Ухвала
від 05.10.2023 по справі 536/1736/23
КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 536/1736/23

Провадження № 2/536/706/23

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження в цивільній справі

05 жовтня 2023 року суддя Кременчуцького районного суду Полтавської області Баранська Ж.О., перевіривши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ? Комунальне підприємство «Кременчуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області», Піщанська сільська рада Кременчуцького району Полтавської області, про виділення частки майна, що є у спільній частковій власності в натурі, суддя

УСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до Кременчуцького районного суду Полтавської області з позовом до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ? Комунальне підприємство «Кременчуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області», Піщанська сільська рада Кременчуцького району Полтавської області про виділення в натурі майно, що належить позивачу на підставі договору купівлі-продажу від 24 грудня 1999 року за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: житловий будинок літ. «А», «ан1», «аг1» загальною площею 36,3 кв.м., житловою площею 21,0 кв.м., вбиральня літ. «У1», сарай літ. «Е», літня кухня літ. «в», літня кухня літ. «в1», погріб літ. «вп», навіс літ. «Н», ворота з хвірткою №3, колонки к2, колонка к1, та припинити право спільної часткової власності на майно, що належить позивачу.

Справа підсудна Кременчуцькому районному суду Полтавської області.

Позовна заява оформлена відповідно до вимог статей 175, 176, 177 Цивільного процесуального кодексу України.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження з підстав, передбачених статтями 185, 186 Цивільного процесуального кодексу України, не виявлено.

У зв`язку з викладеним, дану позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі, справу розглядати за правилами загального позовного провадження, призначити підготовче судове засідання, та запропонувати відповідачу надати пояснення щодо позову або відзив.

Керуючись статтями187, 258, 260 Цивільного процесуального кодексу України, суддя

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ? Комунальне підприємство «Кременчуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області», Піщанська сільська рада Кременчуцького району Полтавської області, про виділення частки майна, що є у спільній частковій власності в натурі.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 06 листопада 2023 року о 09 год 00 хв у приміщенні Кременчуцького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, місто Кременчук, вулиця Майора Борищака, будинок 31.

Здійснити виклик всіх учасників справи в підготовче судове засідання на призначений для розгляду справи день та час, сторонам направити копії ухвали про відкриття провадження у справі, одночасно з копією ухвали відповідачу та третій особі направити копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Відповідачу запропонувати надати до суду відзив на позов, в якому викласти заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються, протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів надсилається (надається) ним іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: km.pl.court.gov.ua/sud1614/.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

СуддяЖ. О. Баранська

Дата ухвалення рішення05.10.2023
Оприлюднено09.10.2023
Номер документу113958763
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі)

Судовий реєстр по справі —536/1736/23

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Рішення від 04.12.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Рішення від 04.12.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні