Ухвала
від 05.10.2023 по справі 541/3230/23
МИРГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 541/3230/23

Провадження № 2/541/919/2023

У Х В А Л А

05 жовтня 2023 року м.Миргород

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області в складі головуючої судді Вірченко О.М. за участю секретаря судового засідання Циганової Ю.М., розглянувши у підготовчому засіданні справу за позовом ОСОБА_1 до Миргородської районної військової адміністрації Полтавської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Стоколос», про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за законом,

встановив:

15 вересня 2023 року до суду надійшли матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Миргородської районної військової адміністрації Полтавської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Стоколос», про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за законом.

18 вересня 2023 року по справі відкрито провадження та призначено підготовче засідання.

Сторони в підготовче засідання не з`явились.

Представник позивача надав заяву про проведення підготовчого засідання у його відсутність та відсутність позивача.

Представник відповідача надав заяву про проведення судових засідань у його відсутність.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно з ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про призначення справи до судового розгляду по суті. Судом встановлено, що укласти мирову угоду, передати справу для розгляду третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді сторони не бажають. Докази, на які позивач посилається в позові, суду надані, всі відомі по справі обставини повідомлені. Підстав для вступу у справу інших осіб не вбачається.

Таким чином, суд вважає, що всі питання, які підлягають вирішенню в підготовчому засіданні, з`ясовані, тому необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 200, 222, 260 ЦПК України, суд

ухвалив:

Підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Миргородської районної військової адміністрації Полтавської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Стоколос», про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за законом закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 26 жовтня 2023 року о 09 годині 15 хвилин в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за адресою вул. Гоголя,133, м. Миргород.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О. М. Вірченко

Дата ухвалення рішення05.10.2023
Оприлюднено09.10.2023
Номер документу113975597
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —541/3230/23

Рішення від 26.10.2023

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Вірченко О. М.

Рішення від 26.10.2023

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Вірченко О. М.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Вірченко О. М.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Вірченко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні