Ухвала
від 16.10.2023 по справі 624/553/20
КЕГИЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 624/553/20

провадження №6/624/9/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 жовтня 2023 року Кегичівський районний суд Харківської області у складі: головуючого - судді Крапівки Т.В., за участю секретаря Лебідь Л.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Кегичівка Харківської області заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , заінтересована особа: Кегичівський відділ державної виконавчої служби у Красноградському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиці (м. Харків) про видачу дублікату виконавчого листа

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернулась до суду з заявою про видачу дублікату виконавчого листа судового наказу від 19.08.2020, яким стягнуто з ОСОБА_2 на її користь аліменти на утримання дітей ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 у розмірі 1/3 частини з усіх видів заробітку. Причина звернення до суду з заявою є втрата оригіналу судового наказу.

Стягувач у судове засідання не з`явилась, заявила про розгляд справи без її участі.

Боржник у судове засідання не з`явився, причини неявки суду не повідомив, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Представник заінтересованої особи у судове засідання не з`явився, своїх заперечень суду не надав.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, у зв`язку з неявкою в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява підлягає задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлено, що судовим наказом Кегичівського районного суду Харківської області від 19 серпня 2020 року з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_5 стягнуто аліменти на утримання неповнолітніх дітей ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , у розмірі 1/3 частини з усіх видів заробітку (доходу), але не більше десяти прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку на кожну дитину, щомісячно, починаючи стягнення з 14 серпня 2020 року і до досягнення дітьми повноліття.

Стягувач, згідно рекомендованого повідомлення отримала судовий наказ 22 серпня 2020 року.

Стягувач згідно рішення Кегичівського районного суду Харківської області від 09 вересня 2020 року розірвала шлюб з боржником ОСОБА_2 та повернула собі дошлюбне прізвище « ОСОБА_6 ».

Згідно копії свідоцтва про шлюб серії НОМЕР_1 стягувач зареєструвала шлюб з ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_5 та взяла прізвище « ОСОБА_8 ».

Особа стягувача ОСОБА_1 підтверджується копією паспорта громадянина України.

Згідно п. 17.4 Перехідних положень ЦПК України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

Враховуючи, що зазначений виконавчий лист втрачено, строк встановлений для пред`явлення виконавчого документа до виконання не закінчився, суд вважає можливим видати його дублікат.

Керуючись п.17.4 Перехідних положень ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , заінтересована особа: Кегичівський відділ державної виконавчої служби у Красноградському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про видачу дублікату виконавчого листа - задовольнити.

Видати ОСОБА_1 дублікат судового наказу Кегичівського районного суду Харківської області від 19 серпня 2020 року по справі № 624/553/20 (провадження № 2-н/624/59/20) за заявою ОСОБА_5 про видачу судового наказу про стягнення аліментів з ОСОБА_2 .

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Харківського апеляційного суду в п`ятнадцятиденний строк з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 цього Кодексу.

Суддя Т.В. Крапівка

Дата ухвалення рішення16.10.2023
Оприлюднено18.10.2023
Номер документу114194147
СудочинствоЦивільне
Сутьвидачу дублікату виконавчого листа

Судовий реєстр по справі —624/553/20

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Кегичівський районний суд Харківської області

Крапівка Т. В.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Кегичівський районний суд Харківської області

Крапівка Т. В.

Судовий наказ від 19.08.2020

Цивільне

Кегичівський районний суд Харківської області

Крапівка Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні