Ухвала
від 31.10.2023 по справі 189/2230/23
ПОКРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 189/2230/23

1-в/189/66/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31.10.2023 року смт. Покровське Дніпропетровської області

Покровський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання начальника Синельниківського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» у Дніпропетровській області ОСОБА_3 про розстрочку невиплаченої суми штрафу, стосовно засудженого ОСОБА_4 ,

ВСТАНОВИВ:

23.10.2023 року до Покровського районного суду Дніпропетровської області надійшло подання начальника СинельниківськогоРС №3філії ДУ«Центр пробації»у Дніпропетровськійобласті ОСОБА_3 про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу.

31.10.2023 року від начальника Синельниківського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» у Дніпропетровській області ОСОБА_3 надійшла заява, в якій він просить залишити без розгляду подання про розстрочкуневиплаченої сумиштрафу,стосовно засудженого ОСОБА_4 .

Відповідно до пункту 2 частини другої статті 539КПК України питання, які виникають під час виконання вироку вирішуються місцевим судом, в межах територіальної юрисдикції якого виконується вирок, за клопотанням (поданням) прокурора, засудженого, його захисника, законного представника, органу або установи виконання покарань, а також інших осіб або органів у випадках, встановлених законом.

Згідно положень статті 22 КПК України, кримінальне провадження здійснюється на основі змагальності, що передбачає самостійне обстоювання стороною обвинувачення і стороною захисту їхніх правових позицій, прав, свобод і законних інтересів засобами, передбаченими цим Кодексом. Сторони кримінального провадження мають рівні права на збирання та подання до суду речей, документів, інших доказів, клопотань, скарг, а також на реалізацію інших процесуальних прав, передбачених цим Кодексом. Суд, зберігаючи об`єктивність та неупередженість, створює необхідні умови для реалізації сторонами їхніх процесуальних прав та виконання процесуальних обов`язків.

Відповідно до п. 19 ч. 1 ст. 7, ч. 1 ст. 26 КПК України однією з загальних засад кримінального провадження є диспозитивність, яка полягає у вільному використанні суб`єктами кримінального провадження своїх процесуальних прав в межах та у спосіб, передбачених цим Кодексом. Слідчий суддя, суд у кримінальному провадженні вирішують лише ті питання, що винесені на їх розгляд сторонами та віднесені до їх повноважень цим Кодексом.

Суд, розглянувши заяву начальника Синельниківського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» у Дніпропетровській області ОСОБА_3 , вважає, що заява останнього про залишення без розгляду подання про розстрочку невиплаченої суми штрафу, стосовно засудженого ОСОБА_4 , підлягає задоволенню, оскільки таке право заявника передбачено загальними принципами права.

Керуючисьст. ст. 27, 537, 539 КПК України, суддя,-

У Х В А Л И В:

Подання начальника Синельниківського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» у Дніпропетровській області ОСОБА_3 про розстрочку невиплаченої суми штрафу, стосовно засудженого ОСОБА_4 залишити без розгляду.

Ухвала протягом семи днів з дня її проголошення може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду.

Суддя ОСОБА_1

СудПокровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення31.10.2023
Оприлюднено01.11.2023
Номер документу114539859
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу

Судовий реєстр по справі —189/2230/23

Ухвала від 31.10.2023

Кримінальне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

Ухвала від 24.10.2023

Кримінальне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

Вирок від 18.08.2023

Кримінальне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

Ухвала від 03.07.2023

Кримінальне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні