Ухвала
від 31.10.2023 по справі 216/2005/21
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 216/2005/21

Провадження 2/216/356/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31 жовтня 2023 року м. Кривий Ріг

Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області в складі:

в складі головуючого судді - Бутенко М. В.,

за участю

секретаря судового засідання - Кравець А.С.

без участі сторін та без застосування технічного запису

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до виконавчого комітету Криворізької міської ради та Виконкому Центрально-Міськї районної у місті Кривому Розі ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Державний нотаріус Першої Криворізької державної нотаріальної контори Дніпропетровської області Шабліян Євгенія Михайлівна, про визнання права власності на частку квартири в порядку спадкування за законом, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 , інтереси якого представляє адвокат Руденко Ю.В., звернувся до суду з позовом до виконавчого комітету Криворізької міської ради та Виконкому Центрально-Міськї районної у місті Кривому Розі ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Державний нотаріус Першої Криворізької державної нотаріальної контори Дніпропетровської області Шабліян Євгенія Михайлівна, про визнання права власності на частку квартири в порядку спадкування за законом.

Провадження у справі відкрито ухвалою Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області судді Сидорака В.В. від 15.04.2021 року, справу призначено до підготовчого судового засідання.

Згідно розпорядження керівника апарату Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Мірошниченка Я.В. № 222/21 від 18 жовтня 2021 року, у зв`язку з закінченням 24.09.2021 року у судді Сидорака В.В. п`ятирічного строку перебування на посаді судді, канцелярією суду здійснено повторний автоматизований перерозподіл даної цивільної справи, відповідно до вимог чинного законодавства України.

Згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 18 жовтня 2021 року, справу передано для розгляду судді Бутенко М.В.

Ухвалою суду від 18.10.2021 року справу прийнято до свого провадження та призначено підготовче судове засідання.

30.10.2023 року, до початку призначеного судом підготовчого судового засідання, представником позивача Руденко Ю.В., на електронну адресу суду, з посиланням на п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, подано заяву про залишення поданої позовної заяви без розгляду.

Згідно п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Суд, вважає, що позовна заява підлягає залишенню без розгляду.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст.257, 258-261 ЦПК України -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до виконавчого комітету Криворізької міської ради та Виконкому Центрально-Міськї районної у місті Кривому Розі ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Державний нотаріус Першої Криворізької державної нотаріальної контори Дніпропетровської області Шабліян Євгенія Михайлівна, про визнання права власності на частку квартири в порядку спадкування за законом, - залишити без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду шляхом подачі в 15-денний строк з дня проголошення ухвали.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду

Суддя: М.В. БУТЕНКО

Дата ухвалення рішення31.10.2023
Оприлюднено01.11.2023
Номер документу114528688
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на частку квартири в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —216/2005/21

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

БУТЕНКО М. В.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

БУТЕНКО М. В.

Ухвала від 15.04.2021

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Сидорак В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні