Ухвала
від 20.10.2023 по справі 233/4495/23
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/4495/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

20 жовтня 2023 року

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області у складі:

головуючого судді Бєлостоцької О.В.,

секретаря Теліціної О.О.,

розглянувшиувідкритомупідготовчому засіданніцивільнусправуза позовом виконуючого обов`язки керівника Костянтинівської окружної прокуратури Кучеренка Романа Валерійовича в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області до ОСОБА_1 про конфіскацію земельної ділянки, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Імпульс»,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженніКостянтинівського міськрайонногосуду Донецькоїобласті перебуваєцивільна справаза позовом виконуючого обов`язки керівника Костянтинівської окружної прокуратури Кучеренко Р.В. в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Імпульс» про конфіскацію земельної ділянки з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з кадастровим номером 1422482700:05:000:0220 площею 1,0000 га, розташованої на території Іллінівської (Іллічівської) сільської ради Краматорського (Костянтинівського) району Донецької області.

Ухвалою судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 21 серпня 2023 року відкрите провадження у справі.

Прокурор Костянтинівської окружної прокуратури Донецької області Рябіченко О.О. звернулася до суду із заявою, в якій просила підготовче судове засідання провести без її участі, позовну заяву підтримує у повному обсязі.

Представник Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області звернувся до суду із заявою, в якій просив розглянути справу без його участі та задовольнити позовні вимоги у повному обсязі.

Представник Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Імпульс» звернувся до суду із заявою, в якій просив розглянути справу без його участі.

Відповідач в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце його проведення повідомлений належним чином, причину неявки не повідомив, відзиву не подавав.

В ході підготовчого провадження у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі відповідачу та третій особі, копію позовної заяви та копії доданих до неї документів відповідачу, визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

Вчинено інші дії, передбаченістаттею 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 200 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом виконуючого обов`язки керівника Костянтинівської окружної прокуратури Кучеренка Романа Валерійовича в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області до ОСОБА_1 про конфіскацію земельної ділянки, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Імпульс».

Призначити справу до судового розгляду по суті на 06 листопада 2023 року о 13 годині 00 хвилин.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення20.10.2023
Оприлюднено23.10.2023
Номер документу114311748
СудочинствоЦивільне
Сутьконфіскацію земельної ділянки,

Судовий реєстр по справі —233/4495/23

Рішення від 30.11.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Рішення від 30.11.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 20.10.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 20.10.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 22.09.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 21.08.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні