуш О. В., за участі секретаря судового засідання Хомеріки Ю. С., розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Дружківської міської військової адміністрації Донецької області, ОСОБА_2 про визначення додаткового строку на прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Костянтинівської міської військової адміністрації, ОСОБА_2 про визначення додаткового строку на прийняття спадщини, в якому просить: визначити йому додатковий строк для подання заяви про прийняття спадщини після смерті ОСОБА_3 , яка була зареєстрована на момент смерті за адресою: АДРЕСА_1 , та померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , терміном у три місяці.

Ухвалою судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 24 травня 2023 року відкрито провадження у цій справі, справу призначено до підготовчого засідання, відповідачам встановлений строк на подання відзиву на позовну заяву.

Ухвалою Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 22.06.2023 витребувано:

- у приватного нотаріуса Краматорського районного нотаріального округу Миросєді В. М. відомості зі спадкового реєстру про наявність спадкової справи щодо майна померлої ОСОБА_3 ;

- з відділу реєстрації виконавчого комітету Дружківської міської військової адміністрації відомості про те, з ким на момент смерті була зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 ОСОБА_3 , померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 14.08.2023 замінено відповідача Костянтинівську міську військову адміністрацію на належного відповідача Кіндратівську сільську раду Донецької області.

Ухвалою Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 07.09.2023 замінено відповідача Кіндратівську сільську раду Донецької області на належного відповідача Дружківську міську військову адміністрацію Донецької області.

Позивач ОСОБА_1 у підготовче засідання не з`явився, матеріали справи містять заяву про повне підтримання заявлених позовних вимог та про розгляд справи у його відсутність.

Відповідачка ОСОБА_2 , будучи належним чином повідомленою про дату, час та місце розгляду справи, у підготовче засідання не з`явилася, матеріали справи містять заяву про повне визнання позовних вимог ОСОБА_1 та про розгляд справи у її відсутність.

Представник відповідача Дружківської міської військової адміністрації, будучи належним чином повідомленим про дату, час та місце розгляду справи, у підготовче засідання не з`явився, причини неявки не повідомив, його неявка не перешкоджає проведенню підготовчого засідання.

21.07.2023 до суду надійшли відомості від приватного нотаріуса Краматорського районного нотаріального округу Миросєді В. М.

04.09.2023 до суду надійшли відомості з виконавчого комітету Дружківської міської ради.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом з`ясовано всі питання, передбачені ч.2 ст. 197 ЦПК України.

Підстав для залишення позову без розгляду та закриття провадження у справі немає.

З огляду навведення 24 лютого 2022 рокуУказом Президента України № 64/2022воєнного стану (продовженого на теперішній час), а також зважаючи на розгляд справи судом у дистанційному режимі і відсутність технічної можливості проведення судового засідання в приміщенні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, учасникам справи належить роз`яснити право, передбачене ч.4 ст.212 ЦПК України, научасть у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. 197, п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Закритипідготовче провадженняу цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до Дружківської міської військової адміністрації Донецької області, ОСОБА_2 про визначення додаткового строку на прийняття спадщини.

Призначити справу до судового розгляду по суті на «10» годину «00» хвилин «02» листопада 2023 року,в дистанційномурежимі, роз`яснивши сторонам право на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В.Каліуш

СудКостянтинівський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення04.10.2023
Оприлюднено05.10.2023
Номер документу113905052
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —233/2391/23

Рішення від 02.11.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні