Ухвала
від 18.10.2023 по справі 336/8902/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

ЄУН № 336/8902/23

пр. № 2/336/3224/2023

УХВАЛА

Іменем України

про відкриття провадження по справі та призначення до розгляду

в порядку загального позовного провадження

18 жовтня 2023 року м. Запоріжжя

Суддя Шевченківського районного суду м. Запоріжжя Дацюк О.І., розглянувши позовну заяву Комишуваської селищної ради Запорізького району Запорізької області до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав,

ВСТАНОВИВ:

Комишуваська селищна рада Запорізького району Запорізької області звернулось з позовом до ОСОБА_1 в якому, посилаючись на наявність підстав для позбавлення батьківських прав, просять позбавити ОСОБА_1 батьківських прав відносно неповнолітніх дітей ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_6 .

Справа не підлягає розгляду в порядку спрощеного провадження відповідно до положень ст. 274 ЦПК України.

Позовна заява підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства, відповідає вимогам, встановленим ст. 175 ЦПК України, відсутні підстави для відмови у відкритті провадження у справі.

Заяв чи клопотань, які б були подані позивачем одночасно з позовною заявою та були вирішені без виклику сторін, судом не вирішувалось.

На підставі викладеного, керуючись ст. 187, 189, 190 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження по цивільній справі за позовом Комишуваської селищної ради Запорізького району Запорізької області до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до розгляду в порядку загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання по цивільній справі призначити на 07грудня 2023року о14.00годині в приміщенні Шевченківського районного суду м. Запоріжжя за адресою: м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 117А, каб. 20.

Відповідно до ст. 187 ч. 2 ЦПК України зазначаємо наступні відомості:

Позивач Комишуваська селищна рада Запорізького району Запорізької області, знаходиться за адресою: смт. Комишуваха Запорізького району Запорізької області, вул. Богдана Хмельницького, 49.

Відповідач ОСОБА_1 , проживає за адресою: АДРЕСА_1 .

Повідомити відповідачеві про право протягом п`ятнадцяти календарних днів з дня отримання копії ухвали суду про відкриття провадження подати до суду відзив на позовну заяву, в яких викласти заперечення проти позову. До відзиву мають бути докладені документи, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Повідомити позивачеві право подати до суду відповідь на відзив відповідача на позовну заяву, в якому позивач має викласти свої пояснення, міркування та аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення.

Встановити позивачеві строк для подання відповіді на відзив відповідача протягом п`яти календарних днів з дня отримання відзиву відповідача на позовну заяву, до якого мають бути докладені документи, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються посилання позивача, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Повідомити учасникам справи, що інформацію щодо справи, що розглядається, вони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за наступною веб-адресою сторінки https://court.gov.ua/fair/

Надіслати копії ухвали учасникам справи.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя О.І. Дацюк

18.10.23

Дата ухвалення рішення18.10.2023
Оприлюднено23.10.2023
Номер документу114286653
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —336/8902/23

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дацюк О. І.

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дацюк О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні