Ухвала
від 18.10.2023 по справі 716/1191/23
ЗАСТАВНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 716/1191/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

18.10.23 Заставнівський районний суд Чернівецької області в складі:

головуючого судді Стрільця Я.С.,

з участю секретаря судових засідань Якимик К.В.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача адвоката Дубця М.О.,

представника третьої особи Нижник А.М.,

розглянув у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Заставна цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору служба у справах дітей Горішньошерівецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області про визначення місця проживання дитини,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Заставнівського районного суду Чернівецької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору служба у справах дітей Горішньошерівецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області про визначення місця проживання дитини.

Ухвалою судді Заставнівського районного суду Чернівецької області від 07.08.2023 відкрито провадження у вказаній справі, призначено підготовче судове засідання та відповідачу направлено копію позовної заяви зі всіма доданими до неї документами.

В підготовчому судовому засіданні позивач та його представник позовні вимоги підтримали, наполягали на продовженні розгляду справи без зупинення провадження. Також вважали за можливе закінчувати підготовчий розгляд та призначати справу до судового розгляду.

Відповідач в підготовче засідання не з`явився, хоча належним чином повідомлявся про день, час та місце розгляду справи. Жодної заяви по суті справи або ж заяви з процесуальних питань до суду не надходило.

Представник третьої особи в судовому засіданні не заперечувала проти завершення підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті. Також зазначила, що висновок наданий підтримує в повному обсязі.

Необхідності у вступі у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову, якщо ці питання не були вирішені раніше; призначенні експертизи, виклику у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста; направленні судових доручень; встановленні строків для подання відповіді на відзив та заперечення; встановленні строків та порядку врегулювання спору за участю судді, колегіальному розгляді справи не має.

За вказаних обставин, у справі проведено підготовче судове засідання за правилами, встановленими ст.ст.197, 198 ЦПК України, в ході якого: роз`яснено учасникам справи, які обставини входять до предмета доказування, які докази мають бути подані тим чи іншим учасником справи; з`ясовано, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі; чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові, встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті; визначено дату проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Спір між сторонами в добровільному порядку не врегульовано.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-14, 17-19 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

Згідно п. 3 ч.2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи наведене, суд прийшов до висновку, що є всі правові підстави для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно ч. 1 ст. 200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 200, 258, 260-261 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору служба у справах дітей Горішньошерівецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області про визначення місця проживання дитини до судового розгляду по суті на 07 листопада 2023 року о 12-20 годині в приміщенні Заставнівського районного суду Чернівецької області, за адресою: вул. Незалежності, 95, м. Заставна Чернівецької області.

В судове засідання викликати сторони (представників) по справі та представника третьої особи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ярослав СТРІЛЕЦЬ

СудЗаставнівський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення18.10.2023
Оприлюднено19.10.2023
Номер документу114244036
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них

Судовий реєстр по справі —716/1191/23

Рішення від 07.11.2023

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Стрілець Я. С.

Рішення від 07.11.2023

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Стрілець Я. С.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Стрілець Я. С.

Ухвала від 07.08.2023

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Стрілець Я. С.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Стрілець Я. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні