Ухвала
від 15.04.2021 по справі 216/2005/21
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 216/2005/21

Провадження 2/216/1973/21

У Х В А Л А

про відкриття провадження по справі

15 квітня 2021 року суддя Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Сидорак В.В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Криворізької міської ради та Виконкому Центрально-Міськї районної у місті Кривому Розі ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Державний нотаріус Першої Криворізької державної нотаріальної контори Дніпропетровської області Шабліян Євгенія Михайлівна, про визнання права власності на частку квартири в порядку спадкування за законом, -

В С Т А Н О В И В:

13 квітня 2021 року позивач звернувся до суду з позовною заявою до Виконавчого комітету Криворізької міської ради та Виконкому Центрально-Міськї районної у місті Кривому Розі ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Державний нотаріус Першої Криворізької державної нотаріальної контори Дніпропетровської області Шабліян Євгенія Михайлівна, про визнання права власності на частку квартири в порядку спадкування за законом.

Згідно з ч. 1ст. 187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185цього Кодексу.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам ст. ст. 175-177 ЦПК України, підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі, передбачених ст. ст. 185, 186 ЦПК України, не вбачається, тому вважаю за можливе відкрити провадження по справі.

Справа розглядатиметься за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 4, 187, 259-260 Цивільного процесуального кодексу України, суддя,-

П О С Т А Н О В И В:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Криворізької міської ради та Виконкому Центрально-Міськї районної у місті Кривому Розі ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Державний нотаріус Першої Криворізької державної нотаріальної контори Дніпропетровської області Шабліян Євгенія Михайлівна, про визнання права власності на частку квартири в порядку спадкування за законом.

Призначити цивільну справу до слухання у підготовчому судовому засіданні в приміщенні Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Першотравнева, буд. 12, поверх 5 каб. 20, зал № 7 на 02.09.2021 року о 10 год. 00 хв.

У судове засідання викликати сторони, які беруть участь у справі.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі відповідачу(чам) надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Відповідачі, в порядку статті 178 ЦПК України, мають право подати суду відзив, впродовж п`ятнадцяти днів з моменту отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Позивач після отримання відзиву, має право впродовж десяти днів подати відповідь на відзив, у порядку передбаченому статтею 179 ЦПК України. Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Відповідачі, протягом десяти днів з моменту отримання відповіді на відзив, мають право надати заперечення на підставі ст. 180 ЦПК України.

Роз`яснити сторонам вимоги ст. 83 ЦПК України , згідно з якими:

- позивач, особи яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб, повинні подати докази разом з поданням позовної заяви;

- відповідач, повинний подати суду докази разом з поданням відзиву.

Веб-адреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається Веб-сайт: htt://cn.dp.court.gov.ua E-mail: inbox@ cn.dp.court.gov.ua .

Ухвала може бути оскаржена в частині відкриття провадження у справі з недотриманням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення, шляхом подачі апеляційної скарги.

Згідно з приписами п. 15.1 Розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи: подання, реєстрація, надсилання процесуальних та інших документів, доказів, формування, зберігання та надсилання матеріалів справи здійснюються в паперовій формі .

У відповідності до п. 15.5 Розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Сидорак В.В.

Дата ухвалення рішення15.04.2021
Оприлюднено29.04.2021
Номер документу96548382
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на частку квартири в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —216/2005/21

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

БУТЕНКО М. В.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

БУТЕНКО М. В.

Ухвала від 15.04.2021

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Сидорак В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні