Ухвала
від 10.10.2023 по справі 604/1077/23
ПІДВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 604/1077/23

Провадження № 2/604/351/23

У х в а л а

про закриття підготовчого провадження по справі та призначення справи до розгляду

10 жовтня 2023 року сел.Підволочиськ

Підволочиський районний суд Тернопільської області

в складі:

головуючого судді Сташківа Н.Б.

за участі

секретаря судового засідання Дериш М. Ю.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в смт. Підволочиську цивільну справу за позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 ) до Підволочиської селищної ради (юридична адреса: смт. Підволочиськ вул.. А.Шептицького, 4, Підволочиський район, Тернопільська область, код ЄДРПОУ 04396294), Тернопільської районної ради (юридична адреса: майд. Перемоги,1 м.Тернопіль, код ЄДРПОУ 25347928), КНП «Підволочиська Центральна лікарня» ПСР (юридична адреса: вул. П.Мстислава, 102 смт. Підволочиськ Тернопільська область, код ЄДРПОУ 02000984), про зобов`язання вчинення дій, -

ВСТАНОВИВ:

Представник ОСОБА_1 адвокат Гавдяк І. Б. звернулась в суд із позовною заявою до Підволочиської селищної ради, Тернопільської районної ради, КНП «Підволочиська Центральна лікарня» ПСР про зобов`язання вчинення дій повернення коштів ОСОБА_1 в сумі 5975 грн за сплачені медичні послуги із зубопротезування, витрачені позивачем у звязку з допущеними відповідачами порушеннями щодо виділення коштів на безоплатне зубопротезування пільговим категоріям осіб, стягненням моральної шкоди, у зв`язку з спричиненими душевними стражданнями.

14 серпня 2023 року ухвалою судді Підволочиського районного суду відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Від представника позивача надійшла заява про розгляд справи без її участі, проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду не заперечує.

Причини неявки відповідачів (представників) суду невідомі, заяв, клопотань про відкладення розгляду справи на адресу суду не поступало.

Поженнями ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Відповідно до ч. 2ст.200ЦПКУкраїни за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Клопотань, котрі підлягають розгляду в підготовчому судовому засіданні, від сторін не надходило.

До судового розгляду спір між учасниками процесу не врегульований.

Згідно п. 15 ч. 2ст.197ЦПКУкраїни у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання ( декількох судових засіданьу разі складності справи ) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За таких обставин, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті вчинено всі необхідні процесуальні дії, передбачені ч.2 ст. 197 ЦПК України, а тому слід закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі наведеного, керуючись статтями 189, 197, 200, 260, 353 Цивільного процесуального кодексу України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Підволочиської селищної ради, Тернопільської районної ради, КНП «Підволочиська Центральна лікарня» ПСР, про зобов`язання вчинення дій, - та призначити справу до судового розгляду по суті на 09листопада 2023року на12годин 00 хвилин в приміщенні Підволочиського районного суду Тернопільської області за адресою: смт. Підволочиськ вул.Залізнична,1, Тернопільського Тернопільської області.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення10.10.2023
Оприлюднено16.10.2023
Номер документу114158344
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання вчинення дій

Судовий реєстр по справі —604/1077/23

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні