Рішення
від 09.10.2023 по справі 759/16784/23
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина)

ун. № 759/16784/23

пр. № 2-о/759/1362/23

09 жовтня 2023 року м. Київ

Святошинський районний суд міста Києва у складі головуючого судді Горбенко Н.О., за участю секретаря судового засідання Радзівіл А.Б., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Києві цивільну справу у порядку окремого провадження за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Міністерство освіти і науки України, Державне підприємство «Інформаційно-іміджевий центр» про встановлення факту, що має юридичне значення, -

В С Т А Н О В И В:

Відповідно до ч. 6 ст. 259 ЦПК України у виняткових випадках залежно від складності справи складання повного рішення (постанови) суду може бути відкладено на строк не більш як десять днів, а якщо справа розглянута у порядку спрощеного провадження - не більш як п`ять днів з дня закінчення розгляду справи.

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, пов`язаного із потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Керуючись ст.ст. 259, 263-268 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Міністерство освіти і науки України, Державне підприємство «Інформаційно-іміджевий центр» про встановлення факту, що має юридичне значення - задовольнити.

Встановити факт здобуття громадянином України ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ; АДРЕСА_1 ; РНОКПП: НОМЕР_1 ) повної вищої освіти у Кримському державному медичному університеті ім. С.І. Георгієвського за спеціальністю 7.110101 - «Лікувальна справа» з присвоєнням кваліфікації спеціаліста «лікар», з наступним присвоєнням звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «педіатрія», отримання диплому з відзнакою НОМЕР_2 від 26.06.1998 року, реєстраційний номер 079-л, виданого Кримським державним медичним університетом ім. С.І. Георгієвського, виписки із залікової відомості та сертифікату про присвоєння звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «педіатрія» на ім`я ОСОБА_1 .

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня проголошення судового рішення.

Повний текст рішення буде складено протягом десяти днів з моменту оголошення вступної та резолютивної частини.

Суддя Н.О. Горбенко

Дата ухвалення рішення09.10.2023
Оприлюднено12.10.2023
Номер документу114048806
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —759/16784/23

Рішення від 09.10.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Горбенко Н. О.

Рішення від 09.10.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Горбенко Н. О.

Ухвала від 08.09.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Горбенко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні