Ухвала
від 06.11.2023 по справі 364/849/23
ВОЛОДАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 364/849/23

Провадження № 2/364/267/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

06.11.2023 року, суддя Володарського районногосуду Київськоїобласті Ткаченко О.В., розглянувши позовну заяву по цивільній справі № 2/364/200/23

за позовом ОСОБА_1 , адреса: АДРЕСА_1 ,

до Публічного акціонернерного товариства «ФІДОБАНК», код ЄДРПОУ: 14351016, адреса: 01601, м. Київ, вул. Васильківська, буд. 10,

третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору: Володарський відділ державної виконавчої служби у Білоцерківському районі Київської області центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ), код ЄДРПОУ: 34736231, адреса: 09301, Київська область, смт. Володарка, вул. Миру, буд. 2,

про скасування арешту з майна,

встановив:

01 листопада 2023 року позивач звернувся до суду з названим позовом, в якому просить суд скасувати арешт з майна.

Під час вивчення матеріалів справи було встановлено, що дана позовна заява відповідає вимогам ст. ст. 175, 177 ЦПК України, справа підсудна Володарському районному суду Київської області, підстав для повернення заяви або відмови у відкритті провадження по справі встановлених ЦПК України немає, та суд вважає за необхіднезалучити до участі у справі Білоцерківський відділ ДВС у Білоцерківському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Києві), адреса: 09112, Київська область, м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 94, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, оскільки рішення суду по даній справі може вплинути на її права та обов`язки, та відповідно до відповіді №306498 від 06.11.2023 р. з Єдиного державного реєстру юридичного осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань встановлено, що Володарський відділ державної виконавчої служби у Білоцерківському районі Київської області центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) знаходиться в стані припинення.

За змістом ч. 3ст. 53 ЦПК України, якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Дослідивши матеріали справи, враховуючи те, що вирішення даної позовної заяви без залучення до справи в якості третьої особи може порушити права позивача чи відповідачів та самої третьої особи, суд вважає за необхідне залучити в якості третьої особи Білоцерківський відділ ДВС у Білоцерківському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Києві).

Керуючись ст. ст. 53, 187 ЦПК України, суддя,

ухвалив:

Відкрити провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонернерного товариства «ФІДОБАНК», третя особа, що не заявляє самостійні

вимогищодо предметуспору: Володарський відділ державної виконавчої служби у Білоцерківському районі Київської області центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) про скасування арешту з майна.

Призначити підготовче судове засідання за загальними правилами позовного провадження, у судовому засіданні на 08.12.2023 р. 10:00 год., в приміщенні Володарського районного суду Київської області за адресою: Київська область, смт Володарка, вул. Миру, 25, зал № 2.

Залучити Білоцерківський відділ ДВС у Білоцерківському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Києві), адреса: 09112, Київська область, м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 94, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета позову.

Роз`яснити залученій третій особі, його право на подання письмових пояснень щодо позову або відзиву, викладення своїх аргументів і міркувань на підтримку або заперечення проти позову з дотриманням вимог, встановлених ч. ч. 3-6 ст.178ЦПКУкраїни та що він користується правами та обов`язками передбаченими ст. 43 ЦПК України.

Пояснення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, має право подати протягом п`яти днів з часу отримання даної ухвали.

Одночасно з копією даної ухвали надіслати відповідачу позовну заяву з копіями доданих до неї документів.

Відповідач може подати до суду у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а позивачу копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копія відзивутадоданихдо ньогодокументівіншимучасникам справиповиннабутинадіслана (надана)одночаснознадісланням (наданням)відзивудосуду.

Відповідно до ч. 1ст. 193 ЦПК України, у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: vl.ko.court.gov.ua.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя О. В. Ткаченко

Дата ухвалення рішення06.11.2023
Оприлюднено07.11.2023
Номер документу114669761
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування арешту з майна

Судовий реєстр по справі —364/849/23

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні