Ухвала
від 26.10.2023 по справі 484/4572/23
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/484/1304/23

Справа № 484/4572/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

23.10.2023 Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

в складі: головуючого - судді Шикері І.А.

за участю секретаря судових засідань - Туркалової І.В.

провівши підготовче засідання у цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Мигіївської сільської ради Первомайського району Миколаївської області до ОСОБА_1 , треті особи - Орган опіки та піклування Первомайської районної Державної адміністрації Миколаївської області, КЗ "Березківський мистецький ліцей" Миколаївської обласної ради про позбавлення батьківських прав, -

В С Т А Н О В И В:

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Мигіївської сільської ради Первомайського району Миколаївської області до ОСОБА_1 , треті особи - Орган опіки та піклування Первомайської районної Державної адміністрації Миколаївської області, КЗ "Березківський мистецький ліцей" Миколаївської обласної ради про позбавлення батьківських прав, проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позовної заяви та копії доданих до неї документів відповідачці та третім особам, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу. З`ясовано розмір заявлених судових витрат. Встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, порядок дослідження доказів, якими вони обгрунтовуються.

Вчинено інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа - призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження на 23.11.2023 на 10.30 год.

Керуючись ст.ст.197-200 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Органу опіки та піклування Мигіївської сільської ради Первомайського району Миколаївської області до ОСОБА_1 , треті особи - Орган опіки та піклування Первомайської районної Державної адміністрації Миколаївської області, КЗ "Березківський мистецький ліцей" Миколаївської обласної ради про позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду по суті, суддею одноособово за правилами загального позовного провадження на 23.11.2023 на 10.30 год., в приміщенні Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області (за адресою: вул. І.Виговського,18 м. Первомайськ Миколаївська область).

В судове засідання викликати представника позивача, відповідачку, представників третіх осіб.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ І.А. ШИКЕРЯ

Дата ухвалення рішення26.10.2023
Оприлюднено27.10.2023
Номер документу114436997
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —484/4572/23

Рішення від 08.12.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

Ухвала від 04.09.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні