Ухвала
від 02.10.2023 по справі 761/34969/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/34969/23

Провадження № 2/761/10057/2023

УХВАЛА

02 жовтня 2023 року суддя Шевченківського районного суду м.Києва Савицький О.А., вивчаючи матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Київського університету права Національної академії наук України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Національний університет «Одеська юридична академія», Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Державний вищий навчальний заклад «Ужгородський національний університет», Товариство з обмеженою відповідальністю «Академія адвокатури України», Львівський національний університет імені Івана Франка, про визнання бездіяльності неправомірною та зобов`язання сплатити компенсацію,

ВСТАНОВИВ:

26.09.2023 р на адресу суду надійшла в електронній формі позовна заява ОСОБА_1 до Київського університету права Національної академії наук України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Національний університет «Одеська юридична академія», Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Державний вищий навчальний заклад «Ужгородський національний університет», Товариство з обмеженою відповідальністю «Академія адвокатури України», Львівський національний університет імені Івана Франка, про визнання бездіяльності неправомірною та зобов`язання сплатити компенсацію.

Разом з тим, під час вивчення матеріалів позовної заяви було встановлено, що вона не відповідає вимогам ст. 177 ЦПК України.

Позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб. У разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї в електронній формі, позивач зобов`язаний додати до позовної заяви доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів (ч.1 ст. 177 ЦПК України).

Отже, позивачу необхідно надати докази надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи (третім особам) копій поданих до суду документів, оскільки вони крім відповідача надіслані тільки Львівському національному університету імені Івана Франка, Державному вищому навчальному закладу «Ужгородський національний університет» та Харківському національному університету імені В.Н. Каразіна.

Відповідно до ч.1 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Таким чином, оскільки позовна заява подана з порушенням вимог ст. 177 ЦПК України, суддя вважає за необхідне залишити її без руху із наданням позивачу строку для усунення недоліків.

Керуючись ст.ст. 177, 185, 259-261, 353 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Київського університету права Національної академії наук України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Національний університет «Одеська юридична академія», Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Державний вищий навчальний заклад «Ужгородський національний університет», Товариство з обмеженою відповідальністю «Академія адвокатури України», Львівський національний університет імені Івана Франка, про визнання бездіяльності неправомірною та зобов`язання сплатити компенсацію - залишити без руху, надавши позивачу строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня отримання позивачем цієї ухвали, попередивши, що в разі неусунення вказаних недоліків заява буде вважатися неподаною та підлягатиме поверненню позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено27.10.2023
Номер документу114442741
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання бездіяльності неправомірною та зобов`язання сплатити компенсацію

Судовий реєстр по справі —761/34969/23

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні