Ухвала
від 05.10.2023 по справі 743/543/23
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/748/812/23

Єдиний унікальний № 743/543/23

УХВАЛА

про прийняття до провадження суду справи, яка надіслана з іншого суду

05 жовтня 2023 рокум. Чернігів

Суддя Чернігівського районного суду Хоменко Л.В., перевіривши відповідність вимогам ст.ст. 19, 27-30, 175, 177 ЦПК Українипозовної заяви заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області (м. Чернігів, вул. П`ятницька, 11-а) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), треті особи: Приватне підприємство «Ясна - Плюс» (м. Славутич Київської області, Вільнюській квартал, 31), Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Придніпров`є» (м. Славутич Київської області, вул. Ентузіастів, 6), Товариство з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Придніпров`є» (м. Славутич Київської області, Вільнюській квартал, 31) про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації, -

В С Т А Н О В И В:

На підставі розпорядження в.о. голови Ріпкинського районного суду Чернігівської області від 25 вересня 2023 року справу за позовом заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області до ОСОБА_1 , треті особи: Приватне підприємство «Ясна - Плюс», Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Придніпров`є», Товариство з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Придніпров`є» про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації передано до Чернігівського районного суду Чернігівської області.

Позовна заява відповідає вимогам цивільного процесуального законодавства щодо форми та змісту. Підстав для відмови у відкритті провадження та залишення заяви без руху не встановлено. Заява підсудна Чернігівському районному суду та підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.

Позовна заява підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Відповідно до вимог ст. 189 ЦПК України необхідно провести підготовче провадження.

На підставі викладеного, керуючись статтею 187 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити загальне позовне провадження в цивільній справі за позовом заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області до ОСОБА_1 , треті особи: Приватне підприємство «Ясна - Плюс», Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Придніпров`є», Товариство з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Придніпров`є» про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації.

Підготовче засідання призначити на 31 жовтня 2023 року о 09:30 год.

У підготовче засідання викликати учасників справи.

Встановити відповідачу строк п`ятнадцять днів з дня отримання копії цієї ухвали для подання відзиву на позов.

Веб - адреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи http://court.gov.ua/sud2523/.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Хоменко Л.В.

СудЧернігівський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення05.10.2023
Оприлюднено09.10.2023
Номер документу113961485
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —743/543/23

Рішення від 27.11.2023

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Хоменко Л. В.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Хоменко Л. В.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Хоменко Л. В.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Павленко О. В.

Ухвала від 25.08.2023

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Павленко О. В.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Павленко О. В.

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Павленко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні