Ухвала
від 12.10.2023 по справі 2-31/11
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-31/11

Провадження № 2/946/216/23

УХВАЛА

12 жовтня 2023 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

в складі: головуючого судді Баннікової Н.В.,

при секретарі судового засідання Клопот М.П.,

розглянувши клопотання представника позивача про заміну третіх осіб у цивільній справі за позовом Ізмаїльської міської ради Одеської області до ОСОБА_1 про знесення самочинно зведених споруд; за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , треті особи: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , відділ державного комітету України із земельних ресурсів у м. Ізмаїл Одеської області про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, поновлення меж земельної ділянки; за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Ізмаїльської міської ради Одеської області, треті особи: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про встановлення межі землекористування,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовом Ізмаїльської міської ради Одеської області до ОСОБА_1 про знесення самочинно зведених споруд; за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , треті особи: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , відділ державного комітету України із земельних ресурсів у м. Ізмаїл Одеської області про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, поновлення меж земельної ділянки; за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Ізмаїльської міської ради Одеської області, треті особи: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про встановлення межі землекористування.

Представник позивача подав заяву про заміну третіх осіб у справі - ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 на ОСОБА_6 , 1977 року народження, РНОКПП: НОМЕР_1 , оскільки було оформлено договір купівлі-продажу частини нерухомого майна.

Статтею 53 ЦПК Українивизначено, що треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи. У заявах про залучення третіх осіб і в заявах третіх осіб про вступ у справу на стороні позивача або відповідача зазначається, на яких підставах третіх осіб належить залучити до участі у справі. Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Виходячи зі змістуст.51 ЦПК України, суд за клопотанням позивача, не закриваючи провадження у справи, замінює первісного відповідача належним відповідачем, якщо позов пред`явлено не до тієї особи, яка має відповідати за позовом, або залучає до участі у справі іншу особу як співвідповідача.

За таких обставин, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання позивача та замінити третіх осіб у справі - ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 на ОСОБА_6 .

Керуючись ст. ст. 51, 53, 258 260,353 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про замінутретіх осіб по цивільній справі за позовом Ізмаїльської міської ради Одеської області до ОСОБА_1 про знесення самочинно зведених споруд; за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , треті особи: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , відділ державного комітету України із земельних ресурсів у м. Ізмаїл Одеської області про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, поновлення меж земельної ділянки; за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Ізмаїльської міської ради Одеської області, треті особи: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про встановлення межі землекористування - задовольнити.

Замінити третіхосіб ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 на ОСОБА_6 (зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , мешкає за адресою: АДРЕСА_2 ).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Н.В.Баннікова

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення12.10.2023
Оприлюднено17.10.2023
Номер документу114177326
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-31/11

Ухвала від 27.08.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Остапенко Н. Г.

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Баннікова Н. В.

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Баннікова Н. В.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Баннікова Н. В.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Баннікова Н. В.

Ухвала від 14.06.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Вінська Н. В.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Баннікова Н. В.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Баннікова Н. В.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мурзенко М. В.

Ухвала від 23.11.2021

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Баннікова Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні