Ухвала
від 26.10.2023 по справі 530/1113/23
ЗІНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 530/1113/23

Номер провадження 2/530/373/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26.10.2023 м. Зіньків

Зіньківський районний суд Полтавської області у складі головуючого судді Ситник О. В., за участі секретаря Стрілець Л.Г. розглянувши в підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 ( місце реєстрації АДРЕСА_1 , ідентифікаційний номер платника податків НОМЕР_1 ) подану в її інтересах адвокатом Тараненком Сергієм Олександровичем до Зіньківського дитячого будинку інтернату ім. О.В. Синяговського ( м. Зіньків вул. Соборності № 91 , код ЄДРПОУ 03189222) та Зіньківської міської ради Полтавського району Полтавської області ( м. Зіньків Полтавського району Полтавської області вул. Воздвиженська 40 ,код ЄДРПОУ 13955982) про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, -

установив:

03.08.2023 року до Зіньківського районного суду надійшли матеріали позовної заяви від ОСОБА_1 до Зіньківського дитячого будинку інтернату ім. О.В. Синяговського та Зіньківської міської ради Полтавського району Полтавської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Ухвалою судді від 08.08.2023 року відкрито загальне позовне провадження , підготовче судове засідання призначено на 26.10.2023 року.

В підготовче судове засідання сторони не з`явились, від позивача по справі надійшла заява в якій вона прохає справу призначити до розгляду і провести за її відсутності, від представника відповідача Зіньківської міської ради надійшла заява про розгляд справи у їх відсутність .

Відповідно до ч.2ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи, чи в разі якщо розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється. За змістомч.ч.1,2ст.189ЦПК Українизавданнямипідготовчого провадженняє:остаточне визначенняпредмета спорута характеруспірних правовідносин,позовних вимогта складуучасників судовогопроцесу;з`ясування запереченьпроти позовнихвимог;визначення обставинсправи,які підлягаютьвстановленню,та зібраннявідповідних доказів;вирішення відводів;визначення порядкурозгляду справи;вчинення іншихдій зметою забезпеченняправильного,своєчасного ібезперешкодного розглядусправи посуті. Відповідно до приписів ч.2ст.197 ЦПК Українив підготовчому судовому засіданні з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті судом: з`ясовано питання про наявність підстав для відводів; визначено питання про склад учасників судового процесу; з`ясовано обсяг доказів, наданих сторонами, на які вони посилаються у позові і запереченні проти позовних вимог; встановлено строки для подання відповіді на відзив та заперечення; визначено дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті; встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті (пояснення учасників цивільного процесу та дослідження письмових доказів); встановлено відсутність в учасників судового процесу заяв та клопотань, в тому числі, щодо вступу у справу інших осіб та виклик свідків, витребування додаткових доказів.

Згідно положень п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. На підставі викладеного, виконавши завдання підготовчого провадження та відповідно до вимог ч.5ст.200 ЦПК України, суд приходить до висновку про закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.81 , 84,189,196,197,200,258,260,353 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

1. Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Зіньківського дитячого будинку інтернату ім. О.В. Синяговського та Зіньківської міської ради Полтавського району Полтавської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини

2. Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 13 листопада 2023 року о 13 год. 10 хв. в залі судових засідань Зіньківського районного суду Полтавської області . Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

СуддяО. В. Ситник

Дата ухвалення рішення26.10.2023
Оприлюднено01.11.2023
Номер документу114512841
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення додаткового строку для прийняття спадщини

Судовий реєстр по справі —530/1113/23

Рішення від 13.11.2023

Цивільне

Зіньківський районний суд Полтавської області

Ситник О. В.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Зіньківський районний суд Полтавської області

Ситник О. В.

Ухвала від 08.08.2023

Цивільне

Зіньківський районний суд Полтавської області

Ситник О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні