Ухвала
від 17.10.2023 по справі 759/8659/23
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа №759/8659/23 Слідчий суддя в суді першої інстанції - ОСОБА_1

Провадження № 11-сс/824/4359/2023 Суддя-доповідач у суді апеляційної інстанції - ОСОБА_2

Категорія: ст. ст. 170-173 КПК України

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 жовтня 2023 року Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду у складі:

головуючого судді ОСОБА_2 ,

суддів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

при секретарі судового засідання - ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали провадження за апеляційною скаргою, з доповненнями прокурора другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 на ухвалу слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 17 травня 2023 року, -

за участю:

прокурора ОСОБА_6 ,

представника

ПрАТ «ПБК «РАДОМИШЛЬ» - адвоката ОСОБА_7 ,

в с т а н о в и л а:

Ухвалою слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 17 травня 2023 року відмовлено у задоволенні клопотання прокурора у кримінальному провадженні другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органи, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 про накладення арешту на майно, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42022000000001799 від 22.12.2022 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Не погоджуючись з прийнятим рішенням слідчого судді, прокурор Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 подав апеляційну скаргу, з доповненнями в якій просить скасувати оскаржувану ухвалу та постановити нову ухвалу, якою задовольнити клопотання про арешт тимчасово вилученого майна у кримінальному провадженні № 42022000000001799 від 22.12.2022 та накласти арешт на майно (речі і документи) вилучені 20.04.2023 під час проведення обшуку в будівлях та спорудах ПАТ «ПИВО-БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ КОМБІНАТ «РАДОМИШЛЬ» (код ЄДРПОУ 5418365), які розташовані на земельній ділянці з кадастровим номером 1825010100:06:006:0309, у м. Радомишль, Житомирської області відповідно до переліку наведеному в клопотанні.

В доповненнях до апеляційної скарги, апелянт просить поновити строк на апеляційне оскарження Святошинського районного суду міста Києва від 17 травня 2023 року, оскільки розгляд клопотання про арешт майна 17.05.2023 відбувся без виклику прокурора, а оскаржувана ухвала отримана 27.06.2023 року.

На обґрунтування вимог апеляційної скарги апелянт зазначає, що оскаржувана ухвала слідчого судді є незаконною та необґрунтованою.

Апелянт вказує на те, що слідчим суддею не врахована наявність постанови слідчого про визнання тимчасово вилученого майна речовим доказом. Проігноровано ті обставини, що вказана постанова винесена у відповідності до вимог кримінального процесуального законодавства та на момент розгляду не була скасована. Обґрунтування того, що вилучене майно (речі і документи) були наведені в клопотанні про арешт, однак слідчим суддею також не прийняті до уваги.

Зокрема вилучені речі і документи містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження зокрема про час та місце здійснення господарських операцій, призначення та суми платежів, залучених до господарських операцій службових осіб, обсяг поставленого товару або послуг, постачальників транспортних послуг та інше.

Згадані документи підлягають детальному дослідженню на предмет достовірності внесених у них даних.

З метою встановлення виконавців підписів, їх достовірності вказані документи підлягають також експертному дослідженню.

Співставлення відомостей вилучених документів з документами контрагентів та відомостями щодо обставин здійснення господарських операцій, здобутих іншим шляхом дозволить стороні обвинувачення виявити, розбіжності та встановити детальні обставини вчинення кримінальних правопорушень.

Таким чином, необхідність арешту була обґрунтована в клопотанні та підтверджувалась наданими слідчому судді доказами (висновками аналітичного дослідження, протоколом обшуку, іншим) та постановою про визнання речовими доказами.

Також апелянт вказує на те, що в клопотанні було обґрунтовано та доведено наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу.

Крім того апелянт зазначає, що слідчий суддя необґрунтовано прийшов до висновку про завершення строків звернення з клопотанням про арешт майна, оскільки відповідно ст. 116 КПК України строк не вважається пропущеним, якщо скаргу або інший документ здано до закінчення строку на пошту. Клопотання про арешт тимчасово вилученого майна до Святошинського районного суду м. Києва направлено поштою 22.04.2023, що підтверджується відповідним поштовим відправленням (накладна 0410600396173).

Повернення прокурору клопотання для усунення недоліків та повторне звернення до слідчого судді відбулось в порядку, визначеному ч. 3 ст. 172 КПК України, що підтверджується наявними в матеріалах провадження поштовими відправленнями.

Так, клопотання для усунення недоліків повернуто прокурору 09.05.2023. Протягом 72 годин засобами поштового зв`язку прокурор, усунувши недоліки, направив клопотання до суду повторно.

Висновки слідчого судді про те що прокурор не усунув в повному обсязі недоліки клопотання, про які зазначалось в ухвалі про повернення від 09.05.2023 нічим не обґрунтовані. Які саме недоліки залишились не усунутими слідчий суддя не зазначив.

Крім того, формальний характер мають мотиви слідчого судді для відмови у задоволенні клопотання прокурора, які наведені в оскаржуваній ухвалі.

Зокрема, слідчий суддя вказує на відсутність доказів вчинення ПАТ «Пиво-Безалкогольний комбінат «Радомишль» кримінального правопорушення, відсутність у вказаної юридичної особи статусу підозрюваного та відсутність допиту цієї особи в якості свідка.

Однак слідчим суддею не враховано, що згадані докази не можуть існувати з урахуванням особливостей кримінального провадження, попередньої кваліфікації та статусу ПАТ «ПБК «Радомишль», яке є юридичною особою.

Заслухавши доповідь судді, доводи прокурора, який підтримав апеляційну скаргу, з доповненнями та просив її задовольнити в повному обсязі, з наведених в ній підстав, думку представника ПрАТ «ПБК «РАДОМИШЛЬ» - адвоката ОСОБА_7 , який заперечував щодо задоволення вказаної апеляційної скарги, з доповненнями прокурора та вважав оскаржувану ухвалу слідчого судді законною та обґрунтованою, дослідивши матеріали, які надійшли з суду першої інстанції, перевіривши доводи апеляційної скарги, з доповненнями прокурора, колегія суддів приходить до висновку, що вказана апеляційна скарга, з доповненнями підлягає задоволенню, з наступних підстав.

Відповідно до вимог пункту 3 ч. 2 ст. 395 КПК України апеляційна скарга на ухвалу слідчого судді подається протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Згідно абзацу 2 ч. 3 ст. 395 КПК України, якщо ухвалу слідчого судді було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання нею копії судового рішення.

Строк апеляційного оскарження може бути поновлений, якщо причини його пропуску є поважними.

Згідно з ч. 1 ст. 117 КПК України пропущений із поважних причин строк повинен бути поновлений за клопотанням заінтересованої особи ухвалою слідчого судді, суду.

Дослідженням матеріалів судового провадження встановлено, що розгляд клопотання про арешт майна відбувся без участі прокурора, матеріали справи не містять відомостей про направлення копії оскаржуваної ухвали прокурору, однак як зазначає апелянт, що він її отримав 27.06.2023 року, іншої інформації матеріали справи не містять, у зв`язку з чим колегія суддів вбачає підстави для задоволення клопотання про поновлення строку апеляційного оскарження ухвали слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 17 травня 2023 року.

Як вбачається з представлених в апеляційний суд матеріалів, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань № 42022000000001799 за ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що невстановлені службові особи ТОВ «ПИВО-БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ КОМБІНАТ «РАДОМИШЛЬ» та ТОВ «ПБК «ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ» за участі суб`єктів підприємницької діяльності з ознаками фіктивності створили протиправну схему реєстрації податкових накладних, в які вносились завідомо недостовірності відомості про здійснення господарських операцій з метою штучного формування податкового кредиту та заниження доходу від власної підприємницької діяльності, що призвело до мінімізації сплати коштів до бюджету та протиправного отримання (у вигляді відшкодування) із бюджету цих коштів в особливо великому розмірі.

Оперативними працівниками Служби безпеки України на адресу органу досудового розслідування направлені матеріали щодо механізму протиправної діяльності, який полягає в тому, що не встановлені посадові особи ТОВ «ПИВО-БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ КОМБІНАТ «РАДОМИШЛЬ» (далі - ТОВ «ПБК «РАДОМИШЛЬ»; код ЄДРПОУ: 5418365) та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ТОРГОВО-ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ «ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ «ДЛЯ ЛЮДЕЙ - ЯК ДЛЯ СЕБЕ!», (далі - ТОВ «ППБ»; код ЄДРПОУ: 31978272) за участі суб`єктів підприємницької діяльності з ознаками фіктивності створили протиправну схему реєстрації податкових накладних без здійснення реальної господарської операції з метою штучного формування податкового кредиту та/або заниження доходу, що призводить до мінімізації сплати коштів до бюджету або отримання (відшкодування) із бюджету цих коштів, а також створює передумови до подальшої легалізації (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом.

Так, ТОВ «ПБК «РАДОМИШЛЬ» у період з 01.01.2021 - 30.09.2022 мало взаємовідносини, щодо придбання товарів у суб`єктів підприємницької діяльності які визнано такими, що відповідають критеріям ризиковості та по взаємовідносинах з якими вбачається пересортування придбаного та поставленого товару по ланцюгу постачання, а саме: ТОВ «ШМЕЛІНГ» (код ЄДРПОУ: 43909652), ТОВ «МОНТСЕРРАТ» (код ЄДРПОУ: 39481189), ТОВ «ЕСТЕЙТ-АГРО» (код ЄДРПОУ: 43707583), ТОВ «БК АТЕЛІТ ЧОРНОМОР» (код ЄДРПОУ: 43925721), ТОВ «АГРАРНА КОМПАНІЯ «ФАВОРІТ» (код ЄДРПОУ: 42927178), ТОВ «АГРАРНА КОМПАНІЯ «АДЗУКІ» (код ЄДРПОУ: 43845699), ТОВ «ТРЕЙД КОРП» (код ЄДРПОУ: 43588742), ТОВ «ЛІДЕР ГРУП УКРАЇНА» (код ЄДРПОУ: 43656822), ТОВ «МИКОЛЬС» (код ЄДРПОУ: 43702957), ТОВ «КАРС ЕНД ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ: 43605055), ТОВ «ПРОТЕКСІМ» (код ЄДРПОУ: 39774016), ТОВ «СІЛЕКТРІКС» (код ЄДРПОУ: 40871202), ТОВ «КРІП ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ: 42107073) та ТОВ «ДЖЕЙМ ГРУП» (код ЄДРПОУ: 43215705).

Встановлено, що ризикові контрагенти постачальники в періоді з 01.01.2021 - 30.09.2022 здійснили реєстрацію податкових накладних з реалізації товарів та послуг без фактичного постачання товарів/послуг на адресу ТОВ «ПБК «РАДОМИШЛЬ» на загальну суму 585 639 186 грн., що в свою чергу призвело до завищення підприємством ТОВ «ПБК «РАДОМИШЛЬ» податкового кредиту за ПДВ, що підлягає декларуванню та сплаті до бюджету в сумі ПДВ 93 899 822 грн.

Також, ТОВ «ПБК «РАДОМИШЛЬ» в періоді з 01.01.2021 - 30.09.2022 мало взаємовідносини щодо продажу товарів з ТОВ «ЕКО МІЛФУД» (код ЄДРПОУ: 42045426) яке визнано таким, що відповідає критеріям ризиковості. Так, ТОВ «ПБК «РАДОМИШЛЬ» здійснило реєстрацію податкових накладних з реалізації товарів та послуг без фактичного постачання товарів/послуг на адресу ТОВ «ЕКО МІЛФУД» на загальну суму 3 035 265 грн. у тому числі ПДВ 505 877 грн., що в свою чергу призвело до заниження доходу і, як наслідок, зменшення податку на прибуток для ТОВ «ПБК «РАДОМИШЛЬ».

Крім того, відповідно до висновків аналітичного дослідження ДПС України №422/99-00-08-01-01-20/05418365 від 16.12.2022 встановлено, що службові особи ТОВ «ПИВО-БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ КОМБІНАТ «РАДОМИШЛЬ» код ЄДРПОУ 5418365 в період 01.01.2021-30.09.2022 внаслідок проведення фінансово-господарських операцій з ризиковими платниками податків ТОВ «ШМЕЛІНГ» (код ЄДРПОУ: 43909652), ТОВ «МОНТСЕРРАТ» (код ЄДРПОУ: 39481189), ТОВ «ЕСТЕЙТ-АГРО» (код ЄДРПОУ: 43707583), ТОВ «БК АТЕЛІТ ЧОРНОМОР» (код ЄДРПОУ: 43925721), ТОВ «АГРАРНА КОМПАНІЯ «ФАВОРІТ» (код ЄДРПОУ: 42927178), ТОВ «АГРАРНА КОМПАНІЯ «АДЗУКІ» (код ЄДРПОУ: 43845699), ТОВ «ТРЕЙД КОРП» (код ЄДРПОУ: 43588742), ТОВ «ЛІДЕР ГРУП УКРАЇНА» (код ЄДРПОУ: 43656822), ТОВ «МИКОЛЬС» (код ЄДРПОУ: 43702957), ТОВ «КАРС ЕНД ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ: 43605055), ТОВ «ПРОТЕКСІМ» (код ЄДРПОУ: 39774016), ТОВ «СІЛЕКТРІКС» (код ЄДРПОУ: 40871202), ТОВ «КРІП ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ: 42107073) та ТОВ «ДЖЕЙМ ГРУП» (код ЄДРПОУ: 43215705), ТОВ «ЕКО МІЛФУД» (код ЄДРПОУ: 42045426) можливо ухилилися від сплати ПДВ на загальну суму 93 млн. 899 тис. 822 грн та легалізували грошові кошти у розмірі 585 млн. 639 тис. 186 грн., одержані злочинним шляхом.

В свою чергу, ТОВ «ППБ» у період з 01.01.2021 - 30.09.2022 також мало взаємовідносини, щодо придбання товарів у суб`єктів підприємницької діяльності які визнано такими, що відповідають критеріям ризиковості та по взаємовідносинах з якими вбачається пересортування придбаного та поставленого товару по ланцюгу постачання, на загальну суму 659 472 500 грн. в т.ч. ПДВ 105 202 500 грн., а саме: ТОВ «ШМЕЛІНГ» (код ЄДРПОУ: 43909652), ПП «ТОРГСЕРВІС-87» (код ЄДРПОУ: 32338905), ТОВ «НУТРІСТОР ВП» (код ЄДРПОУ: 44125665), ТОВ «АГРОПРОМ-ЛТД ГРУПП» (код ЄДРПОУ: 43697324), ТОВ «БК АТЕЛІТ ЧОРНОМОР» (код ЄДРПОУ: 43925721), ТОВ «АДЗУКІ» (кодЄДРПОУ: 43845699), ТОВ «МИКОЛЬС» (код ЄДРПОУ: 43702957), ТОВ «ІНТЕРРА ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ: 43405418), ТОВ «НВП «НОВОМОСКОВСЬКИЙ МАСЛОЖИРКОМБІНАТ» (код ЄДРПОУ: 42146730), ТОВ «ЮГНАС ГРУП» (код ЄДРПОУ: 44263194).

Також, встановлені наступні суб`єкти підприємницької діяльності постачальники ТОВ «ППБ» на загальну суму 8 233 800 грн. в т.ч. ПДВ 1 372 300 грн. які визнано такими, що відповідають критеріям ризиковості, проте ризик по ланцюгу не встановлено: ТОВ «КЛЕН-Т» (код ЄДРПОУ: 43259915), ТОВ «ІБЕРІС ЛТД» (код ЄДРПОУ: 37729138), ТОВ «ЄВРОМАСТИЛА» (код ЄДРПОУ: 33054189), ТОВ «СЕМІ ЛОГІСТІКС» (код ЄДРПОУ: 35135086), ПП «ТК «БЕРКУТ-ТРАНС» (код ЄДРПОУ: 36199072), ПП «ЄВРО МАРК» (код ЄДРПОУ: 37527535), ТОВ «АЛЬВАР» (код ЄДРПОУ: 38916558), ТОВ «КОМПАНІЯ «СФЕРА КОМФОРТУ» (код ЄДРПОУ: 39021630), ТОВ «ВЕСТ ЛОГІСТІК СЕРВІС» (код ЄДРПОУ: 40330649), ТОВ «КСІМІО ПРОДЖИКС» (код ЄДРПОУ: 41270998), ТОВ «ГРАНУДАЙЗІНГ 12» (код ЄДРПОУ: 43149004), ТОВ «ТФ АВТОТРЕЙДІНГ ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ: 43907058), ТОВ «ЮК ЮКРЕЙН ІНВЕСТМЕНТ» (код ЄДРПОУ: 43932058).

Крім того, відповідно до висновків аналітичного дослідження ДПС України №423/99-00-08-01-01-20/31978272 від 16.12.2022 встановлено, що службові особи ТОВ «ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ» код ЄДРПОУ 31978272 в період 01.01.2021-30.09.2022 внаслідок проведення фінансово-господарських операцій з ризиковими платниками податків ТОВ «КЛЕН-Т» (код ЄДРПОУ: 43259915), ТОВ «ІБЕРІС ЛТД» (код ЄДРПОУ: 37729138), ТОВ «ЄВРОМАСТИЛА» (код ЄДРПОУ: 33054189), ТОВ «СЕМІ ЛОГІСТІКС» (код ЄДРПОУ: 35135086), ПП «ТК «БЕРКУТ-ТРАНС» (код ЄДРПОУ: 36199072), ПП «ЄВРО МАРК» (код ЄДРПОУ: 37527535), ТОВ «АЛЬВАР» (код ЄДРПОУ: 38916558), ТОВ «КОМПАНІЯ «СФЕРА КОМФОРТУ» (код ЄДРПОУ: 39021630), ТОВ «ВЕСТ ЛОГІСТІК СЕРВІС» (код ЄДРПОУ: 40330649), ТОВ «КСІМІО ПРОДЖИКС» (код ЄДРПОУ: 41270998), ТОВ «ГРАНУДАЙЗІНГ 12» (код ЄДРПОУ: 43149004), ТОВ «ТФ АВТОТРЕЙДІНГ ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ: 43907058), ТОВ «ЮК ЮКРЕЙН ІНВЕСТМЕНТ» (код ЄДРПОУ: 43932058) та ін. сформовано податковий кредит на загальну суму 105 млн. 202,5 тис. грн.

20.04.2023, старшим слідчим в ОВС Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_8 , на підставі ухвали слідчого судді Святошинського районного суду м. Києва, проведено обшук в будівлях та спорудах ПАТ «ПИВО-БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ КОМБІНАТ «РАДОМИШЛЬ» (код ЄДРПОУ 5418365), які розташовані на земельній ділянці з кадастровим номером 1825010100:06:006:0309, у м. Радомишль, Житомирської області, в ході якого вилучено:

- Папка швидкозшивач, EXIM грудень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM жовтень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM вересень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM серпень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM липень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM червень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM травень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM квітень Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM березень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM лютий 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM грудень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM жовтень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM вересень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM серпень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM липень 2021 2 ч. в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM липень 2021 1 ч. в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM червень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM травень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM квітень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM грудень 2020 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2020 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM жовтень 2020 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM вересень 2020 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM лютий 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM березень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM квітень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM травень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM червень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM березень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM лютий 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM серпень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM липень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM жовтень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM вересень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM грудень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2023 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Додаток №1 до Договору поставки №РМ-05/05/2021 від 05.05.2021 р. на 1 арк.;

- Додаток №1 до Договору поставки №РМ-05/05/2021 від 05.05.2021 р. на 1 арк.;

- Додаток №2 до Договору поставки №РМ-05/05/2021 від 05.05.2021 р. на 1 арк.;

- Видаткова накладна №23 від 17 серпня 2021 р. на 1 арк.;

- Рахунок на оплату №9 від 06 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №10 від 06 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №11 від 06 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №12 від 06 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №13 від 07 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Договір поставки №РМ-05/05/21М від 05 травня 2021 р. на 4 арк.;

- Додаток №1 до Договору поставки № РМ-05/05/21М від 05.05.2021 р. на 1 арк.;

- Видаткова накладна №138 від 11 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №136 від 10 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №135 від 10 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №133 від 09 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №132 від 09 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №122 від 01 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №123 від 01 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №126 від 02 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №127 від 02 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Договір комісії № 22/03-1К від 22.03.2021 на 2 арк.;

- Звіт комісіонера № 5М від 31.05.2021 на 1 арк.;

- Акт приймання-передачі від 25.03.2021 на 1 арк;

- Акт надання послуг № 14 від 31.05.2021 на 1 арк.;

- Додаток № 1 до договору комісії №22/01К від 22.03.2021 на 1 арк.;

- ВМД UA508220/2021/102918 на 3 арк.;

- Договір комісії № 08/04-1К від 08.04.2021 на 2 арк.;

- Додаток № 1 до дог вгору комісії № 08/04-1К від 08.04.2021 на 1 арк.;

- Акт приймання -передачі від 20.04.2021 на 1 арк.;

- Звіт комісіонера № 5Ш від 31.05.2021 на 1 арк.;

- Акт надання послуг №12 від 31.05.2021 на 1т арк..;

- ВМД UA508150/2021/002293 на 4 арк.;

- Договір комісії №12/04-1К від 12.04.2021 на 2 арк.;

- Додаток № 1 до договору комісії № 12/04-1К від 12.04.2021 на 1 арк.;

- Звіт комісіонера №5/1Ш від 31.05.2021 на арк..;

- Акт надання послуг № 13 від 31.05.2021на 1 арк.;

- Акт приймання-передачі від 21.04.2021 на 1 арк.;

- ВМД UA508110/2021/001543 на 2 арк.;

- Договір комісії №26/02-1К від 26.02.2021 на 2 арк.;

- Акт надання послуг № 11 від 24.03.2021 на 1 арк.;

- Акт приймання-передачі № 1503-2 від 15.03.2021 на 1 арк.;

- Акт приймання-передачі №1503-1 від 15.03.2021 на 1 арк.;

- Звіт комісіонера № 1 від 24.03.2021 на 1 арк.;

- Додаток № 2 до договору №26/02-1 К від 26.02.2021;

- ВМД UA508220/2021/101709 на 3 арк.;

- ВМД UA508220|2021|101809 на 3 арк.;

- Договір №281/05-21-ПШ від 28.05.2021 на 5 арк.;

- Додаток № 1 до договору № 281/05-21_ПШ від 28.05.2021 на 2 арк.;

- Видаткова накладна № РН-37 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-36 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-35 від 29.10.2021 на арк..;

- Видаткова накладна № РН-34 від 2910.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-33 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-32 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-31 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-25 від 20.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-26 від 20.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-27 від 20.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-29 від 21.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-28 від 21.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-30 від 21.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-31 від 22.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-32 від 22.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-33 від 23.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-34 від 23.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800014 від 04.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800015 від 04.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800015 від 03.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800016 від 04.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800013 від 04.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800011 від 03.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800010 від 03.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800009 від 03.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800008 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800007 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800006 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800005 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800004 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700011 від 05.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700013 від 06.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700039 від 01.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700040 від 01.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700041 від 02.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700042 від 02.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700043 від 05.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700029 від 20.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700028 від 20.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700027 від 20.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700026 від 19.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700025 від 19.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700024 від 19.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700022 від 16.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700021 від 16.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600020 від 16.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700023 від 16.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600021 від 16.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600022 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600025 від 8.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600024 від 18.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600023 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600027 від 21.06.2021 на арк..;

- Видаткова накладна № РН-0600026 від 21.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600028 від 22.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600029 від 22.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600030 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600035 від 18.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600034 від 18.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600033 від 18.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600032 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600031 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600038 від 21.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600037 від 21.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600036 від 21.06.2021 на 1 арк.;

- Договір поставки № РМ -05/05/2021 від 05.05.2021 з ТОВ «БК АТЕЛІТ ЧОРНОМОР» на 4 арк.;

- Акт надання послуг №53 від 29 липня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 1 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток 5/4 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 1 арк.;

- Додаток 5/5 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 1 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Додаток №5/4 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 1 арк

- Додаток №5/5 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк

- Акт надання послуг №51 від 30 червня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №53 від 30 червня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №53 від 30 червня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №53 від 30 червня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Акт надання послуг №49 від 31 травня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №49 від 31 травня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №49 від 31 травня 2022 року на 1 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №49 від 31 травня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/4 до акту №49 від 31 травня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 1 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк

- Додаток №5/4 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Акт надання послуг №43 від 29 квітня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №43 від 29 квітня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №43 від 29 квітня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №43 від 29 квітня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Акт надання послуг №42 від 31 березня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №42 від 31 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №42 від 31 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №42 від 31 березня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Акт надання послуг №41 від 02 березня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №41 від 02 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №41 від 02 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №41 від 02 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк

- Акт надання послуг №11 від 10 лютого 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №11 від 10 лютого 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №11 від 10 лютого 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №11 від 10 лютого 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/4 до акту №11 від 10 лютого 2022 року на 1 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк

- Додаток №5/4 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 1 арк

- Договір комісії №25/07-1К від 25 липня 2022 року на 2 арк.;

- Претензія №457 від 11 жовтня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №1 від 01 серпня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №2 від 10 серпня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №3 від 18 серпня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №4 від 26 серпня 2022 року на 1 арк;

- Звіт комісіонера №1 від 31 серпня 2022 року на 2 арк;

- Акт надання послуг №1 від 31 серпня 2022 року на 1 арк;

- Акт надання послуг №1 від 31 серпня 2022 року на 1 арк;

- Контракт №29/07/2022 від 29.07.2022 на 4 арк;

- Форма МД-2 №7496 з додатками на 6 арк;

- Форма МД-2 №7493 з додатками на 7 арк;

- Форма МД-2 №7530 з додатками на 9 арк;

- Форма МД-2 №7529 з додатками на 9 арк;

- Форма МД-2 №7580 з додатками на 8 арк;

- Форма МД-2 №7581 з додатками на 8 арк;

- Форма МД-2 №7620 з додатками на 9 арк;

- Форма МД-2 №7621 з додатками на 9 арк;

- Акт приймання-передачі №5 від 07 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №12 від 01 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №12/1 від 04 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №13 від 05 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №б/н від 07 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №б/н від 07 вересня 2022 року на 1 арк;

- Звіт комісіонера №2 від 30 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт №2 від 30 вересня 2022 року на 1 арк;

- Форма МД-2 №7678 з додатками на 6 арк;

- Форма МД-2 №7679 з додатками на 6 арк;

- Форма МД-2 №7680 з додатками на 7 арк;

- Договір комісії №22/03-1К від 22 березня 2021 року на 2 арк;

- Додаток №1 до договору №22/03-1К на 1 арк;

- Акт приймання-передачі № б/н від 25.03.2021 на 1 арк.;

- Звіт комісіонера №5М від 31 травня 2021 року на 1 арк;

- Акт №14 від 31.05.2021 на 1 арк;

- Форма МД-2 №14767 на 3 арк;

- Договір комісії №08/04 2021 на 2 арк;

- Додаток №1 від 08.04.2021 на 1 арк

- Акт №б/н від 20.04.2021 на 1 арк;

- Звіт комісіонера №5Ш від 31.05.2021 на 1 арк;

- Акт №12 від 31.05.2021 на 1 арк;

- Форма МД-2 №12437 на 4 арк;

- Договір комісії №12/04-1 К від 12 квітня 2021 року на 2 арк;

- Додаток №1 від 12.04.2021 на 1 арк;

- Звіт комісіонера №5/1 Ш від 31.05.2021 на 1 арк;

- Акт №13 від 31.05.2021 на 1 арк;

- Акт №б/н від 21 квітня 2021 року на 1 арк;

- Форма МД-2 №1-2336 на 2 арк;

- Договір комісії №26/02-1 К від 26.02.2021 на 2 арк;

- Додаток №2 від 26.02.2021 на 1 арк;

- Акт №1503-2 від 15.03.2021 на 1 арк;

- Акт №1503-1 від 15.03.2021 на 1 арк;

- Звіт комісіонера №1 від 24.03.2021 на 1 арк;

- Акт №11 від 24.03.2021 на 1 арк;

- Форма МД-2 №14330 на 3 арк;

- Форма МД-2 №14369 на 3 арк;

- Договір №281/05-21-ПШ від 28.05.2021 на 5 арк;

- Додаток №1 від 28.05.2021 на 2 арк;

- Видаткова накладна №РН-37 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-36 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-35 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-34 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-33 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-32 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-31 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-25 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-26 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-27 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-28 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-29 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-30 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-31 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-32 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-33 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-34 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткові накладні між ТОВ «Шмелінг» та ПрАТ «ПБК «Радомишль» за серпень 2021 року з №РН-0800004 по №РН-0800004 у кількості 13 штук на 1 арк кожна;

- Видаткові накладні між ТОВ «Шмелінг» та ПрАТ «ПБК «Радомишль» за липень 2021 року з у кількості 16 штук на 1 арк кожна;

- Видаткові накладні між ТОВ «Шмелінг» та ПрАТ «ПБК «Радомишль» за червня 2021 року з у кількості 19 штук на 1 арк кожна;

- Договір поставки №РМ-05/05/2021 від 05.05.2021 на 4 арк;

- Додаток №1 від 05.05.2021 на 1 арк;

- Додаток №1 від 05.05.2021 на 1 арк;

- Додаток №2 від 16.08.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №23 від 17.08.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №9 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №9 від 05.05.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №10 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №10 від 06.05.2021

- Видаткова накладна №11 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №11 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №12 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №12 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №13 від 07.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №13 від 07.05.2021 на 1 арк;

- Договір поставки №РМ-05/05/21М від 05.05.2021 на 4 арк;

- Додаток №1 від 05.05.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №138 від 11.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №136 від 11.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №136 від 10.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №134 від 10.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №135 від 10.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №135 від 10.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №133 від 09.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №133 від 09.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №132 від 09.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №132 від 09.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №122 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №122 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №123 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №123 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №126 від 02.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №126 від 02.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №127 від 02.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №127 від 02.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №130 від 03.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №130 від 03.06.2021 на 1 арк;

- Договір поставки №РМ-15/07/21А від 15.07.2021 на 4 арк;

- Додаток №1 від 15.07.2021 на 1арк;

- Видаткові накладні за період липня 2021 року у кількості 9 штук на 1 арк. Кожна;

- Договір поставки №ЕА-01/06/201Р від 01.06.2021 на 4 арк;

- Додаток №1 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Додаток №2 від 15.07.2021 на 1 арк;

- Додаток №3 від 16.07.2021 на 1 арк;

- Видаткові накладні за серпень 2021 року у кількості 15 штук на 1 арк кожна;

- Видаткова накладна №116 від 16.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №115 від 16.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №115 від 16.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №16 від 16.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №117 від 17.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №17 від 17.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №118 від 17.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №18 від 17.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №119 від 18.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №19 від 18.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №120 від 18.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №20 від 18.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №121 від 21.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №21 від 21.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №122 від 21.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №22 від 21.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №123 від 22.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №23 від 22.06.2021 на 1 арк;

- Скріншот електронного листа від 13.06.2021 на імя Кусова НАТАЛИЯ від ТАТЬЯНА КИЛИХЕВИЧ на 1 арк;

- Роздруківля «Закупівлі Червень 2021 р» на 1 арк;

- Акт надання послуг №72 від 19.07.2022, на 1 арк.;

- Акт надання послуг №47 від 17.05.2022, на 1 арк.;

- Акт надання послуг №30 від 16.03.2022, на 1 арк.;

- Акт надання послуг №29 від 21.02.2022, на 1 арк.;

- Замовлення №39 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2022, на 27 акр.;

- Додаток до акту №47 від 17.05.2022, на 17 арк.;

- Замовлення №37 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 21 арк.;

- Додаток до акту №30 від 16.03.2022, на 32 акр.;

- Замовлення №36 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 29 арк.;

- Додаток до акту №29 від 21.01.2022, на 39 арк.;

- Замовлення №35 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 49 арк.;

- Додаток до акту №72 від 19.07.2022, на 22 арк.;

- Акт надання послуг №105 від 16.11.2021, на 1 арк.;

- Додаток до акту №105 від 16.11.2021, на 36 арк.;

- Замовлення №32 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 48 арк.;

- Акт надання послуг №35 від 18.05.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №26 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 44 арк.;

- Додаток до акту №35 від 18.05.2021, на 35 арк.;

- Акт надання послуг №82 від 16.09.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №30 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 47 арк.;

- Додаток до акту №82 від 16.09.2021, на 35 арк.;

- Замовлення №29 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 45 арк.;

- Додаток до акту №71 від 17.08.2021, на 23 арк.;

- Акт надання послуг №27 від 16.04.2021, на 1 арк.;

- Рахунок на оплату №27 від 13.04.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №25 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 42 арк.;

- Додаток до акту №27 від 16.04.2021, на 37 арк.;

- Акт надання послуг №10 від 16.02.2021, на 1 арк.;

- Рахунок на оплату №9 від 10.02.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №23 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 42 арк.;

- Додаток до акту №10 від 16.02.2021, на 35 арк.;

- Акт надання послуг №2 від 19.01.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №22 до договору про надання послуг №18\05\2020 від 18.05.2020, на 40 арк.;

- Додаток до акту №2 від 19.01.2021, на 35 арк.;

- Акт надання послуг №60 від 16.07.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №28 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 44 арк.;

- Акт надання послуг №48 від 16.06.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №27 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 45 арк.;

- Додаток до акту №48 від 16.06.2021, на 38 арк.;

- Акт надання послуг №18 від 16.03.2021, на 1 арк.;

- Рахунок на оплату №18 від 11.03.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №24 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 41 арк.;

- Додаток до акту №18 від 16.03.2021, на 39 арк.;

- Акт надання послуг №71 від 17.08.2021, на 1 арк.;

Вказані речі (предмети та документи), вилучені поза межами ухвали слідчого судді № 759/6346/23 від 10.04.2023, якою надано дозвіл на проведення обшуку.

Однак, 21.04.2023, постановою слідчого Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_9 , вказане майно (речі та документи), визнано речовим доказом у кримінальному провадженні.

12.05.2023 прокурор у кримінальному провадженні другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органи, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 , звернувся до слідчого судді Святошинського районного суду м. Києва з клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене майно, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42022000000001799 від 22.12.2022 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України, яке було вилучено в ході обшуку 20.04.2023 р. проведеного на підставі ухвали слідчого судді в будівлях та спорудах ПАТ "Пиво-Безалкогольний комбінат "Радомишль", які розташовані на земельній ділянці з кадастровим номером 1825010100:06:006:0309, у м. Радомишль, Житомирської області, згідно переліку зазначеному у клопотанні.

В обґрунтування вимог даного клопотання прокурор з урахуванням вище викладеного, також зазначив, що після тимчасового вилучення майна, у строк визначений кримінальним процесуальним законодавством, прокурор звернувся до слідчого судді Святошинського районного суду м. Києва з клопотанням про його арешт.

Ухвалою слідчого судді від 09.05.2023 клопотання повернуто прокурору для усунення недоліків відповідно до вимог ч. 3 ст. 172 КПК України протягом 72 годин.

На теперішній час зазначені слідчим суддею недоліки усунуті.

Враховуючи тяжкість розслідуваних злочинів та можливі негативні наслідки для осіб, що їх вчинили, у випадку притягнення до кримінальної відповідальності, у сторони обвинувачення є всі підстави стверджувати, що з метою запобігання розкриття своєї злочинної діяльності та уникнення кримінального покарання, невстановлені на цей час досудовим розслідуванням особи можуть намагатися зіпсувати, перетворити, передати, тощо вказані речові докази у кримінальному провадженні.

З метою забезпечення його збереження, запобігання настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню, у сторони обвинувачення виникла необхідність у накладенні арешту на вище вказаний речовий доказ.

Не накладення арешту на зазначене майно може призвести до втрати їх доказового значення у кримінальному провадженні, що перешкодить виконанню його завдань, визначених ст. 2 КПК України.

Таким чином підставами накладення арешту на тимчасово вилучене майно, яке зазначене у клопотанні є сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом кримінального правопорушення.

Зокрема вилучені речі і документи містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження зокрема про час та місце здійснення господарських операцій, призначення та суми платежів, залучених до господарських операцій службових осіб, обсяг поставленого товару або послуг, постачальників транспортних послуг та інше.

Згадані документи підлягають детальному дослідженню на предмет достовірності внесених у них даних.

З метою встановлення виконавців підписів, їх достовірності вказані документи підлягають також експертному дослідженню.

Співставлення відомостей вилучених документів з документами контрагентів та відомостями щодо обставин здійснення господарських операцій, здобутих іншим шляхом дозволить стороні обвинувачення виявити, розбіжності та встановити детальні обставини вчинення кримінальних правопорушень.

Метою накладення арешту є забезпечення збереження речових доказів.

Зокрема повернення документів володільцю в оригіналах суттєво перешкодить проведенню криміналістичних досліджень, позбавить сторону обвинувачення можливості провести повне розслідування, створить загрозу знищення або приховання доказів.

17.05.2023 ухвалою слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва відмовлено у задоволенні вказаного клопотання прокурора про арешт майна.

Приймаючи таке рішення слідчий суддя послався на те, що ухвалою слідчого судді від 10.04.2023 р. надано дозвіл на проведення обшуку в будівлях та спорудах ПАТ "Пиво-Безалкогольний комбінат "Радомишль", які розташовані на земельній ділянці з кадастровим номером 1825010100:06:006:0309, у м. Радомишль, Житомирської області.

20.04.2023 на підставі вказаної ухвали проведено обшук, де серед іншого, вилучені речі, які не ввійшли перелік, речей та документів, на які надано право на вилучення, на які прокурор просив накласти арешт.

Постановою слідчого від 21.04.2023 майно, яке було вилучено, визнано речовим доказом.

Як вбачається з матеріалів клопотання прокурор вперше звернувся до слідчого судді з клопотанням про арешт майна 22.04.2023 р, яке було направлено засобами поштового зв`язку та отримано судом, 28.04.2023 року.

08.05.2023 р. прокурором подано клопотання про повернення клопотання на доопрацювання.

Разом з тим, відповідно до ч. 6 ст.173 КПК України ухвалу про арешт тимчасово вилученого майна слідчий суддя, суд постановляє не пізніше сімдесяти двох годин із дня надходження до суду клопотання, інакше таке майно повертається особі, у якої його було вилучено.

Тобто встановлено, що слідчий суддя, не виніс ухвалу суду не пізніше сімдесяти двох годин із дня находження до суду клопотання, тому таке майно мало бути повернуто особі, у якої його було вилучено, ще 02.05.2023 р.

Ухвалою слідчого судді від 09.05.2023 року, вказане клопотання повернуто прокурору для усунення недоліків та встановлено строк для їх усунення 72 год.

Проте, прокурор вказані недоліки в повному обсязі, у встановлений в ухвалі строк не усунув та 12.05.2023 повторно звернувся до слідчого судді з аналогічним клопотанням.

Прокурором не доведено, що майно на яке він просить накласти арешт, має значення для забезпечення даного кримінального провадження та відсутні підстави вважати, що це майно є доказом злочину та відсутністю достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, як і не доведено, що зазначене майно може містити дані про факти чи обставини, що встановлюються під час даного кримінального провадження. При зверненні до суду з даним клопотанням, прокурором не надано достатність доказів, що вказують на вчинення особою кримінального правопорушення відносно якої планується арешт майна, яке належить, як зазначає прокурор ПАТ "Пиво-Безалкогольний комбінат "Радомишль", вказана особа не має статусу підозрюваного у справі. Також його не було допитано у кримінальному провадженні і в якості свідка. Подане клопотання є формальним, без належного обґрунтування.

З такими висновками слідчого судді суду першої інстанції, колегія суддів апеляційної інстанції не погоджується, виходячи з наступного.

Відповідно до п. 2 ч. 3 ст. 407 КПК України, за наслідками апеляційного розгляду за скаргою на ухвали слідчого судді суд апеляційної інстанції має право скасувати ухвалу і постановити нову ухвалу.

При застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

Зокрема, при вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та справедливого рішення слідчий суддя згідно ст.ст. 94, 132, 173 КПК України повинен врахувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні або застосування щодо нього конфіскації, в тому числі і спеціальної, наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для підозрюваного, третіх осіб.

Відповідні дані мають міститися і у клопотанні слідчого чи прокурора, який звертається з проханням арештувати майно, оскільки відповідно до ст. 1 Першого протоколу Конвенції про захист прав та основоположних свобод будь-яке обмеження права власності повинно здійснюватися відповідно до закону, а отже суб`єкт, який ініціює таке обмеження, повинен обґрунтувати свою ініціативу з посиланням на норми закону.

У кожному конкретному кримінальному провадженні слідчий суддя, застосовуючи вид обтяження, в даному випадку арешт майна, має неухильно дотримуватись вимог закону. При накладенні арешту на майно слідчий суддя має обов`язково переконатися в наявності доказів на підтвердження вчинення кримінального правопорушення. При цьому, закон не вимагає аби вони були повними та достатніми на цій стадії кримінального провадження, однак вони мають бути такими, щоб слідчий суддя був впевнений у тому, що дані докази можуть дати підстави для пред`явлення обґрунтованої підозри у вчиненні того чи іншого злочину. Крім того, наявність доказів у кримінальному провадженні має давати слідчому судді впевненість в тому, що в даному кримінальному провадженні необхідно накласти вид обмеження з метою уникнення негативних наслідків.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

За правилами ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 ч. 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98 КПК України.

Відповідно до ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Дослідивши доводи клопотання прокурора та матеріали судового провадження, колегія суддів вважає, що слідчий суддя дійшов передчасного висновку, що прокурором не наведено достатніх підстав, щодо доцільності застосування ініційованого заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, з огляду на приписи ст. 98 КПК України.

Відповідно до ч. 2 ст. 168 КПК України тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду.

Згідно вимог ч. 7 ст. 236 КПК України при обшуку слідчий, прокурор має право проводити вимірювання, фотографування, звуко- чи відеозапис, складати плани і схеми, виготовляти графічні зображення обшуканого житла чи іншого володіння особи чи окремих речей, виготовляти відбитки та зліпки, оглядати і вилучати документи, тимчасово вилучати речі, які мають значення для кримінального провадження. Предмети, які вилучені законом з обігу, підлягають вилученню незалежно від їх відношення до кримінального провадження. Вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Дослідивши матеріали, які обґрунтовують вимоги клопотання про арешт майна, колегією суддів встановлено підстави для його задоволення, а саме, що прокурором доведено та матеріалами клопотання достатньою мірою підтверджується наявність факту вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України, які розслідуються в межах кримінального провадження № 42022000000001799, а також, що постановою слідчого від 21.04.2023 року /а.с. 102-125/, вищевказане тимчасово вилучене майно визнано речовим доказом.

При цьому як вбачається із зазначеної постанови, органом досудового розслідування встановлено, що вищевказані документи є знаряддям вчинення злочину, предметом злочину та містять сліди кримінального правопорушення, враховуючи обставини вчинення кримінального правопорушення, вказані документи мають значення речового доказу у кримінальному провадженні та відповідають критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

З огляду на положення ч. 2, 3 ст. 170 КПК України, майно, яке має ознаки речового доказу повинно вилучатися та арештовуватися незалежно від того, хто є його власником, у кого і де воно знаходиться, незалежно від того чи належить воно підозрюваному чи іншій зацікавленій особі, оскільки в протилежному випадку не будуть досягнуті цілі застосування цього заходу - запобігання можливості протиправного впливу (відчуження, знищення, приховання) на певне майно, що як наслідок, перешкодить встановленню істини у кримінальному провадженні.

Колегією суддів не встановлено невідповідності клопотання прокурора про арешт майна, вимогам ст.ст. 170, 171 КПК України.

З урахуванням наведеного, у відповідності до вимог ст. ст. 131-132, 170-173 КПК України, вищевказане майно підлягає арешту з тих підстав, що воно є речовими доказами у межах кримінального провадження № 42022000000001799 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України та відповідають критеріям, передбаченим ст. 98 КПК України, з урахуванням обставин кримінального провадження, що згідно ч. 3 ст. 170 КПК України дає підстави для їх арешту, як речових доказів, з метою їх збереження.

Матеріали провадження свідчать, що на цьому етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси володільця майном.

Будь-яких негативних наслідків від вжиття такого заходу забезпечення кримінального провадження, які можуть суттєво позначитися на інтересах інших осіб, колегією суддів не встановлено.

Посилання представника ПрАТ «ПБК «РАДОМИШЛЬ» - адвоката ОСОБА_7 , на те, що ухвалою слідчого судді Святошинського районного суду м. Києва від 15.06.2023 задоволено його скаргу, що полягала у неповерненні тимчасово вилученого майна та зобов`язано слідчих групи слідчих ГСУ Національної поліції України, уповноважених на здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні № 42022000000001799, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22 грудня 2022 року, повернути уповноваженому представнику ПАТ «ПБК «Радомишль» тимчасово вилучені документи, не є безумовною підставою, для відмови у задоволенні клопотання прокурора про арешт майна.

З урахуванням наведеного, на переконання колегії суддів, слідчий суддя дійшов помилкового висновку про відсутність підстав для накладення арешту на майно.

Відповідно до ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, віртуальні активи, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

На підставі вищевикладених обставин, які свідчать про однобічність і необ`єктивність судового розгляду, ухвала слідчого судді підлягає скасуванню, а апеляційна скарга прокурора - задоволенню, з постановленням апеляційним судом нової ухвали про задоволення клопотання прокурора, оскільки останнім в повній мірі доведено необхідність накладення арешту на вищевказане майно з метою забезпечення його збереження, як речових доказів у кримінальному провадженні.

При цьому колегія суддів також звертає увагу на те, що арешт майна є тимчасовим заходом забезпечення кримінального провадження, який застосовується з метою досягнення дієвості цього провадження, який в подальшому може бути скасований у визначеному законом порядку. У відповідності до вимог ст. 174 КПК України арешт майна може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Керуючись ст.ст. 170-173, 307, 309, 376, 405, 407, 422 КПК України, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду,

п о с т а н о в и л а:

Поновити прокурору другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 строк на апеляційне оскарження ухвали слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 17 травня 2023 року.

Апеляційну скаргу, з доповненнями прокурора другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 , - задовольнити.

Ухвалу слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 17 травня 2023 року, - скасувати.

Постановити нову ухвалу, якою клопотання прокурора у кримінальному провадженні другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органи, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 про накладення арешту на майно, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42022000000001799 від 22.12.2022 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України, - задовольнити.

Накласти арешт на майно (речі і документи), які вилучені 20.04.2023 під час проведення обшуку в будівлях та спорудах ПАТ «ПИВО-БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ КОМБІНАТ «РАДОМИШЛЬ» (код ЄДРПОУ 5418365), які розташовані на земельній ділянці з кадастровим номером 1825010100:06:006:0309, у м. Радомишль, Житомирської області, а саме:

- Папка швидкозшивач, EXIM грудень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM жовтень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM вересень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM серпень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM липень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM червень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM травень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM квітень Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM березень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM лютий 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM грудень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM жовтень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM вересень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM серпень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM липень 2021 2 ч. в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM липень 2021 1 ч. в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM червень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM травень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM квітень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM грудень 2020 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2020 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM жовтень 2020 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM вересень 2020 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM лютий 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM березень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM квітень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM травень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM червень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM березень 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM лютий 2021 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM серпень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM липень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM жовтень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM вересень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM листопад 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM грудень 2022 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Папка швидкозшивач, EXIM січень 2023 в якій містяться виписки з рахунків Укрексімбанку EUR.

- Додаток №1 до Договору поставки №РМ-05/05/2021 від 05.05.2021 р. на 1 арк.;

- Додаток №1 до Договору поставки №РМ-05/05/2021 від 05.05.2021 р. на 1 арк.;

- Додаток №2 до Договору поставки №РМ-05/05/2021 від 05.05.2021 р. на 1 арк.;

- Видаткова накладна №23 від 17 серпня 2021 р. на 1 арк.;

- Рахунок на оплату №9 від 06 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №10 від 06 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №11 від 06 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №12 від 06 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №13 від 07 травня 2021 р. на 2 арк.;

- Договір поставки №РМ-05/05/21М від 05 травня 2021 р. на 4 арк.;

- Додаток №1 до Договору поставки № РМ-05/05/21М від 05.05.2021 р. на 1 арк.;

- Видаткова накладна №138 від 11 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №136 від 10 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №135 від 10 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №133 від 09 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №132 від 09 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №122 від 01 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №123 від 01 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №126 від 02 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Видаткова накладна №127 від 02 червня 2021 р. на 2 арк.;

- Договір комісії № 22/03-1К від 22.03.2021 на 2 арк.;

- Звіт комісіонера № 5М від 31.05.2021 на 1 арк.;

- Акт приймання-передачі від 25.03.2021 на 1 арк;

- Акт надання послуг № 14 від 31.05.2021 на 1 арк.;

- Додаток № 1 до договору комісії №22/01К від 22.03.2021 на 1 арк.;

- ВМД UA508220/2021/102918 на 3 арк.;

- Договір комісії № 08/04-1К від 08.04.2021 на 2 арк.;

- Додаток № 1 до дог вгору комісії № 08/04-1К від 08.04.2021 на 1 арк.;

- Акт приймання -передачі від 20.04.2021 на 1 арк.;

- Звіт комісіонера № 5Ш від 31.05.2021 на 1 арк.;

- Акт надання послуг №12 від 31.05.2021 на 1т арк..;

- ВМД UA508150/2021/002293 на 4 арк.;

- Договір комісії №12/04-1К від 12.04.2021 на 2 арк.;

- Додаток № 1 до договору комісії № 12/04-1К від 12.04.2021 на 1 арк.;

- Звіт комісіонера №5/1Ш від 31.05.2021 на арк..;

- Акт надання послуг № 13 від 31.05.2021на 1 арк.;

- Акт приймання-передачі від 21.04.2021 на 1 арк.;

- ВМД UA508110/2021/001543 на 2 арк.;

- Договір комісії №26/02-1К від 26.02.2021 на 2 арк.;

- Акт надання послуг № 11 від 24.03.2021 на 1 арк.;

- Акт приймання-передачі № 1503-2 від 15.03.2021 на 1 арк.;

- Акт приймання-передачі №1503-1 від 15.03.2021 на 1 арк.;

- Звіт комісіонера № 1 від 24.03.2021 на 1 арк.;

- Додаток № 2 до договору №26/02-1 К від 26.02.2021;

- ВМД UA508220/2021/101709 на 3 арк.;

- ВМД UA508220|2021|101809 на 3 арк.;

- Договір №281/05-21-ПШ від 28.05.2021 на 5 арк.;

- Додаток № 1 до договору № 281/05-21_ПШ від 28.05.2021 на 2 арк.;

- Видаткова накладна № РН-37 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-36 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-35 від 29.10.2021 на арк..;

- Видаткова накладна № РН-34 від 2910.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-33 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-32 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-31 від 29.10.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-25 від 20.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-26 від 20.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-27 від 20.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-29 від 21.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-28 від 21.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-30 від 21.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-31 від 22.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-32 від 22.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-33 від 23.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-34 від 23.09.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800014 від 04.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800015 від 04.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800015 від 03.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800016 від 04.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800013 від 04.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800011 від 03.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800010 від 03.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800009 від 03.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800008 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- видаткова накладна № РН-0800007 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800006 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800005 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0800004 від 02.08.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700011 від 05.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700013 від 06.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700039 від 01.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700040 від 01.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700041 від 02.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700042 від 02.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700043 від 05.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700029 від 20.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700028 від 20.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700027 від 20.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700026 від 19.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700025 від 19.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700024 від 19.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700022 від 16.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700021 від 16.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600020 від 16.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0700023 від 16.07.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600021 від 16.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600022 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600025 від 8.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600024 від 18.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600023 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600027 від 21.06.2021 на арк..;

- Видаткова накладна № РН-0600026 від 21.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600028 від 22.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600029 від 22.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600030 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600035 від 18.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600034 від 18.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600033 від 18.06.2021 на 1 арк.;

- Видаткова накладна № РН-0600032 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- видаткова накладна № РН-0600031 від 17.06.2021 на 1 арк.;

- видаткова накладна № РН-0600038 від 21.06.2021 на 1 арк.;

- видаткова накладна № РН-0600037 від 21.06.2021 на 1 арк.;

- видаткова накладна № РН-0600036 від 21.06.2021 на 1 арк.;

- договір поставки № РМ -05/05/2021 від 05.05.2021 з ТОВ «БК АТЕЛІТ ЧОРНОМОР» на 4 арк.;

- Акт надання послуг №53 від 29 липня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 1 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток 5/4 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 1 арк.;

- Додаток 5/5 до акту №53 від 29 липня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 1 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Додаток №5/4 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 1 арк

- Додаток №5/5 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк

- Акт надання послуг №51 від 30 червня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №53 від 30 червня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №53 від 30 червня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №53 від 30 червня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Акт надання послуг №49 від 31 травня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №49 від 31 травня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №49 від 31 травня 2022 року на 1 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №49 від 31 травня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/4 до акту №49 від 31 травня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 1 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк

- Додаток №5/4 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Акт надання послуг №43 від 29 квітня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №43 від 29 квітня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №43 від 29 квітня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №43 від 29 квітня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Акт надання послуг №42 від 31 березня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №42 від 31 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №42 від 31 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №42 від 31 березня 2022 року на 3 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 3 арк

- Акт надання послуг №41 від 02 березня 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №41 від 02 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №41 від 02 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №41 від 02 березня 2022 року на 2 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк

- Акт надання послуг №11 від 10 лютого 2022 року на 1 арк;

- Додаток 5/1 до акту №11 від 10 лютого 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/2 до акту №11 від 10 лютого 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/3 до акту №11 від 10 лютого 2022 року на 2 арк.;

- Додаток 5/4 до акту №11 від 10 лютого 2022 року на 1 арк.;

- Додаток №5/1 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/2 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк;

- Додаток №5/3 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 2 арк

- Додаток №5/4 до договору №04/05/ТКР від 04.05.2020 на 1 арк

- Договір комісії №25/07-1К від 25 липня 2022 року на 2 арк.;

- Претензія №457 від 11 жовтня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №1 від 01 серпня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №2 від 10 серпня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №3 від 18 серпня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №4 від 26 серпня 2022 року на 1 арк;

- Звіт комісіонера №1 від 31 серпня 2022 року на 2 арк;

- Акт надання послуг №1 від 31 серпня 2022 року на 1 арк;

- Акт надання послуг №1 від 31 серпня 2022 року на 1 арк;

- Контракт №29/07/2022 від 29.07.2022 на 4 арк;

- Форма МД-2 №7496 з додатками на 6 арк;

- Форма МД-2 №7493 з додатками на 7 арк;

- Форма МД-2 №7530 з додатками на 9 арк;

- Форма МД-2 №7529 з додатками на 9 арк;

- Форма МД-2 №7580 з додатками на 8 арк;

- Форма МД-2 №7581 з додатками на 8 арк;

- Форма МД-2 №7620 з додатками на 9 арк;

- Форма МД-2 №7621 з додатками на 9 арк;

- Акт приймання-передачі №5 від 07 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №12 від 01 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №12/1 від 04 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №13 від 05 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №б/н від 07 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт приймання-передачі №б/н від 07 вересня 2022 року на 1 арк;

- Звіт комісіонера №2 від 30 вересня 2022 року на 1 арк;

- Акт №2 від 30 вересня 2022 року на 1 арк;

- Форма МД-2 №7678 з додатками на 6 арк;

- Форма МД-2 №7679 з додатками на 6 арк;

- Форма МД-2 №7680 з додатками на 7 арк;

- Договір комісії №22/03-1К від 22 березня 2021 року на 2 арк;

- Додаток №1 до договору №22/03-1К на 1 арк;

- Акт приймання-передачі № б/н від 25.03.2021 на 1 арк.;

- Звіт комісіонера №5М від 31 травня 2021 року на 1 арк;

- Акт №14 від 31.05.2021 на 1 арк;

- Форма МД-2 №14767 на 3 арк;

- Договір комісії №08/04 2021 на 2 арк;

- Додаток №1 від 08.04.2021 на 1 арк

- Акт №б/н від 20.04.2021 на 1 арк;

- Звіт комісіонера №5Ш від 31.05.2021 на 1 арк;

- Акт №12 від 31.05.2021 на 1 арк;

- Форма МД-2 №12437 на 4 арк;

- Договір комісії №12/04-1 К від 12 квітня 2021 року на 2 арк;

- Додаток №1 від 12.04.2021 на 1 арк;

- Звіт комісіонера №5/1 Ш від 31.05.2021 на 1 арк;

- Акт №13 від 31.05.2021 на 1 арк;

- Акт №б/н від 21 квітня 2021 року на 1 арк;

- Форма МД-2 №1-2336 на 2 арк;

- Договір комісії №26/02-1 К від 26.02.2021 на 2 арк;

- Додаток №2 від 26.02.2021 на 1 арк;

- Акт №1503-2 від 15.03.2021 на 1 арк;

- Акт №1503-1 від 15.03.2021 на 1 арк;

- Звіт комісіонера №1 від 24.03.2021 на 1 арк;

- Акт №11 від 24.03.2021 на 1 арк;

- Форма МД-2 №14330 на 3 арк;

- Форма МД-2 №14369 на 3 арк;

- Договір №281/05-21-ПШ від 28.05.2021 на 5 арк;

- Додаток №1 від 28.05.2021 на 2 арк;

- Видаткова накладна №РН-37 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-36 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-35 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-34 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-33 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-32 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-31 від 29.10.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-25 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-26 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-27 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-28 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-29 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-30 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-31 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-32 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-33 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №РН-34 від 20.09.2021 на 1 арк;

- Видаткові накладні між ТОВ «Шмелінг» та ПрАТ «ПБК «Радомишль» за серпень 2021 року з №РН-0800004 по №РН-0800004 у кількості 13 штук на 1 арк кожна;

- Видаткові накладні між ТОВ «Шмелінг» та ПрАТ «ПБК «Радомишль» за липень 2021 року з у кількості 16 штук на 1 арк кожна;

- Видаткові накладні між ТОВ «Шмелінг» та ПрАТ «ПБК «Радомишль» за червня 2021 року з у кількості 19 штук на 1 арк кожна;

- Договір поставки №РМ-05/05/2021 від 05.05.2021 на 4 арк;

- Додаток №1 від 05.05.2021 на 1 арк;

- Додаток №1 від 05.05.2021 на 1 арк;

- Додаток №2 від 16.08.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №23 від 17.08.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №9 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №9 від 05.05.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №10 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №10 від 06.05.2021

- Видаткова накладна №11 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №11 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №12 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №12 від 06.05.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №13 від 07.05.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №13 від 07.05.2021 на 1 арк;

- Договір поставки №РМ-05/05/21М від 05.05.2021 на 4 арк;

- Додаток №1 від 05.05.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №138 від 11.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №136 від 11.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №136 від 10.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №134 від 10.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №135 від 10.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №135 від 10.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №133 від 09.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №133 від 09.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №132 від 09.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №132 від 09.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №122 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №122 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №123 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №123 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №126 від 02.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №126 від 02.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №127 від 02.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №127 від 02.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №130 від 03.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №130 від 03.06.2021 на 1 арк;

- Договір поставки №РМ-15/07/21А від 15.07.2021 на 4 арк;

- Додаток №1 від 15.07.2021 на 1арк;

- Видаткові накладні за період липня 2021 року у кількості 9 штук на 1 арк. Кожна;

- Договір поставки №ЕА-01/06/201Р від 01.06.2021 на 4 арк;

- Додаток №1 від 01.06.2021 на 1 арк;

- Додаток №2 від 15.07.2021 на 1 арк;

- Додаток №3 від 16.07.2021 на 1 арк;

- Видаткові накладніза серпень 2021 року у кількості 15 штук на 1 арк кожна;

- Видаткова накладна №116 від 16.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №115 від 16.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №115 від 16.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №16 від 16.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №117 від 17.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №17 від 17.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №118 від 17.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №18 від 17.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №119 від 18.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №19 від 18.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №120 від 18.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №20 від 18.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №121 від 21.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №21 від 21.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №122 від 21.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №22 від 21.06.2021 на 1 арк;

- Видаткова накладна №123 від 22.06.2021 на 1 арк;

- Рахунок на оплату №23 від 22.06.2021 на 1 арк;

- Скріншот електронного листа від 13.06.2021 на імя Кусова НАТАЛИЯ від ТАТЬЯНА КИЛИХЕВИЧ на 1 арк;

- Роздруківля «Закупівлі Червень 2021 р» на 1 арк;

- Акт надання послуг №72 від 19.07.2022, на 1 арк.;

- Акт надання послуг №47 від 17.05.2022, на 1 арк.;

- Акт надання послуг №30 від 16.03.2022, на 1 арк.;

- Акт надання послуг №29 від 21.02.2022, на 1 арк.;

- Замовлення №39 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2022, на 27 акр.;

- Додаток до акту №47 від 17.05.2022, на 17 арк.;

- Замовлення №37 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 21 арк.;

- Додаток до акту №30 від 16.03.2022, на 32 акр.;

- Замовлення №36 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 29 арк.;

- Додаток до акту №29 від 21.01.2022, на 39 арк.;

- Замовлення №35 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 49 арк.;

- Додаток до акту №72 від 19.07.2022, на 22 арк.;

- Акт надання послуг №105 від 16.11.2021, на 1 арк.;

- Додаток до акту №105 від 16.11.2021, на 36 арк.;

- Замовлення №32 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 48 арк.;

- Акт надання послуг №35 від 18.05.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №26 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 44 арк.;

- Додаток до акту №35 від 18.05.2021, на 35 арк.;

- Акт надання послуг №82 від 16.09.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №30 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 47 арк.;

- Додаток до акту №82 від 16.09.2021, на 35 арк.;

- Замовлення №29 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 45 арк.;

- Додаток до акту №71 від 17.08.2021, на 23 арк.;

- Акт надання послуг №27 від 16.04.2021, на 1 арк.;

- Рахунок на оплату №27 від 13.04.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №25 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 42 арк.;

- Додаток до акту №27 від 16.04.2021, на 37 арк.;

- Акт надання послуг №10 від 16.02.2021, на 1 арк.;

- Рахунок на оплату №9 від 10.02.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №23 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 42 арк.;

- Додаток до акту №10 від 16.02.2021, на 35 арк.;

- Акт надання послуг №2 від 19.01.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №22 до договору про надання послуг №18\05\2020 від 18.05.2020, на 40 арк.;

- Додаток до акту №2 від 19.01.2021, на 35 арк.;

- Акт надання послуг №60 від 16.07.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №28 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 44 арк.;

- Акт надання послуг №48 від 16.06.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №27 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 45 арк.;

- Додаток до акту №48 від 16.06.2021, на 38 арк.;

- Акт надання послуг №18 від 16.03.2021, на 1 арк.;

- Рахунок на оплату №18 від 11.03.2021, на 1 арк.;

- Замовлення №24 до договору про надання послуг №18/05/2020 від 18.05.2020, на 41 арк.;

- Додаток до акту №18 від 16.03.2021, на 39 арк.;

- Акт надання послуг №71 від 17.08.2021, на 1 арк, що вилучені 20.03.2023, в ході обшуку в будівлях та спорудах ПАТ «ПИВО-БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ КОМБІНАТ «РАДОМИШЛЬ» (код ЄДРПОУ 5418365), які розташовані на земельній ділянці з кадастровим номером 1825010100:06:006:0309, у місто Радомишль, Житомирської області.

Ухвала апеляційного суду відповідно до правил, визначених ч. 4 ст. 424 КПК України, є остаточною й оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Судді:




ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення17.10.2023
Оприлюднено30.10.2023
Номер документу114463702
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —759/8659/23

Ухвала від 17.10.2023

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Фрич Тетяна Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні