Ухвала
від 01.11.2023 по справі 152/1164/22
ВІННИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 152/1164/22

Провадження № 22-ц/801/2150/2023

Категорія: 44

Головуючий у суді 1-ї інстанції Роздорожна А. Г.

Доповідач:Береговий О. Ю.

УХВАЛА

01 листопада 2023 рокуСправа № 152/1164/22м. Вінниця

Вінницький апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого Берегового О.Ю. (суддя - доповідач),

суддів: Панасюка О.С., Шемети Т.М.,

вирішуючи питання про відкриття апеляційного провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Шаргородського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), старшого державного виконавця Шаргородського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Мністерства юстиції (м. Хмельницький) Коваля Дмитра Олеговича, Управління державної казначейської служби України у Шаргородському районі Вінницької області про відшкодування шкоди за апеляційною скаргою подану в.о. начальника Жмеринського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Лапко М. на рішення Шаргородського районного суду Вінницької області від 11 вересня 2023 року,

встановив:

До Вінницького апеляційного суду надійшла цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Шаргородського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), старшого державного виконавця Шаргородського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Мністерства юстиції (м. Хмельницький) Коваля Дмитра Олеговича, Управління державної казначейської служби України у Шаргородському районі Вінницької області про відшкодування шкоди за апеляційною скаргою подану в.о. начальника Жмеринського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Лапко М. на рішення Шаргородського районного суду Вінницької області від 11 вересня 2023 року.

Ухвалою Вінницького апеляційного суду від 23 жовтня 2023 року апеляційну скаргу залишено без руху та надано заявнику строк для усунення недоліків апеляційної скарги.

Недоліки апеляційної скарги усунуто у строк, встановлений судом.

Апеляційна скарга подана особою, яка має право на оскарження судового рішення та в строк, встановлений ст. 354 ЦПК України.

Форма і зміст апеляційної скарги відповідають вимогам ст.356 ЦПК України.

Судовий збір сплачено.

Керуючись ст. ст. 354, 356, 359 ЦПК України, суд,

ухвалив:

Відкрити апеляційне провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Шаргородського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), старшого державного виконавця Шаргородського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Мністерства юстиції (м. Хмельницький) Коваля Дмитра Олеговича, Управління державної казначейської служби України у Шаргородському районі Вінницької області про відшкодування шкоди за апеляційною скаргою подану в.о. начальника Жмеринського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Лапко М. на рішення Шаргородського районного суду Вінницької області від 11 вересня 2023 року.

Надіслати копію ухвали про відкриття апеляційного провадження учасникам справи разом з копією апеляційної скарги та доданими до неї матеріалами.

Надати учасникам справи строк для подання відзиву на апеляційну скаргу, який за своїм змістом має відповідати вимогам, встановленим ч. 2 ст. 360 ЦПК України до 13 листопада 2023 року, додавши до відзиву докази надсилання копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання і оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач О.Ю. Береговий

Судді: О.С. Панасюк

Т.М. Шемета

Дата ухвалення рішення01.11.2023
Оприлюднено02.11.2023
Номер документу114576538
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди за апеляційною скаргою подану в.о. начальника Жмеринського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Лапко М. на рішення Шаргородського районного суду Вінницької області від 11 вересня 2023 року

Судовий реєстр по справі —152/1164/22

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Червинська Марина Євгенівна

Постанова від 26.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Постанова від 26.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Береговий О. Ю.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Береговий О. Ю.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Береговий О. Ю.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Береговий О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні