Ухвала
від 10.10.2023 по справі 207/5233/23
БАГЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

№ 207/5233/23

№ 1-кс/207/1198/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 жовтня 2023 року слідчий суддя Баглійського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні у залі суду в м. Кам`янське клопотання слідчого СВ ВП №2 Кам`янського РУП ГУНП в Дніпропетровській області лейтенанта поліції ОСОБА_3 , погоджене з прокурором Кам`янської окружної прокуратури ОСОБА_4 , про дозвіл на тимчасовий доступ до інформації, яка містить охоронювану законом таємницю та можливість її вилучення,

В С Т А Н О В И В :

10 жовтня 2023 року слідчий СВ ВП №2 Кам`янського РУП ГУНП в Дніпропетровській області лейтенант поліції ОСОБА_3 звернулась до суду з клопотанням, погодженим з прокурором Кам`янської окружної прокуратури ОСОБА_4 про дозвіл на тимчасовий доступ до інформації, яка містить охоронювану законом таємницю та можливість її вилучення, які знаходяться у володінні операторів телефонного зв`язку.

В обґрунтування клопотання слідчий СВ ВП №2 Кам`янського РУП ГУНП в Дніпропетровській області лейтенант поліції ОСОБА_3 зазначила, що 12.09.2023 року до ЧЧ ВП № 2 Кам`янського РУП надійшов рапорт заступника начальника СКП ВП № 2 Кам`янського РУП капітана поліції ОСОБА_5 про те, що 12.09.2023 року надійшов лист інформування з Управління Служби безпеки України про те, що особа ОСОБА_6 причетна до зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин на території Південного району в м. Кам`янське, ввезених з місць проведення активних бойових дій.

За даним фактом СВ ВП № 2 Кам`янського РУП 13.09.2023 року розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України.

У володінні AT КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ: НОМЕР_1 ) МФО: НОМЕР_2 юридична адреса: АДРЕСА_1 , може перебувати наступна інформація та документи: відомості про банківські рахунки ОСОБА_7 ,

ІНФОРМАЦІЯ_2 , (ІПН НОМЕР_3 ), які були відкриті на його ім`я, а також відомості про отримані ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (ІПН НОМЕР_3 ) банківські картки; відомості про рух коштів на рахунках відкритих на ім`я ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (ІПН НОМЕР_3 ), а також інші відомості які можуть мати суттєве значення у вказаному кримінальному провадженні.

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що в матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що інформація та документи, які знаходяться в володінні AT КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ: НОМЕР_1 ) МФО: НОМЕР_2 юридична адреса: АДРЕСА_1 , мають суттєве значення для встановлення важливих обставин при проведенні досудового розслідування, та документи зазначеного банку можуть встановити істину в даному кримінальному провадженні. Вищезазначена інформація згідно ч. 1 ст. 162 КПК України відноситься до охоронюваної законом таємниці, але без отримання доступу до вказаної інформації неможливо в інший спосіб встановити обставини вчинення кримінального правопорушення.

З огляду на наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення такої інформації, розгляд даного клопотання необхідно проводити без виклику особи, у володінні якої знаходиться інформація, на підставі ч.2 ст. 163 КПК України.

В наданій суду письмовій заяві слідчий СВ ВП №2 Кам`янського РУП ГУНП в Дніпропетровській області лейтенант поліції ОСОБА_3 клопотання підтримала та просила задовольнити, просить розглянути клопотання без її участі. Фіксування за допомогою технічних засобів не здійснювалось згідно ст. 107 КПК України.

Згідно ч.2 ст. 163 КПК України клопотання розглядається без виклику особи, у якої знаходиться річ; відповідно до ч.4 ст. 163 КПК України неприбуття особи, у володінні якої знаходяться речі і документи, не є перешкодою для розгляду клопотання.

Суддя, дослідивши надані матеріали кримінального провадження, вважає, що клопотання підлягає задоволенню, оскільки інформація, яка знаходиться у володінні операторів телефонного зв`язку, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні № 1202304178000721 від 13.09.2023 року.

Керуючись ст.ст. 131,132,159-166 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В:

Задовольнити клопотання слідчого СВ ВП №2 Кам`янського РУП ГУНП в Дніпропетровській області лейтенанта поліції ОСОБА_3 , погоджене з прокурором Кам`янської окружної прокуратури ОСОБА_4 , про дозвіл на тимчасовий доступ до інформації, яка містить охоронювану законом таємницю та можливість її вилучення.

Надати тимчасовий доступ та дозвіл на вилучення документів які перебувають у володінні в AT КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ЄДРПОУ: НОМЕР_1 , юридична адреса: АДРЕСА_1 , слідчому СВ ВП №2 Кам`янського РУП ГУНП в Дніпропетровській області лейтенанту поліції ОСОБА_3 , оперуповноваженому СКП ВП № 2 Кам`янського РУП ГУ НП в Дніпропетровській області старшому лейтенанту поліці ОСОБА_8 , оперуповноваженому СКП ВП № 2 Кам`янського РУП Гї НП в Дніпропетровській області лейтенанту поліції ОСОБА_9 :

1. щодо всіх відкритих у AT КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ: НОМЕР_1 ) рахунків н; ім`я ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (ІПН НОМЕР_3 ); руху грошових коштів н; вказаних рахунках за період з 01.01.2023 по теперішній час;

2. повні відомості про власника всіх відкритих у AT КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) рахунків на ім`я ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (ІПН НОМЕР_3 ) належно завіреними копіями документів, та зазначенням мобільного номеру телефону власника;

3. IP адреси підключення до Інтернет банкінгу, платіжної системи (онлайн банкінгу) відносно ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (ІПН НОМЕР_3 ), з інформацією про МАС-адреси комп`ютерів, мобільних телефонів, з яких відбувалося з`єднання з системою, з зазначенням дати та часу за Київським часом в форматі: день, місяць, рік, години, хвилини, секунди таких з`єднань за аналогічний період;

4. даних систем відео спостереження і фото фіксації з банкоматів та місцезнаходження відповідних банкоматів а також з відділень банківської установи, в паперовому вигляді і на електронному носії щодо одержання грошових коштів за аналогічний період відносно рахунків відкритих на ім`я ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (ІПН НОМЕР_3 );

5. відомостей (прізвище, ім`я та по - батькові), перелік всіх номерів мобільних телефонів які використовував абонент ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (ІПН НОМЕР_3 ) під час користування банківською системою, а також копій документів (паспорту, довіреності) щодо фізичних осіб, яка отримувала готівкові грошові кошти (у тому випадку, якщо по відповідному рахунку проводились видаткові готівкові розрахунки) з вказаного вище банківських рахунків;

6. відомості чи підключені рахунки відкриті на ім`я ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (ІПН НОМЕР_3 ) до системи дистанційного керування каналами зв`язку. Якщо так, то надати інформацію про IP-адреси з зазначенням дати та часу, з яких здійснювалось управління зазначеним рахунком.

У разі невиконання ухвали суду суд має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно ст. 166 КПК України.

Ухвала дійсна на протязі одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала остаточна.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.10.2023
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу114248458
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на тимчасовий доступ до інформації, яка містить охоронювану законом таємницю та можливість її вилучення

Судовий реєстр по справі —207/5233/23

Ухвала від 03.04.2024

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Кононенко О. М.

Ухвала від 03.04.2024

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Кононенко О. М.

Ухвала від 25.03.2024

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 08.03.2024

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 08.03.2024

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 07.03.2024

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 07.03.2024

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 10.10.2023

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 10.10.2023

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 10.10.2023

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні