Ухвала
від 10.07.2023 по справі 340/4485/21
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА

про поновлення провадження

10 липня 2023 року м. Кропивницький Справа № 340/4485/21

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі судді Кравчук О.В.,

за участю:

секретаря судового засідання Долгової А.М.,

представник позивача не прибув,

представник відповідача не прибув,

розглядаючи у порядку спрощеного позовного провадження адміністративну справу

за позовом Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області (код ЄДРПОУ 38613719; адреса: вул. Пашутинська, 1, м. Кропивницький, Кіровоградська область, 25006)

до Комунального опорного закладу «Надлацький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Надлацької сільської ради Голованівського району (стара назва: Новоархангельський район) Кіровоградської області (код ЄДРПОУ 40780765; адреса: вул. Шкільна, 2, с. Надлак, Голованівський р-н, Кіровоградська обл. 26150)

про застосування заходів реагування,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Кіровоградського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) до Комунального опорного закладу «Надлацький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Надлацької сільської ради Голованівського району Кіровоградської області (ЄДРПОУ 40780765), у вигляді зупинення роботи (експлуатації) будівлі Іванівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів -дошкільного навчального закладу» Комунального опорного закладу «Надлацький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Надлацької сільської ради Голованівського району Кіровоградської області, що розташована за адресою: вул. Шкільна, 5 у с. Іванівка Голованівського району (стара назва - Новоархангельський району) Кіровоградської області шляхом заборони її використання (експлуатації) Комунальним опорним закладом «Надлацькии заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Надлацької сільської ради Голованівського району Кіровоградської області і її філіями, підрозділам та опечатування (опломбування) вхідних дверей до вказаної будівлі.

Так, позивач просить суд вжити до відповідача заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), що обумовлено наявністю з боку відповідача порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, що створюють загрозу життю та здоров`ю людей,

Ухвалою від 05 липня 2022 року провадження у справі зупинено за клопотаннями позивача задля досягнення сторонами примирення.

Судове засідання у справі призначене на 10 липня 2023 року.

У судове засідання сторони не прибули; представник позивача подав суду клопотання про розгляд справи у письмовому провадженні; представник відповідача про причини свого неприбуття суд не повідомив, однак і заяви про відкладення розгляду справи суду не надав.

Відповідно до статті 229 Кодексу адміністративного судочинства України, суд під час судового розгляду адміністративної справи здійснює повне фіксування судового засідання за допомогою відео - та (або) звукозаписувального технічного засобу в порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. У разі неявки у судове засідання всіх учасників справи або якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Вирішуючи питання про поновлення провадження у справі, суд виходить з того, що строк, відведений сторонам для примирення, наразі сплив, заява про примирення або ж про продовження строку зупинення провадження у справі сторонами не подана, а відтак - на підставі частини першої статті 237 КАС України, провадження у справі належить поновити.

Керуючись статтями 237, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

Поновити провадження в адміністративній справі №340/4485/21 у зв`язку зі спливом строку зупинення провадження та недосягненням сторонами примирення у справі.

Копію ухвали скерувати учасникам справи.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1170/.

Ухвала може бути оскаржена до Третього апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду О.В. КРАВЧУК

Дата ухвалення рішення10.07.2023
Оприлюднено09.10.2023
Номер документу113963701
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —340/4485/21

Рішення від 05.10.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.В. КРАВЧУК

Ухвала від 10.07.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.В. КРАВЧУК

Ухвала від 05.07.2022

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.В. Кравчук

Ухвала від 23.09.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.В. Кравчук

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні