Ухвала
від 24.10.2023 по справі 347/2720/23
КОСІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 347/2720/23

Провадження № 2/347/657/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

24.10.2023 м.Косів

Косівський районний суд, Івано-Франківської області в складі:

головуючої-судді: Крилюк М.І.,

секретаря: Лазорик Л.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м.Косів справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Центру надання адміністративних послуг Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області про скасування державної реєстрації права власності, -

в с т а н о в и в:

Позивач ОСОБА_1 звернувся в суд із позовом до Центру надання адміністративних послуг Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області про скасування державної реєстрації права власності..

Ухвалою судді Косівського районного суду від 27.09.2023р. відкрито провадження по даній справі та призначено підготовче судове засідання.

Сторони в судове засідання не з`явилися.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії передбачені ст.ст. 189-199 ЦПК України: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачу, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, вимог позивача та склад учасників судового процесу. Визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів.

Вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України,у підготовчомузасіданні судпризначає справудо розглядупо суті,визначає дату,час імісце проведеннясудового засідання(декількохсудових засідань-у разіскладності справи)для розглядусправи посуті.

Відповідн д п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Таким чином,оскільки судомвстановлено,що дозакінчення підготовчогопровадження тапочатку судовогорозгляду справипо сутіпроцесуальних дійвчиняти непотрібно,а томуслід закритипідготовче провадженнята призначитисправу досудового розглядупо суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.197,200 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Центру надання адміністративних послуг Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області про скасування державної реєстрації права власності та призначити справу до судового розгляду по суті на 07.11.2023 року о 10.00 год. в приміщенні Косівського районного суду, Івано-Франківської області за адресою: вул. Незалежності 50, м.Косів, Івано-Франківська область.

В судове засідання викликати сторони.

Інформація щодо розгляду справи може бути отримана учасниками судового процесу на офіційному ВЕБ-сайті: https://court.gov.ua/sud0910/.

Ухвала оскарженню окремо відрішення судунепідлягає,проте запереченняна неїможе бутивключене до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: М.І. Крилюк

Дата ухвалення рішення24.10.2023
Оприлюднено25.10.2023
Номер документу114374579
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування державної реєстрації права власності

Судовий реєстр по справі —347/2720/23

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Косівський районний суд Івано-Франківської області

КРИЛЮК М. І.

Рішення від 07.11.2023

Цивільне

Косівський районний суд Івано-Франківської області

КРИЛЮК М. І.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Косівський районний суд Івано-Франківської області

КРИЛЮК М. І.

Ухвала від 27.09.2023

Цивільне

Косівський районний суд Івано-Франківської області

КРИЛЮК М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні