Ухвала
від 12.10.2023 по справі 211/7811/21
ДОВГИНЦІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 211/7811/21

Провадження № 2/211/337/23

УХВАЛА

іменем України

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

12 жовтня 2023 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області в складі:

головуючого судді Юзефовича І.О.,

при секретарі Андрійченко А.Ю.,

розглянувши в м. Кривому Розі заяву відповідача ОСОБА_1 про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом Виконкому Довгинцівської районної в місті ради в інтересах малолітньої ОСОБА_2 , до ОСОБА_1 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача служба у справах дітей Виконкому Довгинцівської районної в місті ради, Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини, -

встановив:

у проваджені Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області знаходиться вказана вище цивільна справа.

Від відповідача ОСОБА_1 до суду надійшла заява про проведення судового засідання за її участю в режимі відеоконференції через приміщення Коростенського міськрайонного суду Житомирської області.

У судове засідання сторони у справі не з`явилися.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Дослідивши матеріали, суд дійшов наступного висновку.

Згідно ст. 11 Закону України «Про судоустрій та статус суддів» від 02.06.2016 № 1402-VIII учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому процесуальним законом.

Відповідно до ч. 6 та ч. 8 ст. 212 Цивільного процесуального кодексу України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Наступне засідання по справі призначено на 23 листопада поточного року.

Враховуючи перебуваннявідповідача ус.Обиходи Коростенськогорайону Житомирськоїобласті,наявність заявипро участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференції,з метоюзабезпечення швидкогота ефективногоздійснення правосуддя,а такожнедопущення порушеннярозумних строківрозгляду справи,враховуючи наявнутехнічну можливістьпроведення судовогозасідання втакому режимі,суд вважаєза можливезаяву відповідачазадовольнити тазабезпечити проведеннявідеоконференції заїї участюз Коростенськимміськрайонним судомЖитомирської області.

Керуючись ст. ст. 212, 247, 258-260, 354 ЦПК України, суд

постановив:

заяву відповідача ОСОБА_1 про проведення судового засідання у режимі відеоконференції - задовольнити.

Судові засідання у цивільній справі за позовом Виконкому Довгинцівської районної в місті ради в інтересах малолітньої ОСОБА_2 , до ОСОБА_1 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача служба у справах дітей Виконкому Довгинцівської районної в місті ради, Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини - проводити в режимі відеоконференції.

Доручити Коростенському міськрайонниму суду Житомирської області забезпечити проведення судового засідання, призначеного на 23 листопада на 09-00 годину, в режимі відеоконференції.

Відповідно до частини 9 статті 212ЦПК України копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надіслати до Коростенського міськрайонного суду Житомирської області (е-mail: inbox@krm.zt.court.gov.ua), який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя І.О. Юзефович

Дата ухвалення рішення12.10.2023
Оприлюднено13.10.2023
Номер документу114109749
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —211/7811/21

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Рішення від 08.12.2023

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Юзефович І. О.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Юзефович І. О.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Юзефович І. О.

Ухвала від 10.03.2023

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Юзефович І. О.

Ухвала від 14.02.2023

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Середня Н. Г.

Ухвала від 29.12.2022

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Середня Н. Г.

Ухвала від 23.11.2022

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Середня Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні