Ухвала
від 02.11.2023 по справі 276/2214/23
ВОЛОДАРСЬКО-ВОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 276/2214/23

Провадження по справі 2/276/455/23

У Х В А Л А

02 листопада 2023 року смт. Хорошів

Суддя Володарсько-Волинського районного суду Житомирської області Збаражський А.М. вирішуючи питання про відкриття провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «ПАККО ХОЛДИНГ» про зобов`язання повернути трудову книжку та стягнення середнього заробітку за час затримки видачі трудової книжки, -

в с т а н о в и в:

Позивач звернулася до суду з позовом до ТОВ «ПАККО ХОЛДИНГ» про зобов`язання повернути трудову книжку та стягнення середнього заробітку за час затримки видачі трудової книжки.

При вирішенні питання про відкриття провадження по справі суддею встановлено, що позовна заява не відповідає вимогамст. 175 ЦПК України.

Відповідно до п. 2 ч. 3ст. 175 ЦПК Українипозовна заява повинна містити, зокрема,повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб),поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номероблікової карткиплатника податків(дляфізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Згідно з копією паспорта громадянина України, а також інших долучених документів, прізвище, ім`я та по батькові позивача зазначенояк ОСОБА_1 , однак у позовній заяві та клопотаннях прізвище позивача зазначено як" ОСОБА_2 ".

Також, в позовній заяві невірно зазначено реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) позивача.

Відтак, позивачу в позовній заяві слід правильно зазначити своє прізвище, ім`я та по батькові та РНОКПП.

Згідно з ч. 1 ст.185ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях175і177цьогоКодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

З огляду на те, що позивач подав позов, який не відповідає вимогамст.175 ЦПК України, суддя вважає за необхідне залишити позовну заяву без руху та надати позивачу строк, достатній для усунення виявлених недоліків.

Керуючись ст. ст. 175, 177, 185 України, суддя, -

п о с т а н о в и в:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ТОВ «ПАККО ХОЛДИНГ» про зобов`язання повернути трудову книжку та стягнення середнього заробітку за час затримки видачі трудової книжки, залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення вказаних в ухвалі недоліків протягом десяти днів з дня отримання копії даної ухвали.

Попередити позивача, що у випадку, якщо в зазначений строк недоліки позовної заяви не будуть усунені, заява вважатиметься неподаною і буде повернута позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: А.М.Збаражський

Дата ухвалення рішення02.11.2023
Оприлюднено06.11.2023
Номер документу114618601
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання повернути трудову книжку та стягнення середнього заробітку за час затримки видачі трудової книжки

Судовий реєстр по справі —276/2214/23

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Володарсько-Волинський районний суд Житомирської області

ЗБАРАЖСЬКИЙ А. М.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Володарсько-Волинський районний суд Житомирської області

ЗБАРАЖСЬКИЙ А. М.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Володарсько-Волинський районний суд Житомирської області

ЗБАРАЖСЬКИЙ А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні